Gå til innhold

Glory_Man

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Glory_Man

  1. Footstar

    Flere enn meg som spiller Footstar der ute? Morten Vold på Silent Lightning Slayers her. En ny sesong sparker i gang i dag, noen forventninger?

     

     

    For de av dere som ikke vet hva Footstar er:

     

    Her styrer man en fotballspiller fra ungdomslaget til store høyder på landslaget, mens man spiller med menneskestyrtespillere for å vinne Tippeligaen.

     

    Dette er "tekstbasert" til en viss grad, men jeg kan garantere at det er meget bra. Det ligner litt på managerleague og Hattrick, om noen av dere har prøvd det før. Men det er mye bedre og det er et mye bedre miljø i Norge.Norge har tidligere blandt annet vunnet VM;)

     

    Nå er det første dagen av en ny sesong, og om du skal starte opp nytt lag er dette et perfekt tidspunkt. Når du først skal starte en spiller og du får masse kontraktsforslag kan du like gjerne bli med i mitt lag;) Silent Lightning Slayers

     

    Velkommen til Footstar

     

    Her er et lite innblikk i hvordan FS ser ut;)

    http://yfrog.com/3dslstest2j

     

    Morten Vold

    Manager Silent Lightning Slayers

    Tidenes toppscorer, Tippeligaen U19

  2. Da er det snart klart for hyllebygging. Det er noe jeg ser fram til for det får virkelig fram TG-feelingen.

     

    Jeg har ikke levert frikortet enda, så det er blitt trukket 50% i januar og februar. Om jeg leverer frikortet før lønningsdagen i mars, får jeg vanlig lønn + det som tidligere er trukket da? Jeg håper virkelig det for de pengene kan komme til nytte. Husker ikke hvor mye jeg brukte på TG i fjor, men det var en hel del.

     

    De pengene får du ikke igjen før i oktober neste år.. dessverre:P Hvis du leverer frikort mange dager før de skal sende lønningene inn i systemet får du nok skattefri lønning da

  3. Kult at de har med MP7, Jeg tror dette er første gang den kommer i ett spill)bortsett fra mods kanskje?)

     

    Uansett ett veldig morsomt våpen, samme størrelse og treffsikkerhet som MP5, men med nesten identisk kaliber som M16 :p

     

    5.56x45mm og 4.6x30mm er jo ikke så veldig likt da, men på treffsikkerhet så er visstnok

    mp7 enda bedre enn mp5 på langt hold. så thumbs up!

     

    Jeg håper de endelig velger at man ikke MÅ ha med maskingæver og pistol, men heller to pistoler etc, eller tonnevis med magasiner, sånn sett bør det bli mer fritt.. D-eagle og Glock er en morsom combo.

  4. Soldier of Fortune: Payback..

     

    Møkkaspill skal du lete lenge etter, dette er definisjonen av et møkkaspill. Fortjener ikke SoF navnet, spillet ble og blir(!!) solgt bare på grunn av det velkjente navnet, men til gjengjeld blir det bare et møkka(spill). Vet ikke om det fortjener det heller, skuffende :(.

     

     

    Bra du klarer å hate et spill som har egentlig world release om 3 dager. Men er uansett ikke det dårligste ever, kanskje skuffer det i forhold til SoF 1 osv men, det finnes uttallige spill som aldri skullet funnet sin vei til Spillhyllene. Ikke verdensdårligste spill, men ihvertfall et spill som virkelig gjør skam på forgjengerene sine er Lords of the Realm 3.

  5. Pc`n jeg kjøpte, fra komplett er en maskin jeg har kjøpt, mest for skolebruk, men tror det må være noe galt med den, problemet er bare at jeg ikke aner hva.

     

    Fulgte innstalasjonsveiviseren når jeg innstalerte maskinen men opplevde et strømbrudd underveis, virket ikke som om det ødela noe spesielt, problemet er at alle sanger i i-tunes hakker og kan derfor ikke høres på mens de i media player fungerer fint, har testet reinstall. World of Warcraft(om noen har hørt om det;P) burde ihvertfall fungere på minimums innstillinger på denne maskinen såvidt jeg vet, men det hakker som en parringskåt hakkespett, noe som gjør pc`n ubrukelig på to av de viktige punktene jeg skulle bruke den til utenom en slags skrivemaskin. Innstalerte sånn program som overvåker bruken av cpu og ram, cpu er sjelden over 50% og stort sett på ca 5-10% når den er inaktiv mens rammen ALDRI er under 50%, kan dette ha noe med laggen å gjøre..

     

    Glory_Man :w00t:

  6. Det første du må gjøre for å dele filer og mapper i Windows Vista er å aktivere deling inne på "Nettverks- og delingssenteret". Her kan du også velge om du vil bruke passordbeskyttet deling eller ikke. For å dele filer på en pc med "Passordbeskyttet deling" påslått, må de som skal ha tilgang til filene/mappene være registrert som bruker på denne PC-en med brukernavn og passord. Hvis "Passordbeskyttet deling" er avslått vil brukere uten brukernavn og passord på PC-en ha tilgang til mapper som er delt med "Alle". Tillatelser på hver delte mappe er nokså likt Windows XP så det går jeg ikke inn på. Deling skal etter dette fungere hvis nettverket er rett satt opp.

    9552173[/snapback]

     

    så en bruker fra en annen pc må ha username/passord på min pc?

     

    redigert: Skjønte det av meg selv etterhvert:) Takk skal du ha for å ha fått meg på riktig spor

  7. Hei

     

    Har hatt windows vista siden release og er godt over fornøyd på de fleste punktene, nettverksoppsett og deling av filer derimot er noe jævla herk i forhold til XP, fikk i går en bærbar maskin i tillegg, også den med vista(home premium på begge) og vil derfor gjerne dele hele C og D disken på begge maskinene eller ihvertfall en enkel måte å dele mapper på, men nettverket er ikke mitt så et slags passord eller noe ville vært fint. Problemet er uansett at jeg ikke får til deling med vista.. så om noen har en guide eller tips til hvordan man kan dele mapper/stasjoner med vista hadde det kommet veldig godt med

     

    MVH GloryMan :w00t:

  8. Folka på Spaceworld Moss Amfi er frekke mot kundene ber deg gå når du titter og står og sier meg opp i trynet at de ikke selger 16+ spill til 14 åringer når jeg spurte. (De solgte meg CS 1.6 og BF2142 en uke før)

    De sier også til kunder at Xbox 360 Elite er helt fixet for RROD.

     

    Syns dere dette er sånn man skal bli bethandlett i en butikk??

    9497155[/snapback]

     

     

    Det er som å sende en 15 åring ut av vinmonopolet, helt greit, regler er det for en grunn, kanskje de endelig ansatte noen med baller som hadde guts til å fortelle deg hvor skapet skal stå

  9. Start WinAMP og sørg for at den ikke spiller av noe før du går i Preferences. Trykk i så fall på stopp-knappen, men XM-fila må være lastet. Det enkleste er å bare dobbelklikke (eller velge Play - File i WinAMP) slik at WinAMP spiller av XM-fila, for så å trykke på stopp. Så kan du gå i Preferences og velge Nullsoft Diskwriter, samt velge hvor WinAMP skal lagre wav-filene ved å trykke på Configure når du har valgt diskwriter. Når du har valgt diskwriter slik at den er markert vil den være den gjeldene output-modulen for WinAMP. Trykk på OK/Bruk for å komme tilbake til WinAMP. Husk å skru av at WinAMP repeterer samme låta og sørg for at det kun er den ene låta i spillelisten siden jeg er usikker på hvordan WinAMP vil gjøre det med wav-filene om disse tingene står på.

    Når du nå trykker play-knappen skal du se progress-baren i WinAMP gå hurtig mens wav-fila skrives til disken. Nå du først har gjort dette med en XM-fil mener jeg det skal kun være nødvendig og velge Play - File for å lagre de andre XM-filene som wave.

     

    Husk å velge vanlig DirectX- eller waveout-output før du prøver å spille av andre filer du ikke vil lagre som wave.  :thumbup:

    8376961[/snapback]

     

    utrolig men sant, så hadde jeg valgt wave out som plugin, der lå feilen, at jeg ikke så diskwriter er jo utrolig, skulle tro jeg var ordblind :w00t:

     

    Takker for all hjelp

  10. Har et di novio edge tastatur med volumkontroll på siden, har innstalert drivere og jeg kunne kødde så mye jeg ville med volumknappen på tastaturet uten endring i reel lyd.. DRIT! Så plutselig en dag fungerte det. Deilig..

     

    Under The Gathering måtte jeg formatere, og nå funker ikke den "volumknappen" igjen. Noen som har en ide? :w00t:

  11. Hvis du enten har deaktivert UAC, eller bruker den innebygde administrator-kontoen (som har UAC deaktivert) kan det være grunnen. Det er i allfall et problem med Acrobat Reader og deaktivert UAC som går på dette.

    8354105[/snapback]

     

     

    aaah, ah, takker. Er jo eneste bruker på pcn og har derfor admin rettigheter. Men UAC er skrudd av ja. Takk for tipset

  12. Om du er modul-purist kan du bruke DOSbox til å emulere et MS-DOS-miljø og bruke Fast Tracker 2.08 (sjekk Clones og External links) - som er det orginale programmet brukt til å skrive XM-moduler - til å lagre låtene som .wav-filer. Da er du helt sikker på at moduelene låter slik de opprinnelig hørtes ut. Det kan varierer hvordan XM-moduler låter i forskjellige programmer. Eksempelvis vil Skale Tracker, tidligere kjent som Fast Tracker 3 for Windows, spille av XM-modulene med en del avvik fra hvordan Fast Tracker 2.08 håndterte modulene.

     

    Du kan også bruke f.eks WinAMP til å spille av XM-modulene, men velge den WAVE-filskriveren som output i instillingene til WinAMP. Da vil WinAMP lagre lyden til ei wav-fil framfor å spille lyden av over høyttalerne.

    Så bruker du LAMEenc sammen med f.eks Audacity til å enkode wav-filene om til mp3-filer. Denne metoden tror jeg er den enkleste om du ikke insisterer på å bruke f.eks FT2 til å rendere wav-filene.

     

    Du kan også bruke Audacity til å gjøre et internt lydopptak når du spiller av XM-modulene i din prefererte mediaavspiller slik at Audacity gjør et digitalt opptak av lyden før denne forlater lydkortet. Dette er ikke det samme som å gjøre opptak fra en mikrofon du holder opp mot høyttalerne da interne opptak er perfekte kopier av den digitale lyddataen før dette konverteres til analoge signaler.

    8352423[/snapback]

     

    :hmm:

     

    Fristende å bare sende filene til deg så du kan ordne det:P

     

    Spesielt den første delen var avansert. De neste delene skal jeg vel kunne klare..

     

    TUSEN TAKK for hjelpen uansett :thumbup:

     

    MVH Glory Man :w00t:

×
×
  • Opprett ny...