Gå til innhold

Himmelkrutt

Medlemmer
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Himmelkrutt

  1. De burde gått for den løsningen mcafee har på sin antivirus pakke. Den dekker f.eks 2 pcr. Har du begge lisensene i bruk og bytter ut en av maskinene vil du få beskjed om at maksimalt antall er benyttet når du installerer på den nye maskinen. Da kan du logge inn på min side på mcafee og deaktivere lisensen på den gamle og dermed ha en ledig igjen . Samme burde vært mulig på office/windows også. Da kan det kun benyttes én lisens om gangen.

  2. Kjøpte en p170E fra multicom til 23000 for en mnd siden. 1 uke etter at jeg fikk den sluttet tastatur + muspad å virke. Kontaktet multicom og informerte de om at jeg ville benytte angreretten. Fikk raskt svar i første omgang da de forklarte meg at siden den var brukt og at jeg ikke hadde orginal emballasje kunne de ikke ta den inn på angrerett. Kontaktet forbrukerrådet og de forklarte da at det Multicom hadde sagt var i strid med angrerettloven. Jeg kontaktet Multicom igjen med hva jeg hadde lært og det ble stille fra de i 3 dager. Måtte til slutt ringe. Når jeg hadde sagt mitt sa han at jeg skulle få svar før dagen var over. Det gikk over helgen pluss 2 dager før jeg fikk beskjed om at jeg kunne sende den inn. Fikk heller ikke beskjed når pengene var returnert. Eier nå en MSI GT70 og kan bekrefte at byggekvaliteten på MSI er laaangt bedre enn multicom pcer. Føles fastere og bedre satt sammen. Dette ble et langt innlegg, men det ble spurt om erfaringer og jeg la ut min. Jeg ville absolutt gått for MSI enn Multicom. De er også trege med å levere.

  3. Kjøpte meg Kunshan p170e og fikk gleden av å surfe litt på nett med den i et par dager, så begynte problemene å dukke opp. Første var gjentatte bluescreen krasj, så begynte tastaturet å leve sitt eget liv og etter det kom mousepad'en med på leken. Dvs at den skriver av seg selv og musa høyre og venstreklikker av seg selv. Pcn er helt ubrukelig for øyeblikket og har varslet Multicom om at jeg vil bruke angreretten.(jeg sender ikke en ny pc til 23.000,- på rep etter 1 uke.) Det første de forteller meg er at siden pcn er brukt og at jeg ikke lengre har orginal emballasje så kan de ikke ta den inn på angrerett. Sjekket opp mot forbrukerrådet og de fortalte at det var i strid med angrerettsloven, og multicom kunne ikke kreve at pcn skulle komme ubrukt og/eller i orginal emballasje. Når jeg kontaktet multicom igjen og konfronterte de med dette sluttet svarerne å komme på mail. Ringte de i dag og jeg fikk beskjed om at de skulle svare på mailen i dag. Har enda ikke fått svar, siste svar fra de var i går kl. 10.53.

     

    Har noen hatt liknende problemer med tastatur/muspad, så fortell meg.

    Har noen hatt problemer med kundeserviceen til Multicom så si ifra her. (jeg har selv bare vært fornøyd, frem til idag)

  4. Heisann, håper noen her inne kan velge for meg. Skal kjøpe ny bærbar pc og valget står mellom http://www.multicom....4;c:100560;fl:0 (Intel® Core™ i7-3820QM Processor, 16GB DDR3 1600MHz, INTEL SSD 120GB + 500 GB 7200rpm, NVIDIA GeForce GTX680M 4GB, Bluray brenner(Total pirs 22 272,-)

    og http://www.komplett....spx?sku=757368.

     

    Jeg vet hva begge inneholder, men hører litt forskjellige ting om kvaliteten på kabinett, tastatur og lyd på Kunshan 170. I tillegg lurer jeg på hvordan kjølingen er på denne i spill osv. Så håper noen med her med erfaring fra Multicoms pcer kan hjelpe med en avgjørelse. Og er redd MSI pcn følger med en haug crapware..

  5. Akkurat satt sammen en ny pc, det er ikke første gangen jeg har gjort det, men aldri hatt dette problemet før.

     

    Problmet er at hvis jeg slår på pcn først, så får jeg ikke signal til skjermen. Slår jeg på skjermen først går alt greit, men er en smule irriterende spesielt når samboeren ikke fårstår dette. Har noen av dere forslag til hva jeg kan gjøre for å få det fikset?

     

    Skjerm: BenQ v2410 LED eco

    Skjermkort: Powercolor Radeon hd5970

    Tilkobling: Dvi->Hdmi->HDMI kabel

×
×
  • Opprett ny...