Gå til innhold

Roberticus

Medlemmer
  • Innlegg

    383
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Roberticus

  1. Great Eagles i Middle-Earth mytologien er gudenes budbringere og majestetiske skapninger.

     

    Hvis Turbine innfører de som "flying-mounts" da tror jeg det blir rabalder.

     

    For å være helt ærlig er jeg drittlei av "WoW syndromet" der folk skal ha alt fortest mulig og lettest mulig. La det være litt utfordringer i spillet. La det være litt "pes" å reise fra ett sted til et annet. Jeg ser ihvertfall ikke noe galt i det.

     

    LoTRO er et fantastisk spill, men dessverre synes jeg character systemet og combat system de valgte er litt for forenklet ala WoW. Er litt redd for hvordan det blir når man maxer ut level og om man i det hele tatt har en "unik" character eller om alle bare er marginale variasjoner av det samme med samme utseende.

     

    En mindre lineær oppbygging med mere valg for character utvikling hadde vært en bedre modell etter min mening. La folk få være litt unike og velge mer ferdigheter og attributes selv. Men men... Får bare håpe "WoW syndromet" holder seg laaaaaangt unna Age of Conan.

  2. Da har min gamle 52 tommers Thomsen Scenium avgått med døden..

     

    Så jeg har planer om å handle inn en 50-52 tommers plasma eller LCD flatskjerm som erstatning.

     

    Har tittet litt rundt og funnet endel skjermer som jeg vurderer;

     

    Hi-Fi Klubben har denne Sharp 52 tommers Full HD LCD skjermen jeg vurderer;

    http://www.hifiklubben.com/NO/Produkter/Bi...LCD_TV_Sort.htm

     

    Komplett og Datakjeden har en Samsung 52 tommers Full HD LCD skjerm på listen men ingen kan si meg når den kommer på lager;

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=333323

     

    Av plasma så var det litt mer kinkig. Men jeg fant denne på Siba, 50 tommer;

    Panasonic TH50PV60E til 17000.

     

    Men jeg er en smule usikker. Noen som har erfaringer med skjermer i denne størrelsen som kan gi litt tips på de jeg har listet opp eller andre skjermer som kan anbefales?

     

    Jeg er først og fremst ute etter en god skjerm til DVD-titting, men vurderer også å kjøpe inn en PS3.

     

    Må si meg ganske irritert på utvalget av skjermer i Norge. Var i USA for et par uker siden og elektrokjedene der flommer over av Full HD skjermer i størrelse 50+ tommer. Stort utvalig i prosjektor-tv med Full HD mellom 60 og 73 tommer også. Prisene var latterlige i forhold til her hjemme. Får nesten inntrykk av at elektrokjedene i Norge er ute etter å melke kundene på gammel teknologi.

  3. Spothealing er vel et litt vagt uttrykk som brukes for litt "vilkårlig" healing. Dvs healer der det trengs.

     

    I raids kan man velge å heale etter et bestemt system, feks bestemte grupper, klasser eller characters. Og så har man 2-3 healere som healer "over hele fjøla" der det trengs ellers.

     

    Det er ihvertfall min bruk og forståelse av uttrykket.

  4. Våpnene jeg bruker er;

     

    The Planar Edge i mainhand

    http://wow.allakhazam.com/db/item.html?wit...nUS;source=live

     

    Whispering Blade of Slaying i offhand

    http://wow.allakhazam.com/db/item.html?wit...nUS;source=live

     

    Siden Gorgon er orc så har jeg +5 ekstra poeng i 1h axe, så det optimale er å ha ei øks i offhand. Men akkurat den daggeren har såpass mye poeng på bonus daggerskill at jeg får 3 ekstra skillpoeng i dagger (353). Etter at jeg bytta ut den forrige daggeren jeg hadde i offhand (Hungering Spineripper http://wow.allakhazam.com/db/item.html?wit...nUS;source=live ) så opplevde jeg en stor oppgang i treff med offhand. Var rimelig lei av å høre suselyden av daggeren som bomma. Har også 5-6% ekstra hit chance, men det virker som om selve våpenskill har stor betydning. Matematikken i dette har jeg null forståelse for, men det er nå mitt inntrykk :thumbup:

  5. Tok et par screenshots som dere kan titte på hvis dere vil;

     

    Max selvbuffa AP uten +10% proccen

    http://home.broadpark.no/~rbarkhal/gorgon1.jpg

     

    Dps og AP med bare totems og rockbiter

    http://home.broadpark.no/~rbarkhal/gorgon2.jpg

     

    Kjapp oppsummering

    1334 helt ubuffa AP

    1530 AP med totems

    22,41% crit sjanse med totems

     

    I team med DPS warrior og feral druid rekord windfury proc mainhand (i dualwield) på like i overkant av 4200 dmg med 1 white dmg crit og 2 wfproc crits (800ish white, 1700ish dobbel proc wf). Mener AP lå og fløyt rundt 2600-2700. Og det er faktisk endel armordeler siden :D Har sikkert slått rekorden i senere tid men har ikke fulgt med så nøye på procs og kampene har vært lengre så jeg har ikke fått sjekka combatlog (Kharazan kamper) men jeg har sett dobble 1900ish wf proc uten å få med meg hva white dmg var.

     

    Har fortsatt masse å gå på i både utstyr og våpen så jeg tror det kommer en knallhard og brutal nerfbat smellende i panna mi snart.

  6. Takk for bra svar. Antagelig den mest konstruktive tilbakemeldingen jeg har fått. Anbefaler du rockbiter eller WF i raids? ville trodd det holder agroen mer kontrollert. hvordan utgjør dette i dps? Er det vesentlig dårligere? men igjen, takk for et meget konstruktivt svar.

     

    edit: sliter mye med at jeg tar agro fra tank. ca 2 wf procs så er agroen min. :S Det var så sykt at jeg nesten trodde det var en bug en liten periode hvor jeg var i HC ramparts. Dette var heller en slacker av en tank som ugjorde dette, men det er fortsatt et problem.

     

    I vanlig 5-manns kjører jeg WF 5 på mainhand og 4 på offhand og da har det sjelden noen betydning om jeg drar aggro eller ikke. Mobs i 5-manns slår gjerne bare for 1-2k maks og det klarer healer å ta seg av.

     

    I raid og heroics derimot må du være langt mer forsiktig og da er rockbiter bedre for å kontrollere agro. Men selv da kan det være skummelt med crits :D Når det popper 1300-1400 white dmg crit på mainhand et par tre ganger på rad så får man gjerne litt uønsket oppmerksomhet. Men uansett så slipper du den ville burstskaden til wf. Og hvis du får mange crits kan du altids ta en 5 sekunds pause. Det skader aldri å være litt forsiktig innimellom. Som sagt så kjører jeg med Hypnotist Watch som trinket i raids/heroics og den er nydelig å poppe når du får uønsket aggro.

     

    Og for de som ikke har fått det med seg så er rockbiter endret så den har ikke noen ekstra threat lenger. Earth Shock er også endret og ekstra threat er fjernet mens Frost Shock har fått ekstra threat lagt til. Så ES og FS har byttet rolle threat-messig.

  7. Tja, vi har 2 holy prester, meg som resto shaman (midlertidig), 1 ToL druide, 1 Feral druide som MT1 (22k armor 13k hp), 1 prot tank, 1 MM hunter, 1 lock og 1 mage. Men klarer ikke å få ham ned. I går klarte vi det nesten, han hadde bare litt over 3k hp igjen når alle var nede. Som regel prøver vi å ta ned 2 adds og holde de 2 andre shackled mens vi tar Moroes. Men blir ofte problematisk om den ene presten dør for da har vi en løs add i raidet.

  8. Noen som har noen erfaring med enchancement shaman (dual wield) i engame lvl 70? Hvordan er dps i instancer, hvordan ligger dere i forhold til rouge, hvordan i pvp, vanskelig å finne gruppe, mye drops, hvordan er dere prioritert på gear drops (f.eks 1h axe drops, er du prioritert foran warriors og hunters) ?? generelt hvordan liker dere det?

    7925139[/snapback]

     

    Jeg har kjørt rimelig mye instancer med en tung enhancement build og jeg ligger som oftest som nr 1 eller 2 på damage. Den eneste som bruker å ligge over meg er en dps warrior og da snakker vi ca 5% på 1 million dmg done.

     

    Som oftest kontrollerer jeg litt dmg i forhold til bruk av Stormstrike og Earth Shock. Stormstrike bruker jeg hele tiden på trash, men shocking er kun hvis det haster å få ned mobs feks ved overpulls.

     

    Nå har jeg foreløpig ikke teamet med en tilsvarende gearet rogue men jeg antar de sikkert ligger noe over meg på dmg.

     

    Når det gjelder gear så plukker jeg det jeg trenger både enhancement og healing. Vi har det rimelig greit i guildgruppene slik sett og jeg bruker for øyeblikket 1h bop epic axesmith øksa som mainhand og Hungering Spineripper i offhand. Vurderer å farme litt honor for lvl 70 pvp øksa som offhand da økser er bedre for en orc shaman pga skillbonus.

     

    Har sjelden problemer med aggro, men det kan være ganske så dødelig i heroic instancer og Karazhan pga mobs slår grisehardt. Rekorden så langt var en servant i Karazhan som oneshotta meg for 13000 dmg da jeg fikk en uheldig windfuryproc :-)

     

    Ellers så ligger jeg nå på tett oppunder 1300 ubuffa AP og topper 2600 AP i gruppe med warrior. Noe som blant annet har resultert i en windfury rekord med mainhand på ca 4200 dmg (trippel-crit). Det er litt morsomt når det spretter opp dobbel 1700ish eller 1800ish gul dmg på skjermen :p

     

    Når det gjelder DW eller 2h så er min erfaring at i PvP er 2h kun å anbefale mot cloth og rogues da det ofte gir syke crits. Mot warriors/paladins er det best med DW. Hadde en kjip erfaring med dette da jeg ble grusa av en level 65 warrior i HW gear. Jeg brukte da en Crowing Ripper eller hva den nå heter med WF og den nekta plent å procce. Etter en kjapp løpetur, bytting til DW oppsett så drepte jeg samme warrior og mista kun ca 20% health (begge var 100% health og oppmerksome på hverandre i begge kampene). Tilsvarende men motsatt var det mot en rogue som ganka meg 3-4 ganger på rad. Da skifta jeg til 2h med WF og feide ham ned 2 ganger før han stakk. Problemet med rogues er ofte at de stunlocker deg og da trenger du å bruke de 2-3 sekundene du er fri best mulig. Og en stormstrike med en rå 2h med en shock gjør merkbart innhugg på hp til en rogue :D

     

    PS: Første Karazhan raid lå jeg på nr 1 på damage done.

  9. Ja, regner med flere enn meg har funnet ut at å dumpe trinketen Luffa til vendor var lite lurt i et langsiktig perspektiv.

     

    Er sikkert noen klør seg litt i hodet over denne posten, men jeg skal forklare litt.

     

    I Karazhan er det en boss som heter Moroes. Han er absolutt ingen morromann. Dette er en krevende kamp der han har 4 andre "minibosser" ved sin side. Det som gjør kampen skikkelig ekkel er at han driver og vanisher (han er en rogue) og kjører garrote på folk i raidet. Denne garrot ferdigheten tror jeg mange vanlige rogues gjerne ville hatt for den varer i 5 minutter og gjør 1000 dmg pr 5 sekunder. Passe ufint. Så jo lenger kampen varer, jo flere vil få denne noget ufine greia rundt halsen. Og det er her Luffa kommer inn i bildet.

     

    Jeg tipper det er flere enn meg som lo godt over den teite trinketen vi fikk som quest reward i Searing Gorge. Removes bleed effect...hva skal vi med det? Jo nettopp...fjerne garroten til Moroes.

     

    Synes det er litt moro at slike litt obskure items plutselig blir veldig nyttige, men det er jo litt trist at mange har dumpet den på vendor. Jeg har ihvertfall lært nå at det er kjekt å legge obskure items i banken :)

     

    Og ja, Karazhan er utrolig moro, men respawn der inne er jo en smule mongo. Som oftest rekker man 2-3 forsøk på en boss før ting begynner å respawn rundt der man står.

     

    /peace

  10. Må bare innom og rapportere at lvl 70 enhancement er helt sinsykt. Jeg kjører en 53 talentpoeng i enhancement og 8 poeng i restoration build.

     

    Har 1210 ubuffa AP og med full buffing i vanlig gruppe med warrior ligger jeg på ca 2000-2200 AP. Bruker The Planar Edge og Hungering Spineripper for øyeblikket.

     

    Normalt ligger jeg rett bak den beste dps-warrioren vi har i guilden (han topper 3k AP med normale buffs) på dps. På 1 million damage done ligger jeg som regel 50k bak. Men når man regner med ringvirknignene av å ha en enhancement shaman med improved Grace of Air og Strenght of Earth, pluss Bloodlust så vil jeg nesten si at en enhancement shaman eller to i 25-manns er uvurderlig.

     

    Har det knasende moro ihvertfall og ting fungerer tipptopp. Av og til å vanskelige bosser der aggrokontroll er viktig kjører jeg rockbiter istedenfor windfury for å gjøre mer stabil og kontrollerbar dmg. Å få enkelt procs med windfury på 1h for over 4k kan fort dra litt mye aggro :!:

  11. Fordi det ikke går?

     

    Skjønner ikke hva dere snakker om, jeg kjører samme WF på begge våpen. Bare kaster WF 2 ganger på rad, ingen targeting eller noe så er det bare å kjøre på. Kommer opp 2 buff iconer for våpnene som viser at de har WF buffen.

     

    Og DW shaman er utrolig moro. Kjører en 0/53/8 build på min 70 shaman nå og det rocker noe helt fantastisk. Selv med dårlige våpen så er det meget bra dps. For ikke å snakke om at det er bra i gruppe. Enhanced Strenght of Earth totem gir 196 AP til shaman og warrior, pluss 10% AP proccen som er oppe omtrent hele tiden når man går DW melee. På bosser kjører jeg også Bloodlust.

     

    Bloodlust stacker forøvrig med Flurry, fikk testet det i går. Så jeg anbefaler 2 treige 1h våpen med høy max dmg for max utbytte av DW.

  12. Soloet Shadowhunter i LBRS med min level 70 shaman i går kveld pga jeg måtte ta Axesmith questen.

     

    Ganske moro men tok 2 dødsfall før jeg skjønte hvordan jeg måtte gjøre det. Poppet Earth Elemental og lot han holde aggro mens jeg healet ham innimellom jeg dps'et ned adds først, så boss. Enkelt.

     

    Men tipper det var siste tur til LBRS på lang tid.

×
×
  • Opprett ny...