Gå til innhold

nPulz

Medlemmer
  • Innlegg

    258
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nPulz

  1. Hei

     

    Løste saken på en manuell måte, men for at kunden skulle få minst mulig nedetid.

     

    Løsningen min ble følgende:

    - Endre MX-Record

    - Rename .zdb fila på klient maskin til .pst

    - Opprette ny profil, hvor jeg la til den nye Exchange kontoen

    - Fikk syncet dette ferdig mot nye Exchange server

     

    Tungvindt løsning, men da fikk jeg dobbel sjekket at all mail var tilstede, siden jeg uansett måtte ha gått inn på hver konto for og endre mappe oppsette fra Zimbra til Exchange (Flytte over dokumenter fra "inbox" til inboks" osv)

  2. Hei

     

    Driver å undersøker om det finnes noe verktøy for og migrere fra et mail system til et annet?

     

    Systemene jeg skal flytte over mail ifra er Zimbra -> Exchange 2010.

     

    Har sett litt på IMAPsync/copy tools, men her blir kun epost kopiert hvor en må manuelt kopiere over kontakter, kalender oppføringer manuelt om jeg har forstått dette riktig.

     

    Det jeg er ute etter er noe server basert software, vet det går ant og gjøre dette via klientmaskinen, men da dette er for tidkrevende grunnet for mange klienter som skal flyttes, ønskes annen løsning.

     

    Ser at det er en bedrift som gjør dette med egenutviklet verkøty (migrationwiz.com), men ønsker ikke flytte mailen over til dem for så over til oss igjen med tanke på sikkerhet osv.

     

    Tips mottas med takk.

  3. Da var en meldt på her også, 3 år blir det vel nå..

     

    Ønskeliste er vel igrunn grei

     

    Black Design ting, gavekort på feks elkjøp, jack&jones, brun&blid etc etc.. SLR kamera utstyr er absolutt høyt på listen (Har en Canon 40D med en Canon EFS 17-85 mm linse til nå). Der har en hvertfall noen tips

     

    NB!! Ønsker meg ikke CD/DVD plater, USB sticks etc, da jeg har nok av slikt fra før av.

  4. Da var en meldt på her også, 3 år blir det vel nå..

     

    Ønskeliste er vel igrunn grei

     

    Black Design ting, gavekort på feks elkjøp, jack&jones, brun&blid etc etc.. SLR kamera utstyr er absolutt høyt på listen (Har en Canon 40D med en Canon EFS 17-85 mm linse til nå). Der har en hvertfall noen tips

     

    NB!! Ønsker meg ikke CD/DVD plater, USB sticks etc, da jeg har nok av slikt fra før av.

  5. En reim i seg selv koster vel ikke så mye og burde være en kurrant sakt og skifte ut selv om du ikke har så mye peiling selv. Klarte nå selv og gjøre dette på min gamle Peugeot 505, hvor jeg samt skiftet dynamo også.

     

    Du kan jo feks høre med en VW forhandler evt Mekonomen?

     

    Skriv inn reg-nr på bilen, så får du opp deler som er til din denne bilen

    http://www.mekonomen.no/

  6. Hei,

     

    Tenkte jeg skulle gå til innkjøp av ny "Gaming" PC, da den gamle skal bli brukt som filserver.

     

    Lurte på om noen har synspunkter på hardwaren jeg har plukket ut til nå. Begynner og bli en stund siden sist jeg satt sammen noe slikt så antar andre der ute har mer peiling på skjermkort og sådan enn meg.

     

    Ønsker en maskin som takler nyeste spill rimelig godt om ikke bedre enn dette. Så tips om dette er bra hardware etc, kom gjerne med synspunkter og kommentarer.

     

    Hardware liste:

    Kabinett: Cooler Master Storm Sniper

    PSU: Corsair TX 750W

    Hovedkort: Asus Maximus II Formula

    CPU: Intel Core 2 Quad Q9550

    RAM: Corsair TWIN2X DDR2-800 4096MB KIT

    GPU: Sapphire Radeon HD 4870 X2

    HDD: Western Digital VelociRaptor 300 GB

    DVD: Samsung SH-S222L

     

    Harware Handlevogn

    https://prisguiden.no/vis_handlevog...aggon_id=102268

     

    Takker for svar :-)

  7. Innen rimelig tid er ca 1-1,5 mnd.

     

    Har hatt samme problem som Vrinsk her rundt juletider fram til mars mnd. Var akkurat samme reperatør av mobiltelefonen Komplett/Norek brukte. Generelt ser jeg at alle har klager på dette firmaet, hvor treghet, lang reperasjons tid er problem hos alle. Grunnen til at det tok så lang tid hos meg var fordi Mcare ventet på en del til mobiltelefonen min, som de ikke fikk tak i. Og siden arbeidsplassen min hadde kjøpt mobilen hadde jeg så og si ingen rettigheter.

     

    Men hvertfall, så sier du at du hadde problem med mobilen 1 uke etter at du fikk denne? Da skulle telefonen bli sendt tilbake til Tele2 som et DOA (Dead on Arrival), da et produkt som er feil med innen 2 uker fra sluttbruker fikk produktet.

     

    Det du så bare skal gjøre nå er og ta kontakt med Tele2 og heve kjøpet, evt forlange at du skal få ny telefon pga unormal lang leverings. Dette er noe du har krav på, men må som regel forlange dette, da ikke alle leverandørerene sine kundesupporter er klar over dette helt.

     

    God påske og lykke til videre

  8. Kan du gioss navnet på hovedkortet ditt? Dersom du har en ferdig-maskin fra HP/Dell gi oss navnet på selve maskinen. Du kan se ut i fra manualen til hovedkortet hvor mye RAM det takler. Husk at fra og med 4GB RAM må du ha Windows XP x64 eller Windows Vista.

     

    Rettelse, for og ha mer en 3,5 GB RAM(mener det reelle tallet var mindre enn dette), må du kjøre 64 bit OS, dvs at om du kjører 32 bit Windows Vista, støtter fortsatt ikke vista mer enn 3,5 GB RAM, selv om det står i Vista at du har 4GB.

     

    Kazooo: For og finne ut dette, må en vite navnet på hovedkortet, samt modellen, evt at du ser i manuallen som fulgte med hvoedkortet, eller ser hvor du kjøpte maskinen (om den var ferdig satt sammen).

×
×
  • Opprett ny...