Gå til innhold

El Netzor

Medlemmer
  • Innlegg

    633
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av El Netzor

  1. Hei!

     

    Jeg antar nå ihvertfall at det er høytaleren som er gåen. Når jeg spiller musikk eller mobilen lager lyd kommer det en masse skurr. Til høyere jeg skrur lyden til mer skurrer det.

     

    Hvor mye vil det koste og reparere dette? (Visst det er høytaleren da?)

     

    Ellers har jeg en sprekk i glasset foran skjermen, er det vanskelig og bytte dette glasset?

     

    Lagt til : Styrken på lyden er også variert, for og få den til og spilel så høyt så den skal alltid må jeg av og til klemme på sidene av mobilen? :S

  2. Hei, beklager men jeg vet ikke helt hva Topicen kan være. Prøvde med noe annet nå..

     

    Angående pcen. Den er altså verdt så lite.. :ermm:

     

    Hadde håpt på en 2000,- visst jeg skaffet ny harddisk? (100gb eller noe sånt).

     

    Visst dere skulle ha solgt denne pcen, ville dere ha brukt tid på å finne en brukt harddisk or også selge? Eller ville dere ha solgt den som den er?

  3. Som topic sier lurer jeg på hva jeg kan få for pcen min ved salg.

     

    Specs :

     

    Hovedkort : ASRock AM2NF3-VSTA

     

    Prosessor : AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4200+, 2210 MHz

     

    Ram : Kingston 1024mb 533Mhz (4200) DDR2 Non-ECC CL4, 240 pins

     

    Skjermkort : ATI Radeon 9250 (128mb)

     

    harddisk : IBM-DTLA-307030 (28,7gb totalt).

     

    DVD : PIONEER DVD-ROM DVD-117

     

    Brenner : PLEXTOR CD-R PX-W2410A

     

    Nettverkskort : nVIDIA nForce3 250 (CK8S) - LAN Controller Realtek RTL8201CL/CP (Innebygd)

     

    USB : 4stk USB porter.

     

    Lydkort : Innebygd.

     

    Hva kan jeg få for dette? Regner med det er lurt å sette i en større harddisk før salg?

     

    El NetZor

  4. Hei!

     

    Har det kjente problem at venstre museknapp ikke virker helt. Man må trykke mangen ganger eller hardt for at det skal gå. Jeg prøvde å "brekke" opp knappen. Men jeg fikk den ikke helt løst. Hvordan skal denne løsnes? (Den henger fast der hvor knappene "går i sammen".

     

    Og er dette et problem som kan løses ved å sette på litt ekstra tykkelse på den "plastpinnen" som går ned til selve knappen?

     

    El NetZor

  5. Dal-Z : Han skal nok ikke bygge på den måten... Her skal det bygges på ekte tradisjonell vis antar jeg? :D

     

    Ellers kan jeg ikke mye om faget. Men jeg vil anbefale at du leser boka "Trebåten" og andre lignende bøker. Sjekk om et biblotek i nærheten av deg har.. Ellers kan du vel kanskje prøve på www.baatplassen.no også...

     

    Har ikke så mye mer å si.. Men jeg håper virkelig at du lager en form for logg med bilder som vi kan følge med i når du begynner!!

  6. Nå da :p

     

    Hvorfor søker jeg?

     

    Jeg søker etter jobb fordi jeg ikke er en slik som for alt jeg peker på. Jeg må jobbe selv for å skaffe penger og derfor må jeg få fatt

    på en deltidsjobb. Jobb hos dere passer meg bra da jeg liker å skru på biler og motorer. Slik har det vært siden ung alder, jeg likte alltid å kikke

    under panseret på bilen vår når jeg var ung.

  7. Takk for svar!

     

    Jeg ble fortalt dette selv på foreldrekonferanse at TIP linja krevde at man hadde lite fravær. Men teller det fraværet jeg har i 9.klasse nå eller er det bare 10.klasse som "gjelder"? Jeg tror jeg skal få til å ligge på 4'er i snitt og mer visst jeg gidder å arbeide.. Noe jeg tror jeg har klart å begynne med! :thumbup:

  8. Hei!

     

    Jeg er en 14 år gammel gutt som har hobby med motorer og mekanikk. Gjerne også gamle motorer! Jeg er på jakt etter en deltidsjobb hvor jeg kan tjene litt penger som jeg trenger til diverse prosjekter jeg driver med. Er det noen som har tips til hvor jeg kan søke? (Norpost og avis-selger er ikke aktuelt) Jeg jobba med Norpost, men jeg ga rett og slett opp. For det førsta var det et evig slit med å brette/sortere alt reklamen, sykkelturen gikk greit. Så var det også rimelig dårlig lønn for alt slitet! :thumbdown:

     

    El NetZor

  9. Her var det litt ja.. Å bytte motor er vel ikke så lett med tanke på å få det registrert osv? Men var litt rundt på www.subarubus.de og var noen tøffe filmer der :!:

     

    Ellers, er det noen som vet hvor jeg kan få tak i en Caravelle/T3 motor veeldig billig i Stavanger området som jeg kan skru på?

  10. Hei!

     

    Sitter her å tenker på framtiden med bil osv som alltid.. Jeg har kommet fram til at en Caravelle/Transporter fra 1980 tallet er noe for meg. Jeg skal ha bensin og bakhjulstrekk. Gjerne størstingen på 2,1 liter og 112hk (Innsprøytning). Er dette noe å trimme? Hva kan man få ut av en slik uten å bruke så altfor mye penger? Og, er innsprøytningsmotorer enkle å trimme?

  11. Hei! Kjøpte en Nokia 5300 med Telenor Djuice control abbonoment.. Jeg er forøvrig ganske fornøyd med mobilen uten om at skjermen blir fort skrapete, er dette noe som kan erstattes billig i framtid (Deksel eller lignende) ?

     

    Så var det Trykk & Snakk, kan noen forklare meg hva dette er?? Er det gratis??

     

    Til slutt lurer jeg på internett, jeg begynte litt igår å prøve det. Er det ikke mulig for denne mobilen å se bilder på internett-sider eller?? Lurer også på hva prisen er per minutt på dette abbonomentet??

     

    El NetZor

×
×
  • Opprett ny...