Gå til innhold

Vattmaffi

Medlemmer
  • Innlegg

    26
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vattmaffi

  1. enten det eller så fugerer surround anlegget mitt som en eneste stor antenne!

     

    ok, her er storyen, en kveld jeg skulle legge meg, jeg hadde slått av alt av lys, slått av pc'n, og skrudd av høytalerne til pc'n. la meg godt til rette i senga for å prøve å sove.. men så hører jeg noen prate russisk, og jeg lurer på hvor i HELV**** det her kommer fra. så jeg reiser meg og står stille mitt i rommet, fant til slutt ut at lyden kom ut fra mitt surround anlegg, veldig svakt men dog, det var stemmer der..

     

    så jeg plugga ut strømmen til høytalerne.. og la meg til å sove i god tro på at det her funka godt..

     

    men neida.. russer'ne hadde enda ikke dratt.. altså, jeg ekke dum, jeg tror ikke det spøker, selvom jeg gjorde det i noen få minutter da jeg lå der på senga.

     

    hva kan det være? får jeg rett og slett inn radiosignaler med surround anlegget mitt? må huske at lyden kommer både når den er kobla til støpsel og pc, og omvendt...

     

    noen som har noen fornuftige svar?

  2. funker denne videofilen på andre maskiner?

     

    MPAA/RIAA har somkjent betalt selskaper for og "dele" ut falske filer som får explorer til og henge.

    9022295[/snapback]

     

    det er alle videoer på pc'n videoer jeg "tok med meg" fra gammel pc'n over på en ekstern harddisk. funker fint på laptopen. Men, det er ikke explorer som henger da, det er det programmet som prøver å spille av filmen. også at pc'n henger er litt feil da, den hakker no jævlig, hopper opp på 100% cpu bruk av DET programmet hvis du skjønner

  3. Jeg har et problem, som jeg ikke vet helt hvordan jeg skal løse. Jeg har akkurat satt opp en ny pc, installert alle komponenter med de nyeste driver'ne, MEN! jeg har et problem. Når jeg starter video, henger maskina seg. Jeg vet ikke hvilket codek jeg trenger, for det henger seg ved avspilling av alle typer formater.

     

    installerte VLC som også hadde dette problemet. jeg har Windows mediaplayer 11 og Winamp også, men det henger på alle.

     

    Jeg har prøvd å finne codek for å se om jeg ikke får forbedret problemet men. jeg ser ikke ut til å finne de riktige. kommer bare til rare sider der du må kjøpe "pakker" med codek..

     

    Mitt skjermkort er et Nvidia GeForce 6600 GT

     

    Jeg har også surround utganger på hovedkortet, men får ikke disse til å fungere. selvom jeg har installert driver'ne til det.

  4. Jeg har My talk fra netcom, du betaler 450 i mnd (er ikke HEEEELT sikker her men no i den gata) og det du ikke bruker blir overført til neste mnd... hvis du vil bruke mer enn det beløpet, går det også helt fint... i det abonemanget får du 15 mms og 100 gratis sms...

     

    MEN jeg har hørt at telenor har et abonemng som har maks 1kr dagen? en kompis av meg har det, men, ikke vet jeg

  5. Hei! det første jeg lurer på er om det i det heletatt går an å bruke gprs'en på mobilen til å få internett på pc'n..

     

    isåfall, hvis det går:

     

    jeg har en Sony E K750i. jeg har både kabel, IR og Bluetooth jeg kan koble meg til pc'n med, å tilkoblinger til pc har jeg nok av.

     

    kommet til å vært kjekt med internett på hytta liksom, til IRC, Aim og Msn. Med mitt abonemang så er det makspris på 25 kr per dag, så hvis jeg bruker gprs'en lenge, laster ned mye så vil det aldri koste mer enn det:)

     

    er det noen som har no skills med dette? og, med akkurat den telefonen?

    ønsker helst hjelp for oppsett via bluetooth, men selfølgelig tar jeg alt av hjelp jeg kan få:)

  6. har funnet ut at maskinen jeg skal restore filer på har 2 x 100 gb disker, ikke en partisjonert disk som jeg trodde fra begynnelsen av. Men det jeg lurer på nå er om noen vet om noen restore prog som er graits? (helst gratis da, men kan også være greit med forskjellige forslag til kjøpe versjoner)

  7. ok, siste gang jeg forklarer dette..

     

    Ja, jeg har sjekka pluggen, den sitter som støpt. samme med skjermkort.. men som sagt har det ingen ting med skjermkort eller noe sånt å gjøre.

     

    et eksempel på det som skjer er at når jeg skal logge inn med passord i windows:

     

    jeg skriver inn passord.. men ingen dotter kommer på skjermen jeg kan vente lenge, men ingenting kommer opp i passord feltet. så gir jeg noen dunk i maskina, og der kommer hele driten jeg har skrevet.

     

    så, det betyr da at det ikke er noen kontaktfeil i selve tastaturet, for det jeg har skrevet kommer jo opp..

     

    jeg vet jeg ikke er så flink til å forklare, men kan noen være så snill prøve å forstå hva jeg vil fram til?

  8. jeg har tapt filer bare på en disk. men jeg må ha en annen plass å lagre de tapte filene på, så jeg lurer på om det gjør noe skade å flytte over filene til den andre partisjonerte disken (altså, det er samme harddisk men partisjonert)

  9. jeg viste ikke hvor jeg skulle poste hen, så jeg posta det her jeg:)

     

    jeg skal bruke Recovery2000 på en 200gb hd jeg har. den er partisjonert,

    100 / 100

     

    jeg skal ta recovery av den ene hd'n. altså, 20gb filer som har "forsvunnet" skal opprettes igjen. så det jeg lurer på da, er om jeg kan plassere filene i den andre delen av hardisken? eller kommer dette til å ødelegge de slettede filene på den andre? ettersom det er samme disk? håper dere forstår hva jeg spør om. på forhånd, takk:)

  10. Som regel når jeg slår på pc'n skjer dette,

    jeg skal skrive passordet mitt, men ingenting kommer på skjermen, ikke før jeg dunker i kassa, da kommer alt jeg har skrevet..

     

    dere tenker sikkert ååå! windows... men nei, tror IKKE det er windows denne gangen.

    dette har skjedd meg ofte, eneste den trenger er et lite dunk.. skjer noen ganger når jeg spiller og, plagsomt

  11. Her om dagen dreiv jeg med noe arbeid på pc'n min... og, midt i arbeidet måtte jeg en tur til byen.. Jeg tenkte jeg kunne bare latt pc'n min stå på mens jeg var borte noen få timer... når jeg kom tilbake, var pc'n slått av, av min strømbesparende far.

     

    "Det koster så mye å ha pc'n på. Slå den av når du er ute av huset bla bla bla"

    Er faren din bare redd for at pcen skal begynne å brenne sånn som moren min? Eller liker han kanskje ikke pcen generellt :p

    Pcen varmer ganske mye. Så du slipper å fyre opp rommet. Du kan jo bare spørre han hva han vet, hvor mye dere må "betale ekstra" osv.

    du traff mitt i blinken der... men han henger seg opp i strømen og da. men hovedsaklig brann... prøver å fortelle han at, hvis en brannårsak er av en pc. er det som regel skjermen som har tatt fyr... han sier også "det er ikke bra for pc'n å latt den stå så mye på hele tiden, de på jobben sier at jeg skal slå av pc'n min når jeg ikke er på den, for at det sliter på pcn'e"

     

    altså, de pc'ne han bruker på jobb, har vell ikke bra nok kjøling.. jeg har to vifter forran, og en diger vifte bak. cpu'n min er aldri på mer enn 35 grader, og det er temmelig bra for viftekjøing (men så bråker den som ett anna uvær og da:P)

     

    Og ja, pc'n er min ovn her på rommet:P hehe

  12. Her om dagen dreiv jeg med noe arbeid på pc'n min... og, midt i arbeidet måtte jeg en tur til byen.. Jeg tenkte jeg kunne bare latt pc'n min stå på mens jeg var borte noen få timer... når jeg kom tilbake, var pc'n slått av, av min strømbesparende far.

     

    "Det koster så mye å ha pc'n på. Slå den av når du er ute av huset bla bla bla"

     

    ok... nå til selve spørsmålet mitt.. Bruker en 330w strømforsyning KONSTANT 330 w?

     

    Og hvor mye koster det ca å ha den på i timen? (legg ved regnestykket og)

     

    På forrhånd, takk:)

×
×
  • Opprett ny...