Gå til innhold

goliatmo

Medlemmer
  • Innlegg

    978
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av goliatmo

  1. Gudmund Vindlan sin Villskudd (etterfulgt av Stjerneskudd) er obligatorisk lesning for alle sopere, og burde vert det for alle andre også. Det er depresiv lesning, men også utrolig morsomt og utrolig vakkert og vert sin vekt i gull.

     

    (Om du er en litteraturnerd kan jeg også annbefale den engelske barneboka It Takes Three to Tango, som handler om to homopingviner som finderhverrandre og John Eltons vitaminfattige liv, som egentlig ikke handler om homofili det hele tatt..)

  2. Om du er under atten får du neppe noe bøter om du tilstår, men det kan være du får en liten prikk på rullebladet ditt. De har absolutt intet håndfast bevis på deg, så smil og vær hyggelig så du slipper pissings og om du må på pissings høres det smart ut å få drøya det så lenge som mulig ved å mase om advokat. Men som sagt, de pleier å være snille mot de under atten..

  3. For å få stipend til å flytte hjemmefra i din alder er du nødt til å få godkjenning fra psykolog, med mindre du går på en skole som er mer enn fire mil - eller noe i den dur - unna hjemmet til folka dine. Da kan du får borteboerstipend. For å få snakke med psykolog må du stikke til fastlegen din, så kan hun sette deg i kontakt med barne og ungdoms psykriatrien og de kan enten skrive en annbefalning på at du skal flytte hjemmefra, eller lære deg og folka dine teknikker for å takle hverrandre..

  4. Jeg har hatt eksem i alle mine atten år. For meg kommer de fleste utslettene i forbindelse med angst eller stress, matallergien merker jeg ikke så mye til, fordi jeg etterhvert har lært meg akkuratt hvor grensa går med forskjellig mat.

    I flere år var det så ille på vinteren at jeg ikke kunne holde en blyant på skolen (utslett på fingrene). Da tok jeg en uke ferie og drog på en god gammaldags sydentur hvor sol og saltvann gjorde susen.

    Min mor fikk en gang ett tips om at hun aldri skulle be meg om å ikke klø på sårene mine, en avgjørelse jeg er fornøyd med, men ett allternativ er å ha hendene under glodvarmt vann eller putte en klut mellom når jeg klør.

    Når det kommer til å gro sår funker det best for meg å alltid ha med meg en tube spenol så det ikke er tørt og passe på å ikke ta på meg for mye annsvar eller stresse for mye. Som eksperten din sikkert har fortalt deg, burde du være jævlig forsiktig medhydrokortison, fordi det i lengden fucker opp huden, men det er greit å ha en tube liggende i medisinskapet fordi man ikke har råd til å stikke til spania hver gang man har større utslett..

  5. Enten du bare har tenkt til å sove, eller gjøre no mer, har ikke foreldrene en dritt de skulle ha sagt når det kommer til sexlivet ditt. Det er en av de mange tingene man blir nødt til å lære uten foreldrenes hjelp.

     

    Måten jeg har tilpasset sånne regler på er ved å bryte dem med fornuft. Det betyr at du ikke bare flyr rundt og bryter alle regler for å vise at du er rebel, men at du viser klart og tydelig hvor grensa går for deg. På denne måten lærer de hvor stor del av livet ditt du lar dem bestemme over, for er i en alder nå hvor de ikke lenger kan ta kontroll over livet ditt, og de er en lekse de er nødt til å lære - the hard way.

     

    Denne måten har funket helt fint for meg, og jeg har fortsatt ett godt forhold til folka mine, men det virker som om folka dine er av en noe mer klassisk karrakter og kansje ikke forstår dette bryt-bare-noen-regler språket.

    Jeg står uansett ved det jeg har sagt: du kan ikke gi dem all makt lenger, du er nødt til å ta gode valg på egenhånd.

  6. etter å ha sittet hele natta i forran oslo-s kunne jeg endelig sette fingra mine i den nye, vidunderlige, iPhonen.

    Da jeg bestilte abonomentet spurte den snille damen bak kassa om jeg ville beholde mitt gamle abonoment, noe jeg takket pent ja til. Jeg ble videre informert om at det ville ta 2 uker å flytte abonomentet fra netcom til telenor, men at jeg kunne kjøpe et netcom kontantkort og bruke iPhone

    fra dag en.

    Mitt store spørsmål nå er om jeg med kontantkort får bruke mitt gamle nummer mens jeg venter?

     

    Beklager for dårlige emnetitler og feilposter, og takker for svar.

  7. Fikk en kjøttetendes plante idag, og lurte på hvor lang tid den bruker å åpne seg igjen etter å ha spiste en mager flue.

     

     

    - lilko

     

    Venus Fluefanger (Dionaea muscipula) er nok den meste kjente kjøttetende planten. Fluefangerens flater tiltrekker seg innsekter med sin sterke rødfarge (ikke alle fluefangerne har det) og ved å sende ut en lukt av nektar. Når dyrene lander imellom flatene, luker de seg i løpet av et tidels sekund, noen som gjør planten til en av de raskeste i planteriket. Etter fangsten begynner insektet å brytes ned. Dette tar et par uker, og når flatene åpner seg igjen ligger bare de harde delene, som bein og vinger igjen.

    Høres ut som om det tar noen uker, men kan tolkes andereledes..

  8. Jeg er med..

    Burde vi ikke få stats-støtte for hvert medlem?

    Det hadde jo vært noe. Hvilket departement skal man søke til for å få i orden noe slikt? (ikke det at jeg tror det blir innvilget, men det hadde jo vært morsomt å se om/hva de svarer).

     

    Hvis man lager en seriøs fasade og bruker alle pengene på jaktturer med helikopter så tror vi har en liten mulighet for å få penger fra forsvaret. Jeg hører de liker å gjøre slikt. :p

     

    Edit: Dekker innboforsikringer datatap? Evt. gjennoppretting av tap data?. Hvis noen vet om noen slike innboforsikringer vær grei i si fra!.

    glemm statstøtte, nå er det frifond som gjelder!

     

    a) Søkerlag må være en frivillig organisasjon, forening eller en gruppe på 3 eller flere som arbeider etter demokratiske prinsipper.

    checked

     

    b)Søkerlag må ha et allmennyttig siktemål.

    checked med litt godvilje

     

    c)Søkerlag må arbeide for eller med barn og ungdom. Minst 1/3 av deltakerne i aktiviteten må være under 26 år.

    veldig checked

     

    d)Søkerlag må ha lokal tilknytning, og aktiviteten det søkes støtte til må foregå lokalt.

    ...checked

×
×
  • Opprett ny...