Gå til innhold

FlatBeat

Medlemmer
  • Innlegg

    122
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FlatBeat

  1. Gjest bd997...f65 skrev (På 5.10.2023 den 21.09):

    Er det ikke spesielt? Synes synd på de og lurer på hvorfor de ikke tok fatt i selvtilliten hvis det var årsaken eller andre ting som stoppet de fra å gå videre med en dame(eller fler). 
    Vet om karer på 40 år som er pene og som damene har sett på som attraktiv i alle år,men som har vært for sjenerte eller lignende for å få til sex og eller forhold. Atletiske/sporty,oppegående fyrer med utdanning og god jobb. Så hva synes folk om det og tror dere de har gitt opp? Har ikke sett disse fyrene på datingapper da jeg var der tidligere. 

    Anonymous poster hash: bd997...f65

    Vanskelig å svare på, siden det sikkert er mange årsaker. 

    For min del, som 40 år gammel mann som ikke har vært i forhold og har svært begrenset seksuell erfaring er det nok en kombinasjon av flere årsaker.

    Selvtillit og selvfølelse er nok det første, disse må bygges av positive erfaringer. Når det går flere år mellom hver gang man møter noen som viser interesse, så brytes disse ned igjen. Det er vel heller ikke alle som viser interesse som er interessant for meg å utforske? Jeg vil ikke starte opp noe pga min desperasjon etter kroppslig kontakt, det er ikke rettferdig for noen og ikke noe å bygge noe forhold på. Tilfeldig sex er uinteressant siden jeg trenger mer noen å prate med og tilbringe tid med.

    Venner og omgangskrets er noe som har stor innvirkning på psykisk helse, om de bygger opp eller river ned. Det er også stor forskjell på ord og handling der. Har opplevd flere ganger at venner og bekjente sier de vil introdusere meg for single veninner, men så skjer det ingenting. Om det er fordi de har vist dem et bilde av meg, eller veninnen har noen andre på gang får jeg ikke vite. Tror jeg ikke vil vite det heller. Komplimenter får mindre og mindre verdi hvis det ikke følges opp med handling (for eksempel å faktisk få den introduksjonen). Jeg har en hobby som gjør at jeg møter folk flere ganger i uken, som regel opp mot 80 personer. Jeg tror min situasjon er ganske åpenbar, men ser ikke at verken dem eller mine venner utenom hobbyen gjør noe som helst. De eneste som har villet prate med meg om dette har på tidspunktet vært svært påvirket av alkohol. Jeg starter aldri den samtalen, da jeg helst vil ha det hyggelig på fest.

    Sosiale medier, filmer, TV-serier, tradisjonell media: alt skal fremstå perfekt og det å finne noen å være glad i er det mest naturlige i verden. Siden jeg ikke klarer det må det jo være noe galt med meg og det blir jeg minnet på titalls, kanskje hundretalls ganger om dagen. Tinder var jeg på i over 3 år uten noen reelle matcher som i det hele tatt ville snakke med meg, så det er ikke en kanal som bygger opp noe for meg.

    Etter 25 år så blir det en håpløshet som er vanskelig å gjøre noe med uten hjelp. Profesjonell hjelp er dyrt (er ikke livsviktig, så blir ikke dekket av det offentlige) og jeg kan ikke se at det skal hjelpe meg veldig siden det jeg mener jeg egentlig trenger er GODE venner som har tid og vilje til å hjelpe.

    • Liker 1
    • Hjerte 3
  2. Jeg bruker DisplayFusion for å få dette til. Praktisk å kunne se video i fullskjerm på den ene skjermen og ha nettleser og klokke, systemtray på den andre skjermen, f.eks. 

     

    Må si at DisplayFusion fungerer ok, men det er noe ustabilt og tregt. Det har masse ekstrafunksjoner med å flytte vinduer mellom skjermene med en knapp, og flere andre funksjoner som jeg ikke gidder å stresse med å finne ut av, men menyer for konfigurering av dette er trege, tar gjerne flere sekunder for at menyer skal dukke opp (høyreklikk på verktøylinje som programmet har laget, konfigurasjonsprogram for DisplayFusion, etc). 

     

    Det er egne snarveier til programmer for taskbar på annen skjerm, disse forsvinner en gang i blandt hos meg...

     

    Kjøpte programmet på Steam for en femtilapp.

  3. På mine telefoner med NFC må skjermen være skrudd på og låst opp for at funksjonen skal kunne brukes. Hvis telefonen er låst opp og skjermen er på er det som regel fordi man holder den i hånda og bruker den, ihvertfall på steder med flere ukjente personer i umiddelbar nærhet Jeg vil da si det er svært vanskelig å utnytte dette. Men du skal ikke se bort i fra at det blir noen som prøver...

  4. Jeg har HBO nordic, og ser at kvaliteten er bedre nå enn da jeg startet abonnementet, så det er fremgang.

     

    Jeg bruker det på Samsung smart-tv, og for et par uker siden så jeg at Game of Thrones faktisk sendte 5.1 lyd også, var 2.0 i begynnelsen av sesongen.

     

    Må også si at jeg faktisk lastet ned siste episoden i går for å se hos en kamerat som også betaler for HBO, men har litt dårlig linje til å kjøre god kvalitet. Ble litt overrasket da han hadde funnet ut at hvis han startet episoden, valgte HD og satt på pause (PC), så ble hele episoden bufret i bra kvalitet, så vi kunne se den der. Det hadde jeg ikke trodd gikk an.

     

    Så HBO er blitt en bedre tjeneste, men grensesnittet til Samsung (og kanskje andre smart-tv-er?) er under par og vi har ventet lenge på PS3 og PS4 klienter...

    • Liker 1
  5. Jeg vil gjerne legge til at hvis du bruker dette i bilen, er det ikke alltid dekningen er på topp, så det kan godt komme noen avbrudd nå og da.

     

    Tunein radio har en buffer-funksjon som jeg har testet litt, og jeg vil si den sørger for at avbruddene blir mye færre.

     

    Jeg har funnet ut at 30 sek (max på gratisutgaven) fungerer bra, og sørger for en ganske ok lytteopplevelse selv om datatilkoblingen varierer fra 4g til EDGE. Får også musikk igjennom lengre tuneller uten store irritasjoner.

  6. Det med støy: Jeg har en gammel 40gig (selvfølgelig oppgradert HDD...) som bråkte endel ved spilling og oppskalering av DVD-er. Viftesus som en støvsuger på det verste.

     

    Jeg tenkte å handle en ny slim (den "gamle" slim-en), så jeg tenkte jeg kunne åpne den gamle og prøve å fjerne gammel kjølepasta og legge på ny.

     

    Tok selvfølgelig backup først, men med litt instruksjoner fra nettsider og videoer fikk jeg den fra hverandre og sammen igjen. Nå er den som ny igjen!

     

    Kan varmt anbefale de som har litt erfaring med PC og elektronikk å prøve dette. Helst på en konsoll som garantien er gått ut på og TA BACKUP! ;)

     

    Vær oppmerksom på at det er flere forskjellige utgaver med forskjellig intern design. Jeg måtte også bruke litt makt for å få kjøleren av hovedkortet og en smørkniv for å få av heatsprederne, men det funket som sagt etterpå... :)

  7. Jeg opplever hakking ved scrolling i Opera 12.0 x64 (Win8RC x64).

    Har samme problemet på lokalavisen: fvn.no .

     

    Det virker som det kan ha noe med web-plattformen å gjøre, opplever ikke det samme på den "gamle" siden. (Layout liker litt på lokalavisen sin.)

     

    Det hjalp litt da jeg skrudde av hardware-akselerasjon i opera.

     

    Det er noe av det samme i Firefox 13.01 (og 14.01 etter oppdatering), men bare når jeg scroller opp til logo (ingenting på fvn.no).

    IE10RC virker ok på dette punkt.

     

    Maskinvaren burde være ok: AMD FX8120, 16gig 1600MHz DDR3, GTX560, SSD...

     

    Kan være driverne i win 8 også, vil gjerne vite om andre har problemer...

  8. Jeg handlet en slik for en måned siden, og er veldig fornøyd. Den drar alt jeg hiver på den uten å hikke, men det er verdt å påpeke at Microsoft har lagt ut patcher for optimalisering av kjerneutnyttelse for win 7:

     

    http://support.microsoft.com/kb/2645594

    http://support.microsoft.com/kb/2646060

     

    Jeg kjører Win8RC, her ligger ting litt bedre til rette og med turbo aktivert vil prosessoren automatisk klokke over 4 Ghz (har sett 4,2) uten at jeg merker noe annet enn at vifta går litt raskere (stock kjøler, skal byttes neste uke... :)).

     

    Jeg ville gjerne sett en test på forskjeller med og uten patches installert og med og uten turbo aktivert. Når testene viser 45% forbedring av ytelse ved 45% overklokk (og den klokker 35% over med turbo) vil jeg påstå at den gir mer for pengene enn mye annet...

     

    Det var ihvertfall derfor jeg kjøpte den!

    • Liker 2
  9. Firmaet jeg jobber for gikk over til NetCom i vår pga europeisk avtale med BT, men jeg har ikke merket noe negativt når det gjelder dekning, stabilitet eller samtalekvalitet (denne er faktisk blitt mye bedre!). Jeg har HSDPA eller 3G-dekning nesten overalt (Sørlandet) og som regel gode hastigheter (fikk rundt 5 Mbit/s på nedlasting i dag...).Jeg har hatt NetCom privat og Telenor på jobb i over 5 år, og har lagt merke til at det oftere er dårlig dekning på Telenor enn NetCom (gjelder Agderfylkene). Jeg er en aktiv bruker på jobb, har alle systemer på PC med mobilkort og VPN. Det er oftere problemer med VPN-løsningen enn dekningen eller hastigheten. :whistle:

     

     

     

     

    Har forresten en kamerat som opplever det samme, mye dårligere dekning med Telenor, flere samtalebrudd osv. Han gikk fra Chess (NetCom) til jobbens OneCall (Telenor).

     

     

  10. Hei

    Jeg skreiv tidligere om problem med S2n min. Så jeg la inn uorginal firmware. Men det hjalp ikke. Da fikk jeg problem med å få koblet til kies å legge inn orginal igjen.

    Så var det noen som linket til en side med orginale firmware, der tastet jeg inn noe (husker ikke i farten) som skulle fortelle meg hvilken firmware jeg skulle laste ned, gjorde det, å tlfn vart som orginal.

     

    MEN det vart noe rart, på stående tastatur (gammel type tasting) så blir det bare tall, samme hva jeg taster, og på qwerty så er ikke æ ø å med, bare om jeg holder inne a og o.

     

    Noen som vet hva jeg skal gjøre?

     

    Det er nok fordi du ikke har fått en nordisk ROM. Det er norsk språk i menyene, men ikke norsk tastatur eller ordbok. Jeg fikk samme da jeg brukte ODIN for å legge inn KG2 (pga forsinkelses bug). Jeg løste problemet med å installere GO Keyboard. Tenkte å flashe til original nordic firmware selv senere, når den blir tilgjengelig.

  11. Er nok ikke Gingerbread som er problemet med plass på Desire, men heller Sense.

     

    Tenkte egentlig å vente på denne oppdateringen, da jeg ville ha den nye Sense-versjonen, men så handlet jeg Galaxy S2..

     

    Rootet Desire-en min og la inn Cyanogenmod 7 med Android 2.3.4, og telefonen er nå mye raskere, har mye mer minne tilgjengelig og jeg har enda mer kontroll. Den er også dønn stabil (selv med "Release Candidate" av CM7...) og bruker batteriet mye bedre (fort dobbelt så bra levetid...).

     

    Jeg er glad jeg ikke ventet, da det er samme sense-versjon på denne som Froyo-romen (har kamerater som har Desire HD, kunne ikke ha noe dårligere programvare... :)).

     

    Min telefon var et år da jeg rootet den, vet det er mange som har kjøpt etter det og du mister egentlig garantien hvis du rooter telefonen. Men jeg er veldig fornøyd og bruker den nå på jobb (istedet for en Nokia 3720...).

     

    Har nå forresten nyere versjon av Android på Desire (2.3.4) enn på min 1 mnd. gamle Galaxy S2 (2.3.3)! :)

     

     

×
×
  • Opprett ny...