Gå til innhold

jebus2

Medlemmer
  • Innlegg

    121
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jebus2

  1. I verkstedet passer det nok beste med stråleovner. Varmluftsvifter funker dårlig da de vrimler opp alt støvet :p

     

    Wattstyrke på armaturer gidder jeg ikke bruke mye tid på, da det sikkert ikke kommer i morgen. Blir litt for detaljert tror jeg.. Lux'en får holde. hehe

     

    karakteristikk og størrelse på vern har jeg ikke tenkt stor på, men velger vel 16A-B+jfb, på de fleste forbrukskurser, bortsett fra stikkontaktene i verkstedet. her vurderer jeg C- karakeristikk grunnet ukjente belastninger.

     

    mulig 16A 3fas blir aktuelt også.

     

    Ikke glem at armaturene du muligens setter opp i verkstedet vil trenge C- karakeristikk vern foran seg da lasten ved oppstart vil være høy.

     

    Referer også til NEK 400 der du klarer

    433

    434

    533.2

    525

    535

    411.3.2.2

    411.6.2.01

    Disse vil få score deg poeng garantert.

  2. Okei, fikk tak i en annen cpu som passet og kom meg da inn i bios, flashet det med et bios jeg fant på asus som skulle være kompitabel. Nå er vista innstallert og alt ser ut til å fungere :)

     

    Men jeg kom over en annen ting, når jeg putter nettverkskabelen inni klikker den ikke til og diodene lyser ikke. finnes det flere typer plugger her som mulig ikke kan passe ? :S

  3. framdeles er alt helt svart :/

     

    kom over dette da:

    "Desperately needed a new computer, after deciding on AMD, more specifically the Phenom II 940, i picked up this board, heard good things about the M3A78, so figured an extra few dollars for the "pro" would be a bad idea, i had some wiggle room in my budget. paired this up with the aforementioned processor, 4 gigs of G.Skill 4-4-4-12 ram, and an Sapphire 4650, initially i was under the impression that something was DOA, either my Proc, or this board, fortunately i have a friends who has a socket AM2 processor, so we did some troubleshooting, threw the Phenom into his gigabyte, and it posted (something this one did not initially) so i thought it was the board, so just to be sure, thew his proc in my board, posted, just fine... so i double checked compatibility, and it was there, after some research on the Asus site, i found that the Bios revision i had was rather old, and did not support newer Processors, so after a few days of frustration, trying ram that didn't require a higher voltage, we updated the Bios, thew in the Phenom II, and it posted. after that I've had no problems. everything about it works like it should, i'm very impressed. "

     

    Men jeg ser ikke helt hvordan jeg skal tyde dette :/ hvordan kan jeg oppdatere bios uten å ha muligheten til å komme inn i det?

  4. Hei.

     

    Kjøpte nylig XFX GeForce GTX 260, Asus M3A78 PRO og AMD Phenom II X4 920.

    Når alt var montert vil ikke systemet boote i det hele tatt, viftene og alt begynner å suse og det lyser grønt på hk, men skjermen som er koblet til forblir blank. Har prøvd alt av skjermtilkoblinger både på nye gpuen og onboard gpuen. Ingen lyder på kabinettspeakeren heller. Nå har ikke jeg dypeste innsikt i hvordan jeg feilsøker meg fram i det her, men nok strøm skal alt få... har en 1000W PSU.

     

    Eneste jeg har klart å jobbe meg fram til er at cpuen ikke kommer overens med hk. Men jeg er ikke sikker.

     

    Har noen her innsikt i hva jeg kan prøve? :/ minnebrikkene mine er Corsair Dominator TWIN2X8500C5D 2048MB forresten.

  5. Bah, greit..

     

    Første gang, jeg lå i sengen, penisen var erigert som faen, jeg var ikke så gammel, ikke visste jeg hvorfor den var det heller, men en gang hadde en kompis snakket om å runke på den... jeg visste ikke hva det var godt for. men siden den var hard virket det som en logisk ting å gjøre... det tok bare sekunder.. virket det som.. så måtte jeg plutselig tisse noe jævlig, jeg rakk ikke engang reise meg i sengen før jeg "tisset" på hele sengen. Men det viste seg å være veldig lite, hvitt tiss, som nå trakk seg inn i dyne og laken. Og etterpå var jeg avslappet, det kilte litt i penis og etter det ble det til en liten vane. Bare at jeg hadde andre steder å sprute gørret mitt på, toalettpapir f.eks :p

  6. Jeg har;

    -ABIT AN8 32X Hovedkort med SLi støtte

    -NVIDIA GeForce 7600 GT

    -2x512MB og 2x256MB Minnebrikker (ganske dårlige)

    -AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+

     

    Det er vel.. det viktigste å få med? Om det er annet som bør nevnes gi meg en lyd.

     

    Det som er tingen er at når jeg sitter med ned med Collin McRae DIRT og skal kosekjøre litt, så må jeg først og fremst sette alt på ca. lavest grafikk, og dette dreper noe av kosen.

     

    Ting dere bør ta henhold til er at jeg tjener 7000 i mnd og vil ikke akkurat bruke 75% av det på et skjermkort.. og slike ting. Du skjønner tegningen. Jeg vil bare ha en PC som takler dagens spill på et greit nivå. Spesielt Collin McRae <3

  7. -ikke- morsomt. jeg hadde panikk fordi jeg trodde det var slik det var..

     

    "Hallo? Jeg nekter å sitte med refleksvest i bil? Hva er poenget med å se personen i bilen da? For å se om det er noen som styrer kjøretøyet? " :hmm:

     

    Så fikk jeg det forklart da.. doh

  8. Snipp

    7868744[/snapback]

    Tenk, mora og faren din har kost seg sammen de :)

    Jadda vet det er ekkelt å tenke på :p

    7868747[/snapback]

     

    Mitt poeng nøyaktig, derfor unngår jeg det temaet med dem :p

    Jeg er redd de vil komme med kommentarer som "Som på våre dager, hi hi hi"

    Det er grøssende.

  9. Jeg til en venninne. Jeg hører ikke mye dumt fra gutter, men kommer visst med dumme utsagn selv.

     

    Altså, jeg var på fylla og jeg skulle sammenligne pupper med en venninne(riktig nok er jeg gutt.. uten "pupper"):

     

    Jeg: Er det dine? *tar gode tak*

    Hun: .... eh... JA!

    Jeg: ... stili..

     

    Jeg husker heldigvis ikke dette :p

×
×
  • Opprett ny...