Gå til innhold

Kriztus

Medlemmer
  • Innlegg

    42
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Kriztus

  1. Når han sendte første mail inn til oss fremla han saken som at han visste om en systemfeil, og at han hadde utnyttet den og aktet å fortsette med det. Dessuten truet han med at han ville fortelle alle han kjente om problemet slik at de også kunne misbruke tjenesten. Avgjør selv hvordan dere ville svart på en slik mail.

  2. Sikkerheten har førsteprioritet, og alle kan gjøre små feil. Det at den ikke sjekket hvor mange sms en person hadde igjen når man sendte en melding, vil jeg ikke se på som en stor sikkerhetstrussel, men mer en liten "bug". At feilene ikke ble rettet opp med en gang de ble kjent, skyldtes sykdom hos en av våre ansatte. Jeg "beklager" til SiegWarheit at tjenesten ikke fungerte som beskrevet, men håper han kan tilgi oss våre feil.

  3. Siden dere tydeligvis ikke ble ferdige med diskusjonen, kan jeg godt fortsette også, på tross av at det blir ganske meningsløst ettersom enkelte tolker ting akkurat som de selv vil.

     

    Du stiller opp her som talsperson for Uweb, da forventer jeg at du har samme synspunkt som de andre internt i Uweb.

    Jeg har tatt på meg rollen som en ansatt, som har presentert saken fra mitt synspunkt. Tro det eller ei, men jeg sitter ikke og ser på hva alle andre gjør hele dagen.

     

    Jeg har da aldri påstått at du ville slettet brukeren min. Lær deg å skille ytringer fra forskjellige personer fra hverandre.

    Jeg sa at jeg ikke slettet brukeren din. Denne meldingen var ment på et generelt basis. Hadde denne meldingen kun vært ment til deg, hadde jeg sendt deg en PM.

     

    Jeg er også spent på å høre hvordan folk mener "Dahl" har "vunnet" diskusjonen...

  4. E-posten sitert i første innlegg er det ikke jeg som har skrevet, og heller ikke jeg som kan stå inne for innholdet i.

     

    Videre skjønner jeg ikke hvorfor oivind_dahle mener at jeg skal ringe Dahl.

     

     

    Og skulle du ha sett, jeg har ikke slettet brukeren din selv om jeg fant ut hva brukernavnet ditt var. Og det store skumle registeret navnet ditt stod i var e-post-innboksen min du hadde sendt en e-post med et screenshot til.

  5. Trådstarter har ved flere anledninger tatt kontakt med oss, og han har aldri presentert noen andre "bugs" for oss enn den vi allerede visste om. Hvem som helst kan sitte og skryte på seg ting i et forum.

     

    Jeg lurer fortsatt på hvem du er. Akd?

  6. Har vi vist at det finnes MANGE sikkerhetshull som du sier? Det var én liten bug en bruker oppdaget, som vi var klar over. Vis gjerne til kildene du har som bakgrunn for uttalelsen.

     

    Når datatilsynet har godkjent måten vi behandler og lagrer personopplysninger, har vel de sagt noe om saken?

  7. Men du tar deg tid til å sitte her på forumet ?

    6153554[/snapback]

    Jeg vet ikke hvor erfaren verken du eller personen etter deg i forumet er når det kommer til ansettelsesforhold, men de aller, aller fleste har noen pauser i løpet av en åtte-timers arbeidsdag. Dessuten; hvem har sagt at jeg er på jobb nå?

  8. Uweb ledes av en idiot. Jeg har snakket mye med han selv, og han er virkelig ikke verdt tiden. Lyst til å fortelle meg hvordan du omgikk sperren på PM? :fun:

    6029456[/snapback]

    Takk for den smigrende omtalen fra din side. Ikke det at jeg kan huske å ha snakket med deg, hva er/var nicket ditt? Svar gjerne på PM.

  9. Tror jeg drev et prosjekt med han fyren for lenge lenge lenge siden..

    6030174[/snapback]

    Det kan ikke jeg huske... Hva gikk det ut på?

     

    Dessuten vil jeg gjerne informere om at "sikkerhetshullet" er tettet, og at alle fremtidige forsøk fører til utestengelse og/eller krav om erstatning av økonomiske tap.

  10. Alle brev har jo en strekkode på seg. Den oransje nede i høyre hjørne. Etter hva jeg har hørt blir alle brev registrert inn for hver omlastningssentral de er innom, så i praksis kan posten spore brev hvis de vil.

    5995413[/snapback]

    Mine brev har nå i hvert fall ikke strekkode. Det oransje mønsteret som er å finne på enkelte konvolutter har ingenting med registrering hos Posten å gjøre.

    5995673[/snapback]

    Det er hva jeg har fått fortalt fra en som jobber på en omfordelingssentral. Jeg sender en del brev i jobben, og alltid når noe kommer i retur har det fått en fresh, prikkete, oransj, uv-aktiv strekkode på seg uten at noen her har satt det på.

×
×
  • Opprett ny...