Gå til innhold

revol2k

Medlemmer
  • Innlegg

    69
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av revol2k

  1. Hei.

    Med en gang jeg har kommet meg inn på wow(burning crusade) så slår wow skjermkortet mitt av, og jeg får feilmeldingen; WoW error 132. Jeg har søkt rundt på nettet men finner ikke et ordentlig svar på dette. Jeg har prøvd blizzard's troubleshooting men ingen fremgang. Jeg har avinstallert og reinstallert alle pcn's drivere, jeg har formatert og jeg har oppdatert directx. Avinstallert og reinstallert wow. Men ingenting ser ut til å virke. Jeg har prøvd med forskjellige harddisker og ram brikker. Det ser ut som om Pcn bruker noe jeg fant i biosen kalt: Video off, dpms support, noe som gjør at skjermkortet blir slått av. Dette problemet har kunn oppstått etter at jeg har lastet ned de to siste patchene. Spillet fungerer helt perfekt på laptopen, bortsett fra seriøst lagg(sucky laptop). :(

     

    Er det noen som har et svar til meg? ;)

     

    Har btw msi nxgeforce 6800le tb128 skjermkort og Msi k7n2 delta 2 platinum hk

  2. Hei

    Igår startet jeg pcn og plutselig var min datamaskin ikonet endret, det går ikke å endre tilbake eller å legge en snarvei på skrivebordet av min datamaskin, da får jeg bare det samme stygget ikonet som den originale "min datamaskin" har.

     

    Ikonet ser ut som en gammel versjon av min datamaskin ikonet, det er ihvertfall ikke det originale og det har en dårligere oppløsning... Har prøvd med systemgjennoppretting men det fungerte heller ikke...

     

    vær så snill og hjelp meg! Om noen trenger bilde av det stygge ikonet så skal jeg ta et screenshot?

     

    Mvh Vegard.

  3. Vanskelig å sammenligne laptop mot stasjonær, men denne vil klart slå maskinen din i ytelse https://prisguiden.no/product.php?product_id=39831

     

    NB-Sleng på 512MB ram ekstra

    5740081[/snapback]

     

    Vel ! Man kan jo kjøpe/bygge en maskin for 12K som eter den bærbare til frukost...

    5743423[/snapback]

     

    Skjønner ikke hvorfor du skriver dette... Det hjelper vel lite at man kan bygge en bedre stasjonær når man er ute etter en bærbar "velkommen til fremtiden"

    5743726[/snapback]

     

    Hehe, en bærbar er mye kjekkere og lager mye mindre støy :) Dessuten er jeg ikke så opptatt av spilling lenger, som jeg var før. Derfor tror jeg en bærbar vil holde for meg.

  4. Hei

    Jeg har en stasjonær pc som inneholder: Msi k7n2 Delta 2, Amd Athlon xp2600+, 1gb ram og et geforce 6800le skjermkort. (også en 360watt psu, dvdbrenner og 740gb).

     

    Hvor mye vil en laptop som kan matche ytelsene til denne og kanskje slå denne koste?

    :hmm:

  5. Eh. Hvis du ikke har testa stabilitenen til pipelinene du åpnet meget GRUNDIG, så er det ikke rart du har problemer...

    5689791[/snapback]

     

    Jeg har åpnet pipelinene for veldig lenge siden. Har spillt f.eks nfsmw veldig lenge uten å ha problemer med omstart i det hele tatt. Det er først i det siste jeg har hatt problemer med det!

     

    Gpu kjernen ligger på rundt 50-55 i idle og "ambient temperature" ligger på rundt 30-35 i idle. Er det mye?

  6. Sjekk pcen for spyware og virus.

     

    Eventuell overklokking kan være et problem.

    5686703[/snapback]

     

    Har ingen virus eller spyware, har sjekka med både spybot, adaware og zonelabs security suit sin virus scan og spyware scan...

    Har heller ikke overklokka noen ting, men har løslatt noen pipelines i skjermkortet. Kan dette ha noe å si? Noe jeg vil synes er rart.

  7. Skal jeg vi see.. Har: Msi k7n2 Delta2 Platinum series hk, har en maxtor diamondmax 9 120Gb ide(som os ligger på, en maxtor diamondmax10 300gb sata(som spillet ligger på), en wester digital caviar 320gb(som det bare er filmer på). Jeg har 1gb Twinmos pc3200 ddr ram. Amd athlon xp 2600+ cpu,et geforce 6800Le skjermkort og en Chieftec 360watt psu.

     

    Jeg har de originale driverene som fulgte med hovedkortet, den nyeste skjermkort driveren fra nvidia og den nyeste driveren til razer musa mi og microsoft tastaturet.

     

    Har sjekka temp på alt, også hdd(har display i front som viser temperaturer til alle tider) og alt ser veldig normalt ut.

     

    Noen som kan gi et bedre svar nå?

     

    Mvh Vegard Ødegaard

  8. Det er snakk om MHz og effektiv MHz..

    400MHz vises ofte som 200MHz, mens 166MHz er 333MHz..

    Siden en del HK går ned en hastighet med 4stk brikker så blir det 166MHz(333MHz).

    Dette kan du muligens rette opp i bios så du får kjørt med 4stk brikker i 200MHz(400MHz).

     

    Edit: fikset skrivefeil

    5657153[/snapback]

     

    Men jeg kjører bare med 2 brikker, og da skal vel ikke gå ned til 333mhz?

  9. Hei

    Når jeg starter opp pcn så står det at jeg har 1gb ram som kjører på 166 mhz, men saken er at jeg har 1gb pc3200 ram som kjører på 400mhz. Hvorfor står det ikke 400mhz? har hørt at det kan stå 200 hvis man kjører med 2 rambrikker. Men 166 er vel litt lavt?

     

    Mvh Vegard Ødegaard

  10. Har du prøvd med SATA-drivere? Eventuellt ny BIOS?

    5622200[/snapback]

    Hvordan legger jeg inn Sata drivere sånn i starten av et oppsett?Brenne de på en disk og boote på den?

    5622279[/snapback]

     

    Diskett ja, hvis det var det du mente...

    Men hvis jeg har forstått deg rett. Du finner harddisken før du formatterer, men ikke etter?

×
×
  • Opprett ny...