Gå til innhold

audunms

Medlemmer
  • Innlegg

    630
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av audunms

  1. Hei,

    takk for tilbakemelding.

     

    Vi setter pris på og registrerer alle tilbakemeldinger. Konstruktive tilbakemeldinger tar vi med oss videre og kan være med på å bidra til utviklingen vår. Som en digresjon kan jeg nevne at de som i forrige artikkel hevdet at vi er iPhone-fanboys, er merkelig stille denne uken hvor vi hadde overvekt av Android-apper... ;-)

     

    Rent konkret så vil vi nok ikke begynne med tre separate artikkelserier, en for hver plattform, med det første. Normalt så vil det finnes apper for i det minste både iPhone og Android i hver artikkel, men vi har ingen regel på dette foreløpig. Med tre foreskjellige kategorier (i tillegg til spill) per plattform ville dette blitt for omfattende slik konseptet er i dag, men vi har det i bakhodet til neste gang vi skal gjøre justeringer i denne artikkelserien.

  2. Hei,

    som jeg skrev så omtalte vi 3 apper som ikke var spill.

    Overskriften sier ikke noe om hvilke plattformer appene er til.

    Å omtale fordelingen av apper som et "hån" er vel et tegn på at man har fått i seg for mye av konspirasjons- og fanboypillene sine:-)

    Vi synes 3 apper fast i uken er ganske mye, når det kommer i tillegg til alle de andre apps-artiklene våre:-)

    Forøvrig kan dette kanskje være interessant for noen av dere:

    http://www.mobilen.no/artikler/android-brukerne-gidder-ikke-kjope-apper/135619

  3. Hei,

    takk for tilbakemeldinger.

    Hyggelig å se at iOS vs. Android er en diskusjon som fortsatt engasjerer og at mange nærmest føler seg tvunget til å kommentere dersom man føler urett blir begått mot "sin" plattform.

    I denne artikkelserien omtaler vi (eks. spill) 3 apper hver uke. Denne uken var det 2 iOS-apper og én for både iOS og Android som ble omtalt.

    Noe er helt sikkert: noen gang omtaler vi flest Android-apper, noen ganger omtaler vi flest iOS-apper, og innimellom omtaler vi også en ren WP-app. Det som også er helt sikkert er at fordelingen av de 3 appene i denne artikkelserien nok aldri kommer til å treffe 100% med de respektive plattformers markedsandel - det blir i så fall den dagen en av plattformene har nøyaktig 33.33%, 66,67% eller 100% markedsandel :-)

    @AllFather: Vi prøver alltid å gjemme noen godbiter til de som blar seg forbi artikkelens tittel :-)

  4. @::2R:::

    Det var vel en litt optimistisk bortforklaring av at du ikke hadde lest artikkelen;-)

    Instaweather er en svært populær app, så toget er allerede gått for at den "kan dø i ensom stillhet lengst inne i App Store".

    Videre skriver du at vi _anbefaler_ Instaweather. Det stemmer ikke. Det er faktisk stikk motsatt av hva vi skriver.

    • Liker 1
  5. Hei, takk for tilbakemeldinger.

     

    Displayname og ::2R::, hvilken artikkel har dere lest? :-) Er det noe som er uklart i det vi skriver om Instaweather? Sitat:

    "Styr unna denne:"

    "Du lurer kanskje på hvorfor vi unngår denne populære appen som pesten?"

    "å lurer du sikkert på hvorfor vi styrer unna denne appen som "alle" elsker. Svaret er ganske enkelt: Du kan ikke åpne Facebook lenger uten at det ser ut som en værmelding for hele Norge. Vi er lei av å se at det er regn i Bergen og snø på Snåsa. Ikke minst går jo vi nordboere berserk om vi skulle bli velsignet med et lite solgløtt, og deler værbilder i hytt og gevær."

     

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...