Gå til innhold

paalwa

Medlemmer
  • Innlegg

    397
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av paalwa

  1. Hello folks.

     

    Akk fått meg en mini pc til stua hvor jeg har film og musikk. Den har win 7 og jeg har lagt inn Logitech media server på den.

     

    Problemet er at LMS ikke starter opp automatisk med maskin, selv om jeg setter LMS til det.

    Virker ikke som den vil lagre mine valg.

    På min Duet controller kommer heller ikke artister, sanger, genre osv opp. Men jeg finner musikken om jeg går inn via mapper på menyen.

     

    Kjørte dette helt problemfritt på en tidliger XP maskin, men på min Win 7 maskin har jeg bare trøbbel.

    Andre som har opplevd det samme å fant ut av det?

     

    PS. Har selvfølgelig slettet og scannet hele arkiv på nytt, avinst LMS og inst på nytt, Restartet maskin osv uten at det hjalp.

  2. Jeg har vært den heldige eier av både IP 1 gen, 3G og 3GS. Har alltid syns de mob har vært topp, men vært misfornøyd med begrensningene i forhold til hvordan jeg selv vil "styre" den.

    I dag er jeg den superfornøyde eier av en HTC D HD. En mobil jeg ikke angrer et sekund på at jeg kjøpte. STOR skjerm, bra bilder og video opptak, rask, mange muligheter, Jada Ip 4 har bedre oppløsning. men det var ikke nok til at jeg gikk for den. BTW, "ALLE" har iPhone.

    Selv om IPhone kanskje er bedre på noe så er den ikke det på alt. Jeg er i hvertfall superfornøyd med min HTC. Var liksom litt lei iPhone nå kjente jeg. Du bør Absolutt vudere deg en HTC, (Kanskje HTC ThunderBolt om den kommer snart?)Forandring fryder;)

    http://www.htc.com/us/products/thunderbolt-verizon

  3. Litt avhenging av andre leverandører. Om din nye leverandør kjører DHCP kan du bare stille den over på DHCP så skal den fungere.

     

    Du har jo også mulighet for å sette den i bridge, og ha en router på baksiden som f.eks kjører PPPoE/PPPoA.

     

    Men om du tenker på om det er plug-and-play med andre leverandører så er svaret nei.

     

    Sliter litt med å få dette til å funke gitt. Fikk fra Dataguard.no at dette modemet kunne brukes, da var disse inst de viktigste.

     

    Når det gjelder modemet så er viktigste instillingene følgende:

    VP/VC 8/35 og i bridge modus (RFC1493).

    Du kan benytte DHCP hvis du ønsker dette.

    Skal ikke benytte PPPOE eller PPPOA.

     

    Men funker ikke:(

  4. Leser på den linken at adm.dir for riks-tv svarer dette.

     

    "RiksTV viser allerede – som eneste norske distributør – TV 2 i HD. I hele juli måned gikk Tour de France i HD-kvalitet. Nå vises både fotball, serier, filmer og de store, populære norske produksjonene i HD-kvalitet gjennom RiksTV"

     

    Nå går vel alt av programmer han skryter av på TV2 kanalen alt sammen. Hadde han snakket om flere kanaler så skulle jeg skjønt han, men nå har de ikke akkurat mye å slå i bordet med.

    Jeg holder meg til parabol, de har "uendelig" plass for HD kanaler.

  5. Så nå har jeg greid å rotet vekk CDen jeg fikk med mitt Canon HF10 videokamera, hvor programvaren jeg trenger for å overføre filene over til pcen ligger. Er det noen som vet om noensteder på nettet hvor man finne dette programmet?

     

    Se om du får til dette.

     

    http://www.adidap.com/2006/11/02/what-to-d...on-software-cd/

     

    EDIT. Var kanskje for foto:/

  6. når jeg kobler min bærebare pc (dell med vista) opp til tv`n (samsung) får jeg opp feilmedlingen ingen signal på tv`n. Før så gikk det uten problemmer og det var bare å koble opp og alt virket, men for en uke siden så har denne feilmeldingen begynt å komme opp. er det tv`n / pc`n / hdmi kabelen som ikke virker? noen som vet? har oppdatert skjermkortet uten at dette virket. har vista service pack 2

     

    Kanskje du må åpne egenskaper for skjerm på pc å be om at signal skal sendes til skjerm 2?

    Kanskje en knapp på tastatur som heter Fn (noen ganger blå) som du holder inne mens du trykker inn ett av tallene som kanskje har en skjerm (kan også være blå)? Hos meg er det Fn og F10

  7. Har et Canon 400D

    Trykket på "delete all" istedet for vanlig delete på et bilde jeg ikke skulle ha. (På kameraet, ikke i windows)

    Hvordan kan jeg få bildene tilbake til minnekortet? har ikke trykket på noe etter dette..

    Er eneste mulighet å kjøpe et recoveryprogram? hvilket er enkelt, bra og BILLIG?

    Evt er det noen gratisprogrammer til detde?

     

    På forhånd takk for svar! :)

    Tommy

     

    Bruk Smart Recovery. Du finner det her http://www.pcinspector.de/Sites/smart_reco....htm?language=1 Gratis er det også;)

  8. kansje dette er helt feil sted å poste dette, men siden det er snakk om bilderredigering og programvare så tar jeg en sjangs. det er bare å flytte denne tråden hvis det er feil sted :)

     

    men som tittelen sier så leter jeg etter et program som kobler sammen bilder av en ting, f.eks. en bil. det programmet gjør er å finne punkter på bildene og så koble dem sammen slik at en kan klikke seg fra ett bilde til ett annet. det er IKKE snakk om å lage ett 360 graders bilde av bilen, men mer å koble sammen alle bildene du har tatt av bilen ved hjelp av punkter i bildene.

     

    jeg vet at vg nett hadde en test av dette programmet en gang, og de hadde tatt bilder av stortinget.

     

    Hvis noen vet hva dette programmet heter så blir jeg veldig glad :D

    Photoshop har noe som heter Merge Images. Der plukker du bare ut bildene du skal ha sammen så "syr" den bildene sammen selv. Kan ta litt av alle bilder, ikke nødvendigvis fra kant til kant. Kan bruke 90% av ett bilde, mens den bruker kanskje 20% av neste, så 30% osv.

  9. Har et irriterende problem med 46" modellen. Når bildesignalet kommer fra SCART, som det gjør fra både kabel-tv dekoder og DVD spiller, så blir bildet kuttet litt i alle kantene. Dette gjelder under alle formatene tilgjengelig, men under andre format enn "wide" og "4:3" så blir bildet mye mer kuttet i kantene.

     

    På HDMI signal kan dette stilles inn på "Bildestørrelse" i menyen. Men dette er ikke tilgjengelig på SCART signal.

     

    Noen andre som har samme problem, vet om det kan fikses, eller bruker SCART signal uten å få kuttet bilde? Jeg tror jeg har prøvd alt av relevante innstillinger.

     

    På min 52" blir bildet over scart ikke kuttet slik, men ved wii spill blir det f.eks skjær av rosa over hele bildet, dersom det er noe rosa i spillet. (scart), dette problemet har jeg ikke med andre konsoller. (HDMI, komponent)...

    Ingen innstillinger kan fikse dette, så det må være kabeltypen?

     

    Når det gjelder din Wii så hadde jeg lagt noen få kr i en komponentkabel til den (finner du sikkert billig på finn eller qxl).

    Scart er FY FY;)

  10. må følge litt med her, har lyst på en 52" men må se hvordan den nye modellen blir 52-Z4500

     

     

    anngående amentio har de ikke eget varelager og er veldig avhengige av andre for og yte god service, jeg har meget gode erfaringer med de :)

     

    I.flg tester så gir ikke Z4500(200mhz) noe bedre bilde enn W4500(100mhz). Har også en god kontakt på Sony som sier akkurat det samme. Z4500 er ikke verdt de ekstra kr den koster. Derfor er en 52" w4500 på vei:)

  11. Har et irriterende problem med 46" modellen. Når bildesignalet kommer fra SCART, som det gjør fra både kabel-tv dekoder og DVD spiller, så blir bildet kuttet litt i alle kantene. Dette gjelder under alle formatene tilgjengelig, men under andre format enn "wide" og "4:3" så blir bildet mye mer kuttet i kantene.

     

    På HDMI signal kan dette stilles inn på "Bildestørrelse" i menyen. Men dette er ikke tilgjengelig på SCART signal.

     

    Noen andre som har samme problem, vet om det kan fikses, eller bruker SCART signal uten å få kuttet bilde? Jeg tror jeg har prøvd alt av relevante innstillinger.

     

    Grøsser nesten når jeg ser du skriver scart. Det er vel nesten litt skam å bruke det på en tv som dette. Nei du får si det til kjerringa, her skal det invisteres i skikkelig HD kilder. Alt fra spillmaskiner og Blu-ray spillere til Paraboltuner (men ikke CanalDigital sin) Prøv f.eks Ctech 5000HD Plus eller en Ipbox 9000HD, flotte tunere begge to.

  12. Vill dere anbefale w4500? tenker på 40 tommeren, vi skal ha nytt tv :)

     

    Så denne (52") på Siba Furuset, kan love dere at dette var kjærlighet ved første blikk. Får den vel neste uke.

    Leste en test av tv'n (40") på Lyd og Bilde. "Førsteinntrykket er at Sony imponerer med forbløffende bildekvalitet. Bildet er først og fremst utrolig skarpt – nesten i skarpeste laget." I skarpeste laget ja. Det er sinnsykt bilde på denne med en HD kilde. Ettersom jeg sitter på både PS3 og 2 stk HD Tunere så regner jeg med at denne vil gi meg mange timer med flotte bilder. Å i morgen starter Animal Planet HD på Canal Digital, som jeg "gruer" meg.

    En annen ting, dere som har BD spiller. Kjøp Planet Earth boksen, DER får du se råtassbilder all the way:) Er faktisk "bra" på min gamle w2000 også, tør ikke tenke på hvor bra det blir på min nye 52-w4500.

×
×
  • Opprett ny...