Gå til innhold

ArveTelefsen

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ArveTelefsen

  1. Har kan du poste bilder av moren din, så vi ser hvem som er skylden i at du er på forumet :p

     

    Husk å spørre mora di om lov, så vi ikke får denne posten stengt for personlige bilder uten samtykke. Og vær så snill og hold dere til emnet.

    post-63-1119724759_thumb.jpg

  2. okay. Dere ser etter dataskapt verden og etter en dataskapt Matrix eller whatever. ...FEIL. Det dere IKKE ser er at dere blir eid av dagens "Matrix" hver eneste dag. Og vi har 2 identiteter: en "digital" og "oss-virkelige". Den "digitale" er blitt lagd etter at vi fylt ca.13 (la oss bare si det). Alt du aksepterte fra sammfunnet er at det er ikke kult å gå i klær som ikke er moteriktige og at det ikke er kult å høre på noe annet enn hip-hop, at det ikke er kult å IKKE drekke på lør/søndager, at det å ikke drikke generelt er ikke kult. du MÅ røyke og drikke for å få status, for å bli akseptert av andre. Alle prinsiper og alle "standarder" dere er blitt pre-programmert av Masse Media og "mobbere" (går ikke inn på den der azz). Det jeg sier atr hjernen dere er programmert av alle andre og ikke dere selv, bare ta en liten titt på hva du syns er kult. Det er helt sikkert det "de andre gjør", ikke sant? men det er feil. Mange får sterke depresjoner og blir seriøst mobbet fordi de ikke er kule, at de ikke har kule klær , at de generelt "suger" eller er "homser". Heh, ordet "homo" ble til ett sjeldsord og å bli kalt homo støtter oss sterkt, vi blir skikkelig "forbanna", osv.

     

    Men det dere må gjøre er å koble dere fra "Matrix"en. Koble fra hele systemet og prøve å skape deres eget. Bli med folk som er like som deg, organiser, bli med de folka som tenker likt. Det er ikke vits å bli fiender. Fordi hvis vi skal gå imot folk som Bush, Saddam, Bill Gates, WHATever, så må vi bli organisert og vi må tenke litt på våres prinsipper. Vi må formatere huet vårt og begynne å programmere med det VI syns og ikke andres synspunkter.

     

    Tenk litt da. Hvis du skulle bli stengt inne på ett rom med BARE en TV og VHS som spiller ikke noe annet enn Cola reklame og du ble sluppet ut etter...tja....si 4 timer og det skulle ha stått ett bord med 4 brus bokser : Cola, Pepsi, Solo, osv. Jeg er VELDIG sikker på at du skulle velge Cola. Why? jo, fordi du ble programmer på at Cola er bra, at det smaker digg, og at det er generelt "kult" å drikke Cola.

     

     

    Det er ett eksempel på hvordan vi blir programmert og kontrollert av dagens "Matrix". Matrix er alt. Det er overalt rundt deg og den har ingen grenser. DU er endel av systemet, fordi du er fortsatt programmert til å gjøre ting du ikke vil egentlig, men du MÅ for å bli "med " i dagens situasjon. Hvis ikke så blir du utstøtt og kalt for: Terrorist, homo, pyse, "syk i huet", osv.

     

    Jeg er kanskje ikke så jævlig bra på å uttale alt som er i huet mitt, men kanskje noen ser poenget mitt her. Du er en del av "Matrix"...

     

    Og NÅ kan dere tenke litt: Er det dataskapt Matrix vi er i, eller er det ett system lagd av "Corporations n Government"

     

    "Welcome.....to the real world" og "Matrix has you"

     

    PS:Folk blir DREPT hver eneste dag, flere hundre tusen om dagen. Mange av de er barn. Nå leste jeg ett innlegg hvor en sa at "han var skikkelig fornøyd med verden han lever i , og at det er bra verden". DUDE, Wake the F***K UP! Uskyldige mennesker blir drept hverdag uten noe spess grunn. Kan ikke fatte det.

  3. Wow - I can't believe it's still dirty!

     

    Wash Bomb - Balls of soap powder detonated by a timed chemical reaction with water. Experience the thrill of winning the war against dirt.

     

    5_washbomb.jpg

     

    Jeg derimot, kødder ikke

×
×
  • Opprett ny...