Gå til innhold

tukols

Medlemmer
  • Innlegg

    778
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av tukols

  1. Hei Helm

    Takker for innlegg.

    Det er kun skrivebordet det er problemer med. Jeg har vært innom det du beskriver, og jeg har både eierskap og admin på mappen skrivebordet.

    Jeg gikk i gang i går med å flyttte/slette hva jeg hadde lagret på skrivebordet. Det fikk jeg lov til, men måtte for hver fil gjøre det "som adim" Altså er mine admin rettigheter på plass.

    Jeg forsøkte så å lage en gjenvei til skrivebordet både med dokumenter og mapper fra dokumenter. Fikk da beskjed om at mappen var full, eller feil på disk.

    Det er rikelig med plass på C drevet (under halvt brukt), det er ikke satt noen grense mht. til lagringsplass, jeg har kjørt både opprydding, sjekket disk for feil (disk var OK), og problemet er det samme. Skann3t for malware som ikke finner noe (F-secure) Det er kun meg som bruker laptoppen.

     

    HP Laptop 15-dw0xxx

     

     

  2. Godt spørsmål  zanta.

    Jeg har gått igjennom lista over ubesvarte og 2 av dem Telia. Jeg har mange  oppringninger hver dag i forbindelse med mitt arbeide, så det er vanskelig å si hvilken mobiloperatør eller telefon de har. Jeg håper at mitt problem er løst, ellers må jeg ha en snakk med Talkmore på mandag og ellers begynne å spørre dem som får opptatt hos meg.

  3. Takk for bekreftelse på dette. Talkmore har stengt for kundeservice her for en god halv time siden, så det kan ikke skje før mandag. Min søster har dekning Telia, og hadde litt av det samme problemet for en stund siden. Samme telefon som meg. Dette forsvant av seg selv etter noen dager. Talkmore har Telenor dekning, så det er snakk om to forskjellige utbydere. Hun opplevde problemene etter oppdatering. Slik startet det også hos meg.

  4. Hei alle her

    Iphone 11 Pro.

    Jeg er nå nærmest desperat etter å ha prøvd å løse dette problemet i flere uker.

    Jeg har sjekket alt av innstillinger.

    Jeg har fått nytt simkort fra Talkmore

    Jeg har oppdatert programvaren til den nyeste

    Jeg har tilbakestilt telefonen.

    Slått av og på utallige ganger

    Problemet synes bare å bli verre. Det ringer en gang hos meg og så er forbindelsen brudt. Jeg ringer tilbake og får da beskjed om at de fikk opptatt tone eller beskjed på at bruker er opptatt.

    Er det noe jeg har oversett? Noen som har hatt et lignende problem?

     

     

  5. Takk for svar DJSlayer.

     

    Jo da, jeg fant jo ut av etter hvert at det heter "snelle" på norsk. :-)

     

    Jeg fant også ut av at snella var dansk produsert. En helt artig historie. 

    http://ulnits.dk/fluefiskeri/ath-verdenshjul-fra-provinsen/ 

    Jeg fikk kontakt med en samler fra Danmark som hadde en tysk kjøper som var interessert. Han ville gi 2600.- for snella. Det synes jeg var litt lite. 

    Jeg la den ut på FINN til høystbydende innenfor en uke, og jeg fikk 3900,- for snella. Det var jeg helt fornøyd med. Snella ble behørig pakket ned og sendt til kjøper i Tyskland :-)

  6. Hei

    Her noen bilder av et arvet fluefiske  hjul. Jeg fikk hjelp til å finne ut av hvilken produsent det er og jeg har lest meg opp til at det er et spesielt/eksklusivt hjul.

    Det finnes nærmest ikke bilder av det på nettet. Det skulle heller ikke være produsert så mange.

    Er det noen her inne som har kjennskap til flue fiskehjul og som kjenner denne utgaven og i hvilket prisleie det ligger i ved ev. salg?

    Ser helt nytt ut, og kan ikke være mye brukt. Håper på tilbakemelding. 

    post-73574-0-98719700-1566052928_thumb.jpg

    post-73574-0-36739800-1566052943_thumb.jpg

    post-73574-0-73263300-1566052953_thumb.jpg

  7. Opplegget er 2 routere. I den nye leiligheten er det en egen hybel. I boksen er det så Hybel og hovedleilighet. Jeg vil så ha en router i hver sin ende. Løser det problemet med kun en ip adresse?

     

    "Med mindre du vil henge igjen i 1999 så bør du nok bytte igjen huben med en switch" Den likte jeg :-)

  8. Hei.

     

    Jeg har Get som leverandør, og har fastmontert ( i et lite skap) et Touchstone Thelephone modem som internettet skal tas fra. Jeg har så koblingmuligheter til stue og soverom. Problemet er at modemet kun har en port.

    Jeg har så hatt en liten (gammel)4 ports hub som løsning.

     

    Jeg skal nå flytte, og får nøyaktig det samme opplegget. Jeg får 100 mbps i den nye leiligheten.

     

    Kan jeg bruke den gamle hubèn eller vil den sinke signalet

    Er det bedre å bruke en switch?

    I så fall mottar jeg gjerne link til en som er "veldig liten " fysisk. Har jo egentlig ikke bruk for mer en 3 porter.

     

    Eller andre gode forslag?

     

     

     

     

     

    • Liker 1
  9. Har deltatt i denne tråden over flere ganger med mine problemer med CD. Kjøpte til slutt den nye boksen fra CD.Den fungerte da nogenlunde.

    Men gud i himlen det har kostet penger og TID!!!!. 4 utskiftninger av Sagem boksen, kjøp av alm HD modem, kjøp av den nye boksen. Havarerte HDMI innganger på TV`n etter oppdatering. (Garantien dekket) men med beskjed om at det ikke var første gangen de var ute og måtte skifte printplaten til HDMI inngangene etter oppdatering fra CD..

    Der jeg bodde var jeg tvangsbunden til CD, og HALLELUJA jeg flyttet her for nå litt over en halvt år siden.

    JEG HAR FÅTT GET! Alt fungerer. Jeg setter til opptak, og det funker! Selv når jeg reiser hjemmefra i 3 uker.

    Nei, dette er IKKE en reklame for Get. Bare et uttrykk for hvor elendig CD har fungert for meg.

    GUD ER GOD!

  10. Utbyder er Casada Trade, og på deres hjemmeside er den eneste henvisningen videre til kontakt: Groupon og deres servicetelefon. "Casada Trade blir presentert av Groupon.no"

    Dette står på min kvittering:

     

    Frakt på kroner 49,- inkludert

    -Obs! Varen(e) sendes til din Groupon registrerte adresse. Dette går automatisk, så etter ditt kjøp er utført på groupon.no kan du vente varen(e) levert om 7-10 dager

     

    Jeg forsøkte å ringe til Groupon igjen i dag, men her kl. 11.40 får jeg beskjed på at de har lukket til lunsj mellom klokken 12-12:30. Samtale avvist. Jeg er imponert!

  11. Som jeg skrev over, så var jeg i samtale med Groupon den 2 januar, og de sa som ovenstående. Jeg har dog ikke mottatt eller hørt noe fra dem siden. Jeg har aldrig før handlet hos Groupon, og det med å "returnere dealen" vet jeg ikke hva er. Kan jeg returnere noe jeg ikke har fått? Jeg kommer nok til å kontakte dem i morgen igjen, og annulere kjøpet og forhåpentlig få pengene tilbake.

  12. Bestilte og betalte via mastercard i november en vare på Groupon. Denne skulle jeg motta i løpet av 8-10 dager.Fikk bekreftende e-post fra groupon på dette.

    Nå, i januar er varen ikke levert, men pengene ble trukket den 18 november, samme dag den ble bestilt.

    Etter samtale med Groupon i dag, så sier de at varen var blitt forsinket. Den skulle nå bli levert innenfor en uke. Lyder utrolig useriøst. Aldrig om jeg kjøper noe som helst mere på Groupon. Har de egentlig lov til dette?

×
×
  • Opprett ny...