Gå til innhold

Lorentz

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lorentz

  1. Får du en melding om at microsoft restartet? Hvis ja: Send feilrapport mens du er online så kanskje den rapporten forteller hvor problemet er :)

    6277766[/snapback]

     

    Får ingen melding nei..:\

    6277806[/snapback]

     

    Jo, nå fikk jeg feilmelding..ikke etter kræsj, men vanlig restart:P Hm..der stod det at det var noe med driver som var grunnen. Noen spesielle drivere som kan være feil? Skjermdriver?

  2. Nå nettopp når jeg satt og tittet på film, restartet plutselig pcen seg :ermm: Dette skjedde også før idag når jeg satt og lekte meg litt i Cubase SX (et musikkproduksjonsprogram). Det som skjedde da, var at mens jeg spilte av lyden, så begynte den å hakke noe voldsomt, så restartet pcen :hrm:

     

    Hadde akkurat de samme problemene før, da jeg hadde en annen gamlere PSU. Da fikk jeg tips om at det var den som var feilen, og kjøpte meg derfor en ny (denne her: http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm).

     

    PC info:

    Skjermkort: nVIDIA Asus N6600GT

    CPU: Intel Pentium 4 3,0gHz

    RAM: 1024mb

    Hovedkort: Abit IS7

     

    Håper noen kan hjelpe meg med hva som kan være problemet. CPU'en var forresten under 60 grader når den restartet seg. Har en Zalman CNPS7000B-AICu CPU-Kjøler pluss to kabinettvifter. Blåser som de skal. har også hørt at BIOS'en ofte viser feil temp, og det kan hjelpe med en flash. Men det har jeg ikke tatt sjansen på selv :p

     

    Takker for alle svar :)

  3. Som sagt, problemer med tastene på k750i.

    Alle de øverste tastene ned til 6 funker ikke unntatt joystick'en. Dette fant jeg ut når jeg tok fram mobilen for å ta bilder på fjellet. Mobilen hadde ikke fått noe støt eller lignende, men kan det være støv/fukt?

     

    Takker for alle svar :)

  4. To teorier jeg har er at du har for svak strømforsyning eller at skjermkortet overopphetes, men dersom det skjer på få sekunder tviler jeg på det siste.

    Finn spesifikasjonene til din strømforsyning og post de og resten av systemspesifikasjonene her. (xxxW er ikke bra nok spesifikasjoner)

    5679341[/snapback]

     

    Ok, da tror jeg nok det er strømforsyning:) Har stritt litt med den før da den ikke alltid startet opp begge hdd'ene..:p Dessuten har jeg lite spesifikasjoner om den psu'en, kjøpte den av en kompis.. :p

     

    Takk you :thumbup:

  5. Jau, som sagt så får jeg svart skjerm når jeg har startet opp et spill, og spilt i 10-20 sekunder. Pcen klarer fint å kjøre spillet, hakker ikke eller noen tingen, alt fungerer strålende helt til skjermen blir svart. :dontgetit:

    Pcen skrur seg ikke av eller noe, det blir bare svart skjerm mens det lille grønne lyset på skjermen blinker. Restarter jeg, funker alt tipp topp.

     

    Hva kan være feilen her? Takker for alle svar :)

  6. BIOS ID:2.0

     

     

      1. Updated CPU Micro Code.

      2. Shows MAC Address of onboard LAN chip in System Configuration section if  "Onboard Network Controller" is disabled.

      3. Added AWDFLASH v8.32 support for the "ALT+F2" hot key function.

      4. Enhanced compatibility with certain power supplies.

      5. Fixed an issue where the "OnChip SATA Raid Rom" item could not be disabled.

      6. Calibrated CPU temperature.

      7. Added "PWM Shutdown Temperature" item.

      8. Added "PWM Warning Temperature" item.

      9. BIOS compile date: 04/27/2004

     

    Viste seg altså at BIOS måler feil temperatur, så temperaturen er ikke så høy som det din nåværende BIOS rapporterer. Om du vil oppdatere bios er opp til deg, men nå vet du iallefall at temperaturen som vises ikke er riktig :)

     

    Nyeste bios finner du her (nyste versjon er den øverste, 2.4): http://www2.abit.com.tw/page/no/download/d...PE=Socket%20478

    Her er en guide om hvordan oppdatere bios:

    http://www2.abit.com.tw/page/no/download/guide.php

     

    Dette er alltid det første jeg sjekker når noe er for mystisk til å være sant. Tommelfingelregel: sjekk hk produsent og modell, gå inn på asus.com.tw/msi.com/dfi.com.tw/abit.com.tw alt etter som hvilken produsent det er og naviger deg fram til BIOS nedlastningene. Her står det alle mulige feil som er rettet opp i alle BIOS versjonene.

    5580847[/snapback]

     

     

    Ok, takk skal du ha! :thumbup: får gjerne prøve på en bios update da :!:

  7. Hvilken vei blåser viftene i kabinettet?

    Må bare spørre siden jeg har sett en del mer eller mindre rare løsninger..

    5577685[/snapback]

     

     

    Hehe, er vel mange mulige rare løsninger på det ja;) men vifta nede, fremme blåser inn og vifta oppe, bak blåser ut:) er vel det som duger..?

  8. Du burde skrive hvilket hovedkort du har slik at jeg kan se om det nylig er rettet opp temperaturmålings-relaterte feil. Er veldig ofte noe slikt som er problemet, men om du så på temperaturen i bios så kan den være litt høyere enn den er i operativsystemet siden CPU ikke er i stand til å kjøre helt idle slik den gjør i operativsystemet.

     

    Edit: rettet opp den klønete setningen der, ga ikke noe mening.

    5577660[/snapback]

     

     

     

    Ok, her har du hk: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=119951 :)

  9. Det hovedkortet ditt har vel ikke hull rundt chipsettet?  Den orginale viften er vel festet med klips?

    Hvis den er det,så må du lime kjøleren på med termisk lim.

     

    Edit: Denne tror jeg passer på de orginale festene.

    5573082[/snapback]

     

    Ah, det stemmer :yes: takker :yes:

  10. Har en CPU som jeg mistenker for å være for varm i forhold til det den burde være. :hmm: Ligger på rundt 60-70 grader når jeg akkurat har skrudd på pcen. Har også et temmelig ryddig kabinett, samt 1x vifte øverst bak og 1x vifte nederst fremme. Nesten ingen forskjell med originalkjøler, noe jeg ble litt skuffet av. :dontgetit:

     

    CPU: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=123709

    Kjøler: http://www.komplett.no/k/ki.asp?sku=302754

     

    Hva kan være feilen? :ermm:

     

    Takker for alle svar :!:

×
×
  • Opprett ny...