Gå til innhold

Strutsen

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Strutsen

  1. Dette var jo avsindig uinteressant... Si meg, kan det tenkes at kverulanten vår benytter seg av ordbok for å skrive mest mulig "intellektuelt"? Jeg vet ikke hvorfor man på død og liv skal skrive så lange setninger for å gjøre seg forstått. Er egentlig tilhenger av Finn Erik Vinjes gyldne regler. Si ikke "Kari foretar innhøstning av epler", si "Kari plukker epler". Når det gjelder ytringsfriheten så er jeg enig i at det umulig kan være den som er tilhører som bestemmer hva som er lov å si, og hva som ikke er lov å si. Alt er vel i utgangspunktet lov å si og mene, men man må stå til rette for det, og ta konsekvensene av egne meninger... He he he, måtte bare kommentere denne sinnsyke diskusjonen. Kanskje kveruleringen kan ende med dette? :no:

  2. Jeg synes du skal politiandmelde saken, rett og slett av prinsipp. Folk som oppfører seg sånn i trafikken bør ihvertfall ikke være yrkessjåfører.

    5972459[/snapback]

     

     

    Det var en YRKEsjåfør som frontkolliderte med oss i 80-sonen inni en tunnell i en sving. Det fant han det fornuftig å kjøre forbi en bil som kom mot oss. Vi møtte to par frontlys - så sa det pang. I forklaringen til politiet mente han at forbikjøringen var helt trygg - så lenge det ikke kom bil imot. PSYKO! Heldigvis er det vel unntaket. Men sånne mennesker får altså lov til å bli yrkessjåfører. Han hadde lappen på trailer. Mistet lappen og mistet jobben. Nå er det snart rettsak - kanskje han også mister litt penger. Hehe, nei da - jeg gidder ikke være bitter. Sykt er det i allefall å ta sånne sjanser i trafikken... :cry:

  3. Husk at speedometeret vanligvis viser ca 10% mindre enn den egentlig hastigheten, så når det viser 80 kjører du egentlig bare i 72 km/t. Noen viser enda mer feil, så du kan ha hatt enda lavere hastighet. På den andre siden kan det også vise mindre feil. Hvis du passerer fartsmålere som viser farten din bør du prøve å legge merke til hva de sier.

     

    Uansett var han som kjørte forbi deg en dust.

    6438050[/snapback]

    '

     

     

    Ja, men husk at det samme gjelder for speedometeret til han som kjørte forbi - mest sannsynlig! Der er de fleste speedometer på samme måte. De viser vanligvis ca 10 km/t feil. Tror jeg trallalla...

  4. Det er utrolig at det gikk så bra med dere! Dette er et ekstremt stygt tilfelle, det som er utrolig er at det skjer så ofte at folk kjører forbi på uoversiktelige strekninger og i svinger, og at det (faktisk) som oftest går bra!

     

     

    Ja ikke sant? Jeg blir helt sjokkert over den sinnssyke kjøringen.

     

     

    Jeg håper personen dere kolliderte med får seg en ordentlig smekk!

    ...Hvordan gikk det forresten med han?

     

    Han kom fra det hele uten nevneverdige skader. Ellers venter vi på at smekken skal komme. Må innrømme at jeg håper den blir STOR jeg også...

  5. Kjempebra at det gikk bra med dere! hadde vært tragisk om dere ble skadd :( Helt enig, skulle ikke hatt lappen! Hadde jeg vært deg, hadde jeg sjekka mannen og deretter tatt et eller annet og slått ihjel den andre sjåføren med ;p "ja, han dunka vel hodet innat rattet... (en 6-7 ganger)"

     

    Var ikke dere som kræsja i Hurumtunnellen?

     

    Det gikk heldigvis bra med oss til slutt, men mannen min ble hardt skadet. Slå ihjel og slå ihjel. Ingen hevnfølelser egentlig. Tenker at det blir for dumt. Dessuten ingen vits i å gå å være forbanna og bitter.

    Nei, det var oss som krasja i Munndalsbergstunnelen i Lindås kommune.

  6. Hei, nå har det gått ett år siden vi kolliderte. Vi har vært inni tunnellen det skjedde. Spaserte inn i den. Mange biler, mørkt og ekkelt. Men det måtte til. Egentlig greit for å prøve å skylle alt ut av kroppen. Helt ferdig med en sånn smell blir man nok aldri. Det som følger i etterkant er vel så ille (les: Posttraumatisk stresslidelse). Vel vel, nå er det nytt år og vi venter på at rettsaken skal starte. Har ikke hørt noe enda. Ting tar sinnssykt lang tid.

  7. Røvspreng (bokmål les Rompespreng) - Navnet hans - Øvsteng. Homofil Trønder

    Svin - Svein. Fordi han er et svin og fortjener å dø :mad:

    4176044[/snapback]

     

     

    Jeg syns ikke det blir morsomt lenger når man snakker om at folk fortjener å dø.

    Et nokså upassende innlegg som jeg foreslår at blir fjernet. Det er greit å være morsom, men jeg syns man bør tenke seg litt om i forhold til hva man skriver. Ytringsfriheten strekker seg dithen at du kan tenke det, men det er noe helt annet å skrive/si det. Dette vitner om umodenhet og bør nesten - etter min mening - føre til utestenging fra forumet... :mad:

  8. Trond hund - Han hadde kvadruppel-hake og likte å skjenne på oss

    Sjumilsrauå - Heimkunnskapslæreren som hadde den største ræva i verden

    Hasselnøtt - Etternavnet var Hasselø, vi mobba han til han slutta som lærer

    Marta Brø - Etternavnet var bø og hun var dum som et brø

    Strutsen - Ei som alltid hadde rumpa høyere enn hodet når hun bøyde seg for å hjelpe folk... dessuten hadde lik sveis som strutsen i en eller annen tegneserie som jeg ikke husker navnet på.

    4256152[/snapback]

    Ikke meg sant? Hilsen strutsen!

    Neida, jeg vet det ikke er meg - stemmer ikke med de andre du har listet opp

    Frykt ikke... :D

  9. Hei! Jeg var lærer selv på en skole. Der kalte elevene mine meg strutsen. Jeg har selvironi, og tok derfor til meg navnet - bruker det nå på dette forumet. Noen av mine gamle elever her... He he! Strutsen følger dere overalt, ja til og med på nettet. Var det det at jeg var feig og gjemte meg med hodet i sanden? Ikke vet jeg, vet bare at da jeg fortalte det til familie og venner så holdt de på å knekke sammen. Tydeligvis et passende kallenavn.

     

    Må legge til at jeg var en ung lærer som egentlig likte meg godt. Likte også elevene mine. Så hei og hå til alle dere - "sitt fint", "vær stille", "nei nå er det nok" - fra STRUTSEN :thumbup:

  10. Er det noen som vet noe om barneboken "boken med hull i", skrevet av Zinken Hopp (Bergen). Min mann hadde denne da han var liten - så gikk den rett i søppla da hans mor ryddet. Skulle gjerne fått tak i den. Jeg vet at den finnes på barnebokmuseum, men ingen steder har jeg funnet den til salgs. Hadde vært en helt PERFEKT julegave til min elskede. :p

  11. Hjerter... å ja, ingen skriver hjerter på en bursdags dato... iallefall ikke på venner.

    Viss hun ikke er sammen med noen så kan du jo.... å du e hellig.. en jente har hjerter rundt navnet ditt.

     

    5129552[/snapback]

     

    Jeg håper for guds skyld du er ironisk nå.

    5129676[/snapback]

     

    Jeg er vel også av den oppfatning at ingen jente skriver hjerter rundt navnet til en gutt i skoledagboken sin uten å være interessert. Det skjer bare ikke - med mindre noen andre har skrevet hjertene... :love:

×
×
  • Opprett ny...