Gå til innhold

Nord3ng

Medlemmer
  • Innlegg

    55
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Nord3ng

  1. Her er litt oppdatert info om bilen:

    Type: Volvo 244 Dl

    Modell: 1981

    Vekt: 1250kg

    Motor: Byttet fra 2.1l til 2.3l

    Effekt: 116hk + kvassere kam, green filter

    Understell: Orgnalt, men 40mm senkesett kommer

    Bremser: Orginale

    Lakk: Rød med svart panser

    Ice: 12" Sub,Cd-spiller, forsterker, 6x9

    Styling: Nesten helt ombugd til 86mod, Snutepanser, GLT grill, Sota bakruter, Hvite blinklys framme, rød sota på siden, helrøde baklykter, Gruppe A vinge, Skiltplate, Frontleppe, dekaler, Luftinntak, Spredere, Trykkforsterkere.

    Interiør: Byttet fra beige til svart, setetrekk, hvite instrumenter, røde blinklys indikatorer, rødt cupè lys, GLE ratt, Pedalsett, Alu dørk matter, Turteller, Olje trykk måler.

  2. Med seriekoblet, mener du da at vi har alle tre lysene i nedre rekke lysende :)

     

    Det vi har gjort, er å sette i en vanlig 5w kjørelyspære der som tåkelyset er og satt på tåkelysbrytern.. That's it.. Ikke noe lodding eller noe altså..

    Jepp. var det jeg mente med seriekoblet ja, har gjort det selv så jeg vet prosedyren ;)

  3. Litt Info:

    Motor: B230A

    Girkasse: 4 trins manuell

    Understell: Orginalt, men skal bestille 40mm sekesett

    Bremser: Orginale

    Styling: Snutepanser, GLT grill, Spredere, Front leppe, Hvite blinkers framme, rød sota på siden, helrøde baklykter, Dekaler

    Interiør: Byttet fra beige til svart, GLE ratt, Oljetrykk måler, turteller, Alu dørk matter, pedalsett, setetrekk

     

    Skal skrive mer etterhvert som jeg kommer på :yes:

  4. hehe.. ja er litt lat av meg.. :p Laksetrappa er faktisk ødelagt nå :no: Jeg tok den av og når jeg skulle sette den på igjen knakk noen av festene så jeg ga den til en kompis som skulle lime den og bruke den selv. Har satt svarte lister rundt hele bilen og "rustsamlere" på siden ja. Det er bare skjermene framme og bagasjelokket som mangler så er den total ombygd til 86 mod.

  5. Nå legger jeg ut showcase av min kjære Volvo. Det er oprinnelig en 1981 modell, men er ombygd til 1986 modell. Motoren er byttet fra en 2.1L til en 2.3L med kvasskam som er gått 180 000km. Har laget GL look på den, satt på Gruppe A Vinge osv.. er for masse til å skrive, dere kan heller spørre meg hvis dere lurer på noe.

    post-229-1125786575_thumb.jpg

  6. Nå legger jeg ut showcase av min kjære Volvo. Det er oprinnelig en 1981 modell, men er ombygd til 1986 modell. Motoren er byttet fra en 2.1L til en 2.3L med kvasskam som er gått 180 000km. Har laget GL look på den, satt på Gruppe A Vinge osv.. er for masse til å skrive, dere kan heller spørre meg hvis dere lurer på noe.

    post-150-1125785785_thumb.jpg

  7. Jeg er 16 år nå jeg, har kjørt ulovelig siden jeg var 14, kjører gaske ofte. kjører som regel etter en skogsvei ovenfor huset vårt. Jeg kjører min egen bil da. Volvo 244. Har kjørt noen ganger etter veien når foreldrene mine var borte. men ble busta en gang da jeg møtte de langs veien da de kom hjem fra arbeid :blush:

×
×
  • Opprett ny...