Gå til innhold

heriksen

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av heriksen

  1.  

    Jeg har denne boksen, og min krever både brukernavn og passord for å komme inn på brukergrensesnittet. Det fungerer fint her. Har ikke gjort annet enn å sette opp boksen gjennom veiledningen, samt endret litt innstillinger etterpå i brukergrensesnittet.

    Mulig å knytte dette NASet mot å godta pålogging fra domenebrukere, tror du? Altså for filtilgang med kun leserettigheter, ikke web-interface.

     

    Dersom man skal begrense tilgang på spesifikke mapper, må hver bruker som skal ha tilgang ha en egen konto registrert på boksen. Man kan så navigere til boksen, som til en nettverksdisk, uten å gå via web interface. For å svare på spørsmålet ditt så tror jeg ikke man kan godta pålogging fra domenebrukere. Sitat fra brukergrensesnittet på boksen: "Each user must have a WDmycloud.com login"

    • Liker 1
  2. Ja, totalt sett er jeg så langt veldig fornøyd. Har ikke hatt boksen så veldig lenge, så har ingen lang erfaring med den. På hjemmenettverket overfører jeg 50-60mb i sekundet over kablet gigabitnettverk, og rundt 20mb i sekundet over 300mbps trådløst nettverk. Har ennå ikke benyttet meg noe særlig av cloud access, så kan ikke si noe om hastighetene der.

  3. Du får jo ikke en laptop med hybrid-disc til under 8000 kr, det er bare å glemme. Du kan få et par med SSD, men da uten dedikert grafikk. Jeg synes Dell er det absolutt beste valget av de to, men du kan kjøpe kampanjetilbudet til Dustin. Da får du den til 6990,-. XPS15 har en av de beste skjermene og høytalerene i laptopverden, og er den perfekte multimedia/allround-pcen for middels budsjett. Grafikkortet GT 540M er et decent middelklasse-kort, som det fint er mulig å spille litt på.

     

    Jeg må bare få presisere at når jeg sier at harddisken til pcen fra Dell er raskere enn Asus så er det fordi Dells har 7200rpm kontra 5400rpm hos Asusen. Jeg har ingen forhåpninger om hverken SSD eller hybrid til denne prisen :) Har sett tilbudet hos dustin, men ser at prosessoren der bare har to kjerner. Er det verdt å betale 800kr mer for å få firekjerners prosessor fra dell.no, når jeg først skal kjøpe ny pc?

  4. Takk for svar! Kan i utgangspunktet være aktuelt med andre modeller, ja, men har letet en del og kommet frem til at disse to er blant de beste. Hvorfor mener du at jeg ikke burde velge pcen fra Dell? Så vidt jeg kan se har den fått gode tilbakemeldinger i tester. Er også usikker på hvilken harddisk Dell-maskinen har, ser ingen informasjon på nettsiden deres om dette. Asusen kommer rimelig godt ut i den testen du linket til, ja, men de klaget også på tastaturet. Tenker at det er litt viktig med godt tastatur når jeg skal skrive masteroppgaven min på pcen. :)

     

    Jeg ville ikke vurdert dell i så fall. Har du bare de 2 modellene å velge mellom?

     

    Det mest optimale er jo SSD disk, men Seagate Momentus hybrid SSD XT7200 750GB 7200RPM/32mb 2,5 hvis det er denne dell maskinen har, så er den veldig god for å være harddisk.

     

    Ser jo ut som asus gjør det bra http://reviews.cnet.co.uk/laptops/asus-n53sn-review-50003686/ men ja det er jo risiko å ta når man kjøper laptop.

  5. Hei! Jeg er på utkikk etter en ny bærbar pc og har nærmest lest meg grønn de siste dagene i jakten. Pc-en jeg skal kjøpe skal hovedsaklig brukes til å skrive masteroppgave, se tv-episoder og filmer, surfe og spille eldre og mindre krevende spill (LoL, Borderlands). Valget mitt nå står mellom ASUS N53SN som jeg kan få for 7352kr hos Dustin grunnet studentrabatt, og en Dell XPS 15 som jeg kan få for 7856,50kr inkludert frakt. Spesifikasjonene på Dell-pcen er som følger:

     

    Intel® Core™ i7-2670QM prosessor, 2,2 GHz

    8192 MB 1333 MHz tokanals DDR3 SDRAM

    2GB NVIDIA® GEFORCE® GT 540M

    750 GB SATA-harddisk (7200 o/min)

    FHD B+RGLED TL (1920x1080) 1080p

    Primært 6-cellers litiumionbatteri

     

    Jeg hadde opprinnelig bestemt meg for å kjøpe pcen fra Asus, men etter å ha lest om problemer som dårlig tastatur og såkalt "electrical leakage" har jeg blitt usikker. I tillegg får jeg nå en bedre pris hos Dell grunnet studentrabatt. I tillegg vet jeg at pcen fra Dell har raskere harddisk og potensielt en bedre skjerm, dog noe dårligere skjermkort. Er det noen som har gode argumenter som kan hjelpe meg med å ta en avgjørelse? :)

  6. Hva med denne? :)http://www.dustinhome.no/dell-xps-15-ci7-28-8gb-500-156-gt540m-w7hp/product/5010615709?intcmp=searchProvider_dacsa

     

    Raskere harddisk, dobbelt så mye ram, kanskje en smule dårligere prosessor, men samme pris.

     

    smule svakere?

     

    store forskjeller mellom dual core og quad core

     

    Ja, det har du rett i, dårlig formulert av meg. Mente bare at det var et fint alternativ :)

     

    Skal ikke klage på det nei, fint tilbud, men ikke verdt det til full pris da :/

     

    Enig der

×
×
  • Opprett ny...