Gå til innhold

123picture

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av 123picture

  1. De som er disiplinerte kan helt klart spare flere tusen på bruk av kredittkort. Men, det er alltid et men! Det er lett å se på kredittkort som "gratis penger", og da kan du lett ende opp som neste deltager i luksusfellen.

     

    Alle kredittkort har ulike fordeler, så ved bruk av flere kredittkort kan du utnytte deg av alle. http://www.finanssans.no/kredittkortet viser hvilket kredittkort som er best på hva. Det er tydelig at det er stor konkurranse blant kredittkortleverandørene om å kapre kunder, og takk for det!

  2. Excel er vel også et godt alternativ. Kan du grunnleggende excel er det også enkelt å få "levende" tall. Her er en ferdig mal du kan laste ned: http://www.finanssans.no/manedlig-budsjett-unnga-luksusfellen/

     

    Hvis du heller vil ha en app som holder orden på økonomien, så er Expense Register å anbefale. Det er forøvrig et hav av lignende apps der ute.

     

    Det er forresten imponerende at du i en alder av 15 år allerede har forstått hvor viktig det er å holde kontroll over pengene. Vi ser mao ikke deg på luksusfellen om noen år! :)

  3. Hei!

     

    Holder på å skrive en artikkel (tips til å kunne ta bedre bilder) til min nye side.

    Jeg står litt fast når jeg skal komme med gode argumenter for å heller gi litt mer i pris for å velge et speilreflekskamera istedenfor et digitalt kamera.

     

    Har nevnt at med speilreflekskamera har du store muligheter til å gjøre innstillinger slik at bildet blir mest mulig det du hadde tenkt det. Men er ute etter mye mer, også hva som gjør forskjellen mellom disse.

     

    Håper noen kan hjelpe meg litt her :)

  4. Jeg er svak for sånne bilder i svart/hvit hvor motivet er i farger. Det blir ofte spennende og fint å se på. Det har du også fått til her. Det eneste negativt jeg kan komme med var at det kanskje ble litt rotete bilde, med tanke på alle folkene, brua, flaggstangene, fjellet og det "hjulet" som stikker så vidt ut på høyre side av bildet.

     

    ps: Hvordan får man egentlig til å kun få det ene motivet i farger? Kan selfølgelig lete rundt på tutorialsider, men hvis du har en enkel forklaring så kom gjerne med det. :)

×
×
  • Opprett ny...