Gå til innhold

rudolfrock

Medlemmer
  • Innlegg

    333
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rudolfrock

  1. Det svarte der er vel bare noe som ligger på overflaten? (rester etter det som har vært borti der). Dette er vel bakluka som er av metall?

     

    Isåfall ser det ikke ut til at noen av ripene i vertfall går igjennom lakken, så det kan poleres vekk. De boblene som er synlig der er det verre med, ser ut som et hakk for meg som går ned til metallet med bobler rundt? Isåfall må det nok forventes at lakken her må fjernes helt, og flekkes i, noe som kan bli vanskelig å få til på et så stort område.

     

    Dette er bakluka ja. Det kan nok stemme at den boblen har oppstått av et lite hakk som har gått gjennom lakken. Når du sier at det blir vanskelig å få til, mener du da vanskelig å få det pent, eller å få det til i det hele tatt? Har lest om en del firma som kan gjøre slike lakkreparasjoner til en ganske god pris (f.eks. Bilkosmetikk). Tror dere det er noe å satse på, eller er det mulig å få til et helt OK resultat på egen hånd?

  2. Er ute etter gode tips til hvordan jeg kan "reparere" en lakkskade over høyre baklykt på bilen. Kan se for meg at det blir vanskelig å få dette veldig pent, men er det noen som har gode tips til hva jeg bør gjøre?

     

    post-7471-0-55129600-1303755605_thumb.jpg

  3. Jeg bor i et hus med 3 etasjer og jeg har en loftstue i 3. etasje hvor jeg har en stasjonær PC, en Xbox 360 og en Wii. Ellers har vi et par bærbare som brukes hvor som helst ellers i huset.

     

    Vi har internett fra nextgentel og har en trådløs router fra dem. Problemet mitt er at routern må være koblet på stua i 1. etasjen, for det er det eneste stedet jeg har telefonuttak.

     

    Det trådløse nettet fungerer veldig bra i 1. og 2. etasje, men på loftstua (hvor det virkelig trengs) er det heller slapt. Jeg ønsker å kunne koble på den stasjonære PCen og Xboxen med kabel til en switch eller noe sånt.

     

    Så til spørsmålet... hva bør jeg gjøre? Jeg har tenkt litt på å kjøpe 2 aksesspunkt som jeg kobler sammen i bridge, hvor det ene er koblet rett inn i routern fra nextgentel, og det andre står på loftet. Så kan jeg koble til en switch til det 2. aksesspunktet som da blir stående på loftet. Et alternativ er å sette opp et nettverk via strømnettet, men har ikke så voldsomt troa på dette...

    Siste alternativ er å borre hull i taket i 1. og 2. etasje, men det er heller ikke noe reelt alternativ.

     

    Har dere noen råd?

  4. Selvlært hjelper ikke en pokka dritt i det virkelige liv. Du har null og niks dokumentasjon å vise til, da kan du lyve på deg så mye du vil for å få jobben. Ingen firmaer ansetter folk bare på basis av hva de påstår de kan. Da har de jo null sikkerhet for at du faktisk vil kunne jobben du skal gjøre. Å ha jobba mye med windows gjør deg ikke automatisk til MCSE, og det er fortsatt ingen mulighet til å "måle" hva du faktisk kan som er relevant. Fagbrev eller MCSE eller sertifikater er en nødvendighet for å skaffe jobb i IT-bransjen, det har jeg erfart i massevis. Og spesiellt nå som markedet er overfylt av nyutdannede IKT-folk.

     

    Snodig... da jeg har erfart det motsatte. Jeg har ingen utdanning, kun selvlært og jobber som systemutvikler i en mediebedrift med over 200 ansatte.

     

    Det er ingen selvfølge at man har noen som helst greie på hverken systemutvikling eller drift av å ha gått skole. Opplever ofte at folk som er selvlært har mer greie på hva de driver med, enn de som har gått 3/5 år på skole. IT er i konstant forandring og utvikling og man må holde seg oppdatert konstant for å henge med. Hjelper lite med utdaterte skolebøker og sertifikater.

    Og markedet er så absolutt ikke overfylt, det har aldri vært større behov for utviklere i Norge. Vi ønsker å ansette flere i bedriften jeg jobber i, men vi klarer ikke få tak i folk.

     

    Så lenge man har stå-på-vilje, er villig til å lære og er oppriktig interessert i IT/utvikling så kan man komme veldig langt uten noen form for høyskole/universitet.

  5. Skaffa meg Splinter Cell Double Agent ganske nylig og gleda meg til å snike meg rundt i mørket igjen, men så syns jeg det var så rart at Sam hadde på seg hvit drakt.... Spilte en stund og lurte på om det skulle være sånn, men det tviler jeg meget sterkt på.

     

    Se på de to vedlagt bildene. Har noen opplevd noe lignende?

    Jeg har prøvd å endre på innstillingene i spillet, men ingenting gjør noe forskjell.

     

    Det virker som om Sam får riktig teksturer når han har litt lys på seg, men i mørket så blir det rart igjen.

    post-7471-1180462075_thumb.jpg

    post-7471-1180462085_thumb.jpg

  6. Jeg fikk et digitalt videokamera til jul som kun støttet FireWire for overføring til PC.

    Jeg ønsker et med USB, derfor gikk jeg til expert, der det var kjøpt, for å bytte det.

     

    Da sa de på expert at det ikke fins noen kamera med overføring av video til PC med USB. De mente det kun gikk an med FireWire. Det skulle gå med stillbilde-overføring via USB, men ikke video.

     

    Jeg har ikke veldig mye greie på video-kamera, men det her har jeg aldri hørt om og jeg ble ganske sjokkert.

     

    Stemmer virkelig dette?

  7. Jeg er stuck der det brenner masse inn i et rom, også er det et rør du skal hoppe fra. Men når jeg hopper tipper den litt framover/nedover så jeg klarer ikke hoppe over. Har prøvd å legge massevis av ting bakerst på den, men uansett hva som skjer så nekter den å ligge stille. Tror man skal hoppe over for å få slukka flammene eller noe... Alyx står utenfor og venter på meg. Har nettopp dekt over 3 antlion hull.

     

    Noen som skjønner hva jeg mener?

×
×
  • Opprett ny...