Gå til innhold

eucalor

Medlemmer
  • Innlegg

    537
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eucalor

  1. Er det gode løsninger som gjør at jeg feks får koble til samsung i bilen, og styre musikken fra bilen spiller, slik som jeg nå gjør med iphone?

    Vist du har bilstereo med Bluetooth så skal vell det funke. :)

     

    Men det har jeg ikke.. Er original navigasjon i en 2007 Golf, med ipod interface

    Da ville jeg ventet på iPhone 5. Det vil være bortkastet å betale alt på nytt, dockingstasjoner, bilanlegg og alt. Ang. dockingstasjoner, går det an å kjøpe et mellomlegg mellom AUX- og MiniUSB-utgang.

     

    dårlig plan siden docken skal byttes ut: http://techcrunch.com/2012/06/20/confirmed-the-new-iphone-will-have-a-19-pin-mini-connector/

  2. Har selv vurdert Audio Technica ATH-M50. Hvordan vil disse, eventuelt P5, være i forhold? Kommer først og fremst å bli brukt på kontoret, tilkoblet pc eller mobil.

     

    Er litt usikker på om jeg liker designet på denne. Bror har en P5 på vei, så jeg får prøve å høre litt på den.

     

    vær obs på at det plastaktige "skinnet" på putene til m50 kan gjøre dem varme og klamme å ha på over lengre tid. jeg endte opp med å kjøpe reserveputer til dt250 og sette på.

  3. Skjønner ikke hva du vil frem til, men det er i hvert fall veldig begrenset hva en kan få ut i fra tall og spesifikasjoner når det kommer til lydkvalitet.

     

    Ikke misforstå, jeg sier ikke at du tar feil, men jeg er skeptisk til kildene dine.

     

    ... Kilden er fra hjemmesiden til produsenten og sier alt om hodetelefonens maksimale potensial.

     

    da har du misforstått.

    • Liker 2
  4. - Obama har _ikke_ lovet å nedlegge veto, hans rådgivere har sagt de vil råde ham til det. Stor forskjell.- Rimelig sikker på at det ikke finnes noe "sikkerhetsdepartement"

     

    Du har rett , det heter faktisk " department of safety and security " Såååå... menmen betyr omtrent det samme

     

    Ser jeg tar feil, de mener selvsagt DHS. Hva du snakker om aner jeg ikke.

  5. denne slarken skal ikke være der, jeg leverte tilbake to stykker til elkjøp som doa før jeg ga opp og kjøpte meg annen nokiatelefon uten slide.

     

    et kjapt google-søk viser at nokia har et generelt problem med kvaliteten på slide-mekanismen på de fleste telefonene sine. mange prøver å fikse det selv og det florerer med diverse teip-løsninger o.l.

  6. Hvor finner jeg mer info om psykologifagene jeg har medlt meg opp i? F.eks tidligere eksamener og sånt hadde vært litt småsnedig.

     

    tidligere eksamener skal du slite med å få tak i; du må levere inn oppgaveheftet på eksamen og ingen oppgaver eller lf blir publisert noe sted.

     

     

    forøvrig, om noen er interessert i en it-driftsjobb på gløs send meg en pm. veldig fleksitid, cirka 60-80 timer i semesteret med studasslønn.

  7. Da var det klart! Marin teknikk er linjen jeg trolig skal gå de neste årene. Det meste er i orden nå, hybel, studielån osv.. Så dette blir spennende. Hører mye rart om studenter som går på marin teknikk og om herlige opptak til linjeforeningen, men det er klart, jeg tror ikke på alt jeg hører. Uansett blir det nok flott;D Er klar for å begynne etter et flott år i militæret, så motivasjonen er på topp:)

     

    Når du hører rykter om opptak er det bare å tro på de. Du må bade i fiskeslam...

     

    heh, vanligvis smøres det tykt på når historier sprer seg, men rykter omkring opptaksritualer er unntaket som bekrefter regelen. det er ikke mye som lukter så vondt som en nyopptatt mannhullitt. selv ikke etter han har dusjet i et par timer.

  8. problemet ligger vel i at ultraportabel er og har vært et begrep som har innbefattet maskiner under 12 tommer og 1.5 kg. når så disse nye maskinene kom som helt klart var bærbare pcer (i motsetning til disse små 8-9 tommers maskinene med trykkfølsom skjerm etc.) men mye mindre enn ultraportabel trengte man et nytt uttrykk.

     

    men hva er mer portabelt enn ultraportabelt? fint lite. derfor har man tydeligvis hoppet over på et uttrykk som er velbrukt andre på andre felt innenfor pc-verden der man har fler utvidelsesmuligheter om det dukker opp noe mer ekstremt, nemlig mikro-nano-piko etc.

×
×
  • Opprett ny...