Gå til innhold

MacGyver

Medlemmer
  • Innlegg

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MacGyver

  1. Takk for tips, har faktisk vurdert GeForce 8600GT kort, men i så fall hvor lenge vil det går før man kan forvente å få ati 2600XT/PRo tilgjengelig? Har forresten byttet vifte på cpu'en så det er ikke noe problem nå:) Men jeg lurer på hvor stor er forskjellen på et silent-kort og et "vanlig" et?

  2. Trenger et skjermkort til min nye pc og trenger noen anbefalinger. PC'en min er en Multicom 340 Value AMD Athlon 64 X2, 19" LCD og Vista, men skjermkortet river ikke akkurat hus.

     

    Kunne vel gjerne tenkt meg passiv kjøling siden jeg har tenkt å bruke denne som halvveis media center:) Men også mulighet for litt spilling dersom det faller meg inn. Hadde vel tenkt på noe mellom 1k-1.5k

  3. Har et lite problem; Har en Windows NT4 server. Alle skrivere blir delt ut fra den serveren.

     

    Så når en klient vil legge til en skriver så er det ganske enkelt for å si det sånn.

     

    Har nå for første gang fått Windows XP Pro arbeidsstasjoner, og når en vanlig bruker prøver å skrive ut på en Win XP Pro, så får han følgende melding:

     

    Det finnes en policy på denne datamaskinen, som forhindrer deg å koble til denne utskriftskøen.

     

    Dersom jeg logger på domenet som en administrator så går det helt fint å legge til en skriver på en arbeidsstasjon med XP Pro. Har ikke dette problemet på arbeidsstasjoner med noen andre operativsystem, Win NT4 og W2k.

     

    Hjelp meg!

  4. Har et lite problem i Novell. Når jeg prøver å kopiere filer fra en plass, til en anna så følger ikke rettighetene med. Har prøvd slik Netware Copy, men det er kanskje bare for attributter...?

     

    Problemet er at jeg skal lage noen områder der enkelte brukere skal ha tilgang.

    F. eks jeg vil kopiere hjemmeområde til hver enkelt bruker, med medfølgende rettigheter.

    Men disse forsvinner da under kopiering. Er det noen verktøy som kan brukes eller noen som har noen gode tips?

     

    På forhånd takk!!!

  5. Har i forbindelse med jobb brukt å sette rettigheter på filsystemet. Da på NT4 og W2k.

    Har nå fått noen bærbare som skal kanskje ha XP.

    Har ikke vært borti å sette "rettigheter" på XP, så hvordan gjøres det???

    Er liksom ikke helt det samme dersom jeg ikke kan nekte brukerne å spille kabal etc :D

  6. Altså den musikken dem he på Tiscali sin support-telefon, må vere den verste som finns. Ikke bare er d grunsomt utrulig dårlig musikk, men du blir avbrutt hvert 15sek av en stemme som blir fantasisk så forbanna fantastisk irriterende i lengda at d ikke går ann. Dersom Tiscali skifter musikk så trur jeg at dei som faktisk gidder å vente dei timene d tar før dei kommer igjennom, ikke blir fullt så sinte:D Litt Springsteen hadde gjort seg:D

  7. Jeg bestilte også adsl fra Tiscali i slutten feb/begynnelsen av mars. Har ikke fått regninga enda, men dersom d samme skjer med meg da... Dersom d står at d er gratis etablering, da for d faen meg være d au. Fikk brev to dager etter at jeg hadde fått ADSL fra Tiscali om at d nå var tilgjengelig fra Tele2, liten nedtur d syns jeg, siden Tele2 ikke hadde bindingstid:(

  8. Vi bruker Openoffice, men jeg ville av rein interesse vite hva det koster for MSOffice lisenser. Skal ha kurs i Openoffice skjønner du så tenkte jeg

    det var greitt å vite hva en MSOffice lisens koster for en skole, slik at vi har eit godt argrument for dei litt "tverre". Å om disse nye leieavtalene til Microsoft, om vi betale/leie i 1 år av gangen osv eller hva er d som gjelder????

  9. Jeg er litt forvirra når det gjelder lisenser vedrørende MSOffice.

    Dersom en skole skal kjøpe inn MSOffice lisenser så må det kjøpest

    inn XP lisenser. Vil det si at en må betale fast beløp per år, per lisens eller....????

     

    Må en ha lisenser pr. pc eller pr. bruker?

    Noe som kan forklare meg

×
×
  • Opprett ny...