Gå til innhold

abw

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av abw

  1. Jeg setter en knapp på Starcon 4, med det beste fra tredjepersons adventure, FPS-sjangeren og simulatoraspektene fra feks. EVE og X-serien. Det er så orginalt at det får ICO og Shadow of The Colossus til å se ut som Space Invaders-kopier.

     

    Det kommer til å sette helt nye standarder for grafikk, voiceacting og animasjon og har naturlig en historie som er skrevet av J. Michael Straczynski. Alle andre plotdrevne spill blir å regne som Tetris i sammenligning.

  2. Har sett noen artister har brukt noe som ser ut som en stryker fra fele på gitar(sigur ros, thomas dybdahl), og lurte på om dette er noe spesiell stryker? Har veldig lyst til å få tak i sånn selv. Og er det dyrt?

     

    sigur-ros-3.jpg

     

    Fant dette bildet. En slik er det jeg mener.

    6167754[/snapback]

     

    Jeg sjekket litt opp i dette her for noen år siden, og konklusjonen min er som følger:

     

    En god bue ment for strykeinstrumenter er mildt sagt jævlig dyr. Man snakker gjerne om tusenvis av kroner, og i titusenkronersklassen om det skal være en skikkelig god en. Men de er ment for fiolin, cello, etc., og ikke elektrisk gitar. Siden gitaren ikke er et akustisk instrument og derfor ikke har reson, så har ikke kvaliteten SÅ mye å si. Jeg ville tatt en tur til en forhandler av strykeinstrumenter og forhørt meg litt. Bare sørg for at forhandleren er litt åpen i sinnet, ellers risikerer du å fornærme vedkommende med spørsmålet alene.

  3. Hei internett,

     

    Har i et par uker nå hatt et problem med min ellers så trivelige PC. Den har følgende specs:

     

    P4 2,8

    MSI 865PE NEO2-V, I865PE

    512 MB DDR400

    80 GB Maxtor S-ATA 150

    200 GB Western Digital S-ATA 150

    Et eller annet halvgodt skjermkort, men det er mest sannsynlig ikke relevant

     

    Etter en natt med dårlig vær skrudde jeg på maskinen, og ble møtt av følgende feilmelding:

     

    Jeg er mongo og vil boote fra nettvekret.

     

    Ok, det var ikke akkurat det den sa, men det var det den forsøkte å gjøre. Jeg kunne ikke se noen grunn til dette, og forsøkte å gjenopprette den gamle boot-sekvensen jeg hadde før. HD - Floppy - CD. Dette lot seg ikke ordne, siden maskinen plutselig ikke hadde noen HD i seg. Etter min lekmannsforståelse bytttet jeg da ut det gamle hovedkortet, som var et MSI 865PE (samme som nå, men i "forrige versjon"). Det hjalp ikke, og lekmannsforståelsen slo til igjen, jeg kjøpte ny ram. Det hjalp heller ikke, forsøkte også med et annet skjermkort og forsøkte tilogmed å bytte ut kablene i maskinen. Nok en gang, samme feilmelding, og nå har jeg skjegget i postkassen nok en gang, og problemet vedvarer.

     

    Tenkte etterhvert at det kunne være selve HD'en, og anskaffet da HD nr. to, den nevnte 200 GB Western Digital S-ATA. Ingen forskjell. Og bare sånn for ordens skyld, jeg hører at diskene starter opp. Men de dukker likevel ikke opp i BIOS.

     

    Etter å ha lest litt rundt, så ser jeg at PXE-E61 har noe med nettverkstilgangen å gjøre, og jeg så at folk hadde hatt stor suksess med å disable LAN-boot. Jeg har forsøkt det samme, men det fører ingen vei.

     

    Feilmeldingen er:

     

    PXE-E61: Media test failure, check cable

    PXE-MOF: Exiting Intel PXE ROM.

     

    Derfra skjer det ingenting.

     

     

    Om beskrivelsene mine er dårlige, så er det fordi jeg er på jobb i skrivende stund og ikke får sjekket nøyaktige feilmeldinger. Dessuten liker jeg ikke datamaskiner som er vanskelige.

     

    Gode forslag mottas med stor takk.

  4. Hvorfor postet du et falskt Killzone bilde??

    6033581[/snapback]

     

    Fordi jeg ville få fram svar som du ga nettopp. Det er like falskt som de trådstarteren postet. Alle er tatt fra filmklipp og i flere tilfeller veldig lavoppløsningsbilder. Er ingen screenshots enda som kan virkelig rettferdigjør kraften til PS3. Vent til en ordentlig demonstrasjon.

     

    Mala: Er enig med deg at det er tatt fra en scene i spillet men det er ikke CGI. Det scenen ble faktisk kjørt realtime på PS3 ;) Hvordan jeg vet er fordi jeg var på selve konferansen selv ^^

    6033615[/snapback]

     

    Du.... Er en forbannet løgner!

    Jeg kan ikke tro noen er så trangsynt som deg.

    Utvikklerene bak killzone har selv gått ut og sagt det er CGI, og dette VET du.

    Jeg tror ikke du var på konferansen, men jeg kan jo ikke si det med sikkerhet. Grunnen er at jeg tror du er 12-13-14 år.

    Uansett. Jeg har sett opptakene fra konferansen, noe som gir meg like godt grunnlag som deg å si om filmen er CGI eller ikke.

    6033680[/snapback]

     

    Mens du er 14-15-16?

×
×
  • Opprett ny...