Gå til innhold

DirtyBit

Medlemmer
  • Innlegg

    2 053
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DirtyBit

  1. Hei, 

    Noen som har peiling på hvor jeg kan finne en 8 pin til 8 pin (6+2) til modulær PSU?
    Skulle sette opp ny pc med gammel PSU til broren min, da vi kom til å koble opp skjermkortet så oppdaget vi at pin på den ene PCIE kontakten var ødelagt, men er jo nesten umulig og finne en ny  male- male kontakt.. bare extentions.. noen som vet hvor jeg kan finne en ? som ikke tar 2 mnder å skaffe (aliexpress f,eks)

  2. Hallo, 

     

     

    Jeg har bestilte meg et Asus ROG strix B450-F hk for min AMD 3700x , problemet er at HK må oppdateres (bios drivere) , men jeg har ikke en AMD prosessor til rådighet for å få boota HK for update, så long story short.. er vel ikke noen i halden/fredrikstad/sarpsborg som har mulighet å bistå ? :D

  3. Man kan kjempe mot trainers og gym leaders, men ingen fighting mot ville pokemon :/

     

    Du ser jo i traileren at de fighter mot ville pokemon, men det virker som du ser dem på kartet mens du går rundt istedet for random battle som var i yellow (jeg har ikke spilt noe annet enn rød back in the days) så jeg vet ikke om det er den nye normalen i de nyere spillene? Du ser også at de går rundt i gresset sikkert for random fights..

     

    Men det er som det står i artikkelen, Lets go pikachu / eevee er en slags remake av pokemon yellow (du gikk jo rundt med pikachu i yellow og) , med pokemon go elementer på måten man fanger pokemons på.. ergo kaste ballen med joycons osv..  Så blir jo trenere + random pokemon og pokemon ligaen. Som alle de andre pokemon spillene

     

    samt du kan spille pokemon go og føre over de du fanger i pokemon go så lenge det er pokemons fra første serien (orginale 151)

     

    Men, det kommer altså enda et pokemon spill neste år? antar da at det fortsetter historien etter sun and moon? 

    Guttungen her er helt vil etter pokemon, så blir å kjøpe en Switch i sommer tenker jeg, selv jeg på 30+ merker jeg gleder meg litt :) siden jeg vokste opp med blue/red og yellow :)

  4. du kan ha malee våpen som survival hunter, de er fullblods malee nå :)

    beastmaster har gun og pets og marksman med bue uten pet :)

     

     

    kan ikke forvente at et mmo er HELT likt som det var for 12 år siden, da hadde ingen giddi å spille, at ting forandrer seg er bare bra :)


  5. <F U N K> Ser etter fler medlemmer til vår raid guild på ravencrest alliance; vi er på jakt etter melee dps for å fylle opp vår raidgruppe. Vi kan bidra med godt samhold og mye morro! Vi er en 80% norsk guild og et par hyggelig svensker :)

    10/10 nigthold HC skal begynne med Mythic omgående. skriv her om interesse


     

    Skriv her eller legg meg til på battle.net på Dirtybit#2361

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...