Gå til innhold

Bendo

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Bendo

  1. Satte i et nytt skjermkort, og nå fungerer PCen.. Det merkelige er at en kamerat av meg bestillte en akkuratt lik PC, og han har samme problemet.. Er det mulig at det er noe problem mellom hovedkortet og skjermkortet, eller har vi blitt utsatt for den store oddsen at begge skjermkorta er defekte?

     

    Asus VGA-Card nVidia 8800GTS 640MB PCI-E 2xDVI TV-Out HDTV HDCP Retail

  2. Har fått et nice sverd til magen min som reward fra et quest i western plaguelands. Det er et quest du får i tirisfal glades, helt i inngangen til WP som går ut på å drepe noen cauldron lords og å hente noe fra 4 forskjellige cauldrons.

    Søk etter "Target: Felstone Field" på thottbot for å finne quest serien. Den gir en del gull og MYE experience, og er ikke særlig krevende.

     

    Fant ikke sverdet på thottbot, men det har ca 35dps og +11 intellect, altså nice for en mage, spesielt sammen med prophetic cane i offhand (som gir +5 stamina og +12 intellect).

  3. Np er ikke jeg den typen som abuser mindcontroll i BRM og kaster folk i lavaen, selv om jeg har opplevd å få det imot meg flere ganger, men siden jeg er mage er det ganske bra å kaste dynamitt på en del creeps som stunner de og deretter sette i gang med AOE. Speedboots trenger jeg ikke heller, så for meg er goblin engineering the way to go.

  4. Gnomish engineering er for å lage forskjellige mekaniske pets osv, mens goblin engineering er for å lage diverse sprengstoff. Dette betyr ikke at viss du velger f.eks. goblin engineering så kan du ikke lage nogen mekaiske pets, men du må finne schematics for å lage dem.

    Har selv goblin engineering siden den er mest aktuell for pvp.

  5. Hunters blir ofte nedprioritert ja, til tross for at de faktisk er veldig gode. Gode pullers og dealer mye damage.

    Det er tross alt ikke blizzard som skiller ut hunters i groups, det er spillerene, og jeg er ganske sikker på at nedprioritering av classes til groups er vanskelig for blizzard å ordne opp i uten at classene blir for gode på andre punkter, men de jobber garantert med å få ordnet det.

    Skaff deg godt rykte silk at folk vil ha deg med i groups foran andre "bedre" classes.

  6. Warrior - Primary tank

    Mage - Primary ranged magic damage dealer

    Priest - Primary healer

    Druid - Secondary tank / secondary healer

    Rogue - Primary meele damage dealer

     

    Med denne groupa har du det meste, god damage, en del AOE, tank, healing og god crowd controll. Hva mer trenger man? :cool:

     

    Edit:

    Warlock og hunters kan og være veldig nyttige, warlocks for debuffs og hunters til pulling, men den overfor tror jeg ville være den ultimate.

  7. Anbefaler Mage!!

    Er en lvl 43 Fire/arcane mage, og jeg er veldig fornøyd med valget mitt. God damage, populær i grupper, dør skjelden pga blink og frost nova, og god pvp.

    Armoren er som kjent dårlig, men viss du f.eks. går alchemy kan du lage potions som gir + til armor, og i tillegg har du jo frost armor som og hjelper en del.

    Går du Intellect og Stamina tåler du faktisk ganske mye!

     

    I pvp har mages fordelen med at armoren ikke hjelper. Da går det på resistance, og jeg har enda ikke truffet på noen (heller ikke 50+) som har såpass mye resistance at jeg ikke klarer skade dem mye.

     

    AOE'en til mages er sinnsykt god. f.eks i uldaman kommer det 10 (?) skorpids som ikke er elite, og da pleier jeg først sende flame strike, som fører til at alle kommer mot meg, deretter frost nova og blizzard. Dette fører til mye aggro, men da pleier de som oftest å være døde.

     

    Gogo mage sier jeg. Gøy og god class :thumbup:

  8. Jeg har kjøpt meg en S-video kabel for å koble PCen til TVen. Jeg har klart å koble det til, og får ut bilde på fjernsynet, men jeg får ikke farger på det!

     

    S-video kabelen har bare 4 pinner i tillegg til den tykke rektangelformede, og kobles inn på en scart omformer på fjernsynet og rett inn på en inngang på skjermkortet.

     

    Jeg har Radeon 9700 Pro ATI, og et FUNAI 28" 50hz fjernsyn.

     

    Noen som vet hvordan jeg kan få farger på bildet?

  9. Jeg har nylig bestillt et bZerk Miditower i sølv, og på det er det et vindu som består av noe som ligner på en plate med masse hull i.

     

    Jeg vil bytte ut dette vinduet med et plexiglass vindu, og jeg lurer på om det er noen steder man kan bestille det originalt for bZerk, eller en nettside man kan legge inn ordrer til slikt på?

×
×
  • Opprett ny...