Gå til innhold

Spykar

Medlemmer
  • Innlegg

    222
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Spykar

  1. om du vil "klare" de fagene kommer jo helt ann på deg... ingenting er umulig om man legger i litt arbeid.

    du må også tenke over om lege er noe du virkelig vil bli. medisin har for eksempel (veldig) mye kjemi og biologi og ikke minst medical physics. og skal du til ungarn og polen er de veldig harde på disse fagene. studerer forøvrig selv medisin i riga...

     

    men hvem vet... etterhvert som du har begynt å ta fagene så får du kanskje en annen tankegang. du får prøve deg frem...

     

    lykke til!

     

    edit:

    du kan også stille spørsmål i denne tråden

  2. Burde vel nevnt at denne skolen er i utlandet og ikke i Norge. Generell helseattest, CV, motivasjonsbrev og kopi av id-siden i passet er noen av dokumentene de trenger. Ikke så rart. Lurte bare på om kopiering av id-siden burde gjøres offisielt eller bare scanne det hjemme.

     

    Jeg får vel ta en tur innom det lokale politikontoret imorgen og høre med de. Takk for svar!

  3. Det er ikke noen Top Gear-episode, men Clarkson: The Good, the Bad & the Ugly.

    Huh, ja for jeg mener å huske å ha sett clarkson...

     

    Er det noen av dere som husker hvilken episode og sesong gjengen testet amerikanske SUV'er mot britiske? Jeg mener det var en Hummer, Escalade og Range Rover. De var i en ørken og målte off road egenskapene til disse bilene om jeg ikke er helt på bærtur. Hummern og Escaladen ble totalslaktet.

     

    Jøss... kan ikke jeg huske. Den vil gjerne jeg også se igjen!

     

    Jeg fikk bare med meg et lite glimt av den på tv for en stund tilbake og har virkelig lyst til å se hele.

    Off to the internetz :ph34r:

     

    Edit: Et lite glimt av segmentet jeg snakket om her (0:30)

    Edit 2: Takk til Hyperio for svaret!

  4. Hmm... interessant. Jeg har også foreslått å kjøpe et nytt batteri for å sjekke om det ikke bare var den gamle som var ødelagt. Har sendt den inn til mpx nå, så får vi se hva de har og si. De blir vel helt sikkert å nevne at den har et normalt strømforbruk og sender den tilbake med nytt software.

     

    Takk for respons siggis... var noe slikt jeg ville høre. Er helt latterlig at det skal være så dårlig kapasitet på batteriet.

  5. Ser forøvrig ut som at det blir Bayern i finalen. De gikk nettopp opp til 2-0 med 10 min igjen.

     

    Edit: 2-1 haha Pirlo... kamp igjen da...

     

    Edit 2: 4-1 gikk unna i sluttminuttene. Da kan jeg med sikkerhet si at det blir Bayern i finalen.

     

    Btw... ble Rooney kåret til BB idag? Fikk ikke sett første omgang, men i andre var han vel ikke helt up to par.

  6. Hei.

     

    Pappa hadde i lang tid snakket om at han trengte en ny mobil. Da tenkte jeg at det passet perfekt med en ny mobil til bursdagen hans. Valget falt til slutt på Nokia E66.

     

    Mobilen ble kjøpt i mars i år, men batteriet har vært unormalt dårlig. Til å begynne med klaget han over at han måtte lade den ganske ofte i forhold til hans gamle mobil (SE 750i). Jeg sa at det hadde med at dette var en mobil som er "litt" mer avansert enn hans gamle og slik er det bare om man vil ha flere funksjoner. Etterhvert skrudde jeg av alt som kunne sluke batteritiden som f.eks. navi knapp belysningen og lysstyrken på skjermen. Det er utrolig sjeldent at han bruker Wifi, bluetooth eller GPS'en. Og jeg har vist han at han ikke må ha programmer gående i bakgrunnen da også dette kan være en årsak til at batteriet tappes for strøm. Det er slik at han må lade den omtrent hver eneste dag. Selv uten å ha brukt den noe særlig. Snakker han i 10 minutter eller mer detter batteriet fra fullt til kun 3 prikker. Ifølge hjemmesiden til Nokia står det: "Talk time (maximum): GSM 7 h 30 min" (han bruker kun GSM og ikke 3G).

    Det er vel kanskje batteriet som er defekt og må vel sendes inn til mpx (hvor jeg kjøpte mobilen).

     

    Det jeg lurer på er om det er noen av dere forumbrukere som har samme mobil og har slitt eller sliter med dette problemet? Det kan da ikke være slik at det bare er mobilen som har et SÅ dårlig batteri?

     

    Takk for svar!

  7. Ja det er kjedelig med knærne til Nadal. Som du nevnte Dalglish så kan dette, om det fortsetter, ha en negativ virkning på karrieren hans. Det er også dette som er litt fascinerende Federer. Han har holdt seg stort sett skadefri gjennom karrieren sin.

    Og dermed også holdt et høyt nivå gjennom årene konstant. Eneste skikkelige downperiode for Federer var vel i forkant av sesongen ifjor da han hadde kyssesyken. Dette bar også hele sesongen ijfor preg av.

    Om ikke knærne til Nadal plaget ham slik, så hadde nok Nadal også holdt en slik kurve... det har han jo forsåvidt også bevist de gangene han spiller/vinner.

     

    Vinner Nadal US Open vil han, i likhet med f.eks. Agassi og Federer, være den syvende spilleren i historien som har vunnet alle GS i karrieren sin.

    Holder dog en knapp på Federer.

  8. Ja da har jeg vært og pratet med de hos Elkjøp. Det hele forløp seg i skjønneste orden. Inne på vare- og service avdelinga fikk jeg valget mellom å få pengene mine tilbake, eller få en ny TV for tilsvarende verdi som min gamle skjerm. Forøvrig så kostet den 29999,- og ikke 35-37000,- som jeg skrev i mitt forrige innlegg. Finner jeg en skjerm som er litt dyrere enn den gamle, er det bare å betale et mellomlegg. Det var ingen krangling, ingen sure miner. Kudos Elkjøp.

     

    Så da var det på tide med en ny TV. Hva er det dere kan anbefale?

  9. [bare en liten oppdatering i tilfelle noen er/blir å være i samme situasjon som meg. Beklager trippelpost]

     

    Fikk melding fra Elkjøp idag. Det viser seg at TV'en ikke lar seg reparere og at jeg vil få en ny TV. Det jeg lurer på er om jeg vil få en ny TV som er i tilsvarende verdi som den gamle TV'en var når jeg kjøpte den ny? Om jeg får sansen for en TV som er litt dyrere enn den gamle, må jeg vel bare betale mellomlegget?

     

    Nå har jeg ikke utskriften fra elkjøp liggende nært meg, men la vel ut rundt 35-37000 for den gamle skjermen.

    Uansett... om det har seg slik at jeg vil få en skjerm som tilsvarer samme verdi som min gamle TV: hvilken ny TV vil dere anbefale som fåes kjøpt hos elkjøp?

     

    Takk på forhånd.

  10. Saha var i teorien bedre enn Ruud. De få gangene han faktisk presterte var han meget god, men det var med de to tre gangene. Og dermed å kalle han for bedre enn Ruud blir helt feil. Dessuten var det nok ikke at Saha var bedre enn hollenderen grunnen til at han måtte stikke. Det var jo mer at han hadde kommet på kant med Ronaldo. SAF (om jeg ikke husker feil) sa jo selv at Ruud hadde blitt en uromoment for resten av troppen og dermed vraket ham de resterende kampene på slutten av den sesongen før han endte opp i Real.

  11. Hei. Først og fremst beklager jeg om det er flere tråder om dette eller om jeg har postet feil, men søkefunksjonen ser ikke ut til å funke for øyeblikket her.. men men:

     

    Jeg har problemer med min Logitech mikrofon. Det har seg slik at mikrofonen blir gjenkjent i spillene, men den reagerer ikke. Jeg har skrudd sensitivity på fullt i options. På PC'en funker den helt fint. Er det noe jeg gjør feil? Xbox kontrollen er koblet til og jeg kommer helt frem til sangen jeg skal spille/synge. Når jeg kobler ut mikrofonen ber den meg om å koble den tilbake, men den reagerer ikke.

     

    Mikrofonen er av denne typen. Takk for svar.

×
×
  • Opprett ny...