Gå til innhold

V3se7

Medlemmer
  • Innlegg

    376
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av V3se7

  1. God mat på en folkehøgskole? Da jeg gikk FHS på Hedmarken gikk halve dagen med på å klage over maten! :D

     

    Spesielt ananas, som de hadde i alt. Har dere noe de kjører oppi all maten? :)

     

    Hehe, må innrømme at folk stadig er spente på hva de får til middag her. Men det er sjelden det er noe særlig klaging på maten. Er noen(meg selv inkludert) som er litt skeptiske hver gang det er fisk, men bortsett fra det er ikke mye klaging.

     

    Ananas faktisk :p Er ikke noen superingrediens her. Han kokken som jobber her jobbet på en av de finere restaurantene i Oslo før, men så bestemte han seg for å jobbe litt med tradisjonell norsk mat. Så det er nok at vi har en flink kokk som redder oss, og at skolen bruker gjevnt over mer penger på mat enn andre folkehøgskoler, noe jeg i hvert fall er utrolig glad for. Jeg har riktignok et lager med nudler i tilfelle, men det blir som regel spist av fordi det kun blir servert mat 3 ganger om dagen.;)

    Gikk du på en fotolinje?

  2. Selvportrett tatt i forbindelse med en oppgave på folkehøgskolen :)

    post-73530-1256510152_thumb.jpg

    Morsomt bilde, hvilken FHS? :)

     

    Lofoten FHS (: Skolen har egen blogg faktisk, pinsamtystnad.blogg.no, så du må gjerne titte innom av og til :)

    Har hørt lovord om skolen, trives du? :)

    Jeg trives veldig godt :) Flotte omgivelser og flotte mennesker, god mat er det og. Er litt skuffa over fotoundervisninga på linja mi, eller altså mangelen på den. Men undervisninga på de to mer seriøse fotolinjene tror jeg er veldig bra. Vi har hatt flere gjestelærere allerede i år. Bra maskinpark og flott studio. Så er veldig fornøyd (:

  3. Det var fine bilder, det jeg kom frem til hvis jeg skulle pirke litt var at jeg synes smilet og posituren på bilde 1 så litt anstrengt. Når det gjelder bilde to synes jeg det ble litt voldsomt, men det er vel rett og slett en smakssak. Men som sagt, håret på armene var litt uheldig.

  4. De kunne som sagt vært skarpere. En tripod hjelper nok, men dyr har en tendens til å bevege på seg, og da må du enten ha mer lys eller et mer lyssterk objektiv, siden isoen allerede er såpass høy. Du kan jo ta bildene ute, eller prøve å lure katten inntil et vindu?

  5. Takk for kommentar. :)

    Er ikke meg, men kjæresten min ;) Men helt enig, la ikke merke til det istad, men nå som du har sagt det ser det helt snålt ut. Men det er sikkert noe det går fint å redigere bort.

     

    Sånn til dere som faktisk har brukt photoshop litt, er det beste å prøve å klone det bort? Eller er det en fornuftig måte å tone det ned på?

  6. post-73530-1245433930_thumb.jpg

     

    Prøvde meg på et portrett i dag. Det er tatt ved soloppgang og det er ikke brukt noen form for andre lyskilder. Er helt sikker på at det er tusen ting som kunne vært bedre på dette bildet, så fyr løs. Særlig når det kommer til lyset på treet, nesa, og bakgrunnen. Selv om folk gjerne bare må si hva de ikke liker, så hadde det også vært fint med tips til hvordan man kan forbedre det. Og hvis det er noe som dere liker må dere gjerne ta med det og.

  7. Hei!

     

    Har fått en ny nec 24WMGX^3 som viser et helt utrolig blått bilde ved bruk av DVI. Har prøvd litt forskjellige av de ferdige fargeinnstillingene som sRGB men det ser fortsatt helt forferdelig ut. Ved bruk av DVI-VGA adapter og vga kabel ser bildet helt fint ut. Hvitfargen i menyene når jeg bruker DVI ser også normale ut. Er det noe feil med DVI-inngangen på skjermen?

     

    Skal laste opp bilder i morgen hvis jeg får tid.

     

    Mvh. Anders

  8. Hei!

    Trenger en ny skjerm til pcen min. Den kommer til å bli brukt både til bildebehandling og spill, så dersom det er mulig å få både i pose og sekk ville det vært flott. Jeg har strengt tatt ikke noe budsjett, men noe over 8000kr er det ikke nødvendig å anbefale. Ville satt stor pris på forslag i de forskjellige prisklassene og ikke bare tett opptil 8000, tror nemlig det heller kommer til å bli rundt 4000 jeg havner på.

     

    Jeg ser for meg og kanskje bruke skjermen som tv etterhvert og, derfor er det viktig at den har HDMI og helst komponent så det er mulig å koble til xbox360 og annet utstyr som bruker komponent kabel. Det er også viktig at det er mulig å tilte den et stykke nedover og at den har gode justeringsmuligheter.

     

    Jeg har prøvd så godt jeg kan med å luke ut noen på nettet men det er ikke så lett, ville nok vært greit å fått litt kommentarer fra de som faktisk eier skjermen og. Særlig angående input lag som ser ut til å være et problem på en del skjermer.

     

    Mvh. Anders

×
×
  • Opprett ny...