Gå til innhold

arnti

Medlemmer
  • Innlegg

    28
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av arnti

  1. Eg får mailer frå noe som heter the rude awakning i ett sett. i dag hadde eg over 400 stk. Har mistanke om at det er noen somkan ha bestilt noe til meg. Er det noen som har vært borti det samme eller vett hvordan man får det vekk er eg veldig glad for tips. Er forresten snakk om en hotmail.

  2. nå når eg har klart jegerprøven vil eg kjøpe meg en hagle. dette skal være

    over-under. det ene løpet skal ha full choke eller forbedra sylinder og det andre skal ha maks halv trangboring. noen som har tips om noen gode hagler? :thumbup: pris fra 4000-6000

  3. skal ta jegerprøven om ei uke. noen som vet om noen gode nettsteder der det ligger eksempler på prøver? kan godt tenke meg tips om hva som er viktig og kunne, foreksempel frå andre som har tatt prøven og husker hvilke spørsmål dei fikk.

     

    takk på forhånd!

  4. takk for kjempe respons :love:

     

    da må det være et naturlikt talent...men eg innrømmer det at eg faktisk synes det er et fint bilde selv :whistle:

     

    eg bruker et canon digital ixus 400 :thumbup: meget godt fornøyd med dette kamara kan brukes når som helst og hvor som helst. Er også lite og lett og ta med seg :)

  5. Når jeg viser bilder til familie og venner, kommeterer nesten alle dette bildet og spør om jeg har tatt det selv :D

     

    Det er jo et bra komplimang så eg tenkte eg skulle vise det her, slik eg kunne få noen tilbakemeldinger frå noen som har litt bedre peiling på bilder enn famelien min :thumbup:

    post-209-1112466022_thumb.jpg

×
×
  • Opprett ny...