Gå til innhold

Zetec

Medlemmer
  • Innlegg

    330
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Zetec

  1. Ingen som kan tipse meg om noe her? Jeg trenger et program som kan hente ut filer som er slettet, men var for stor for papirkurven.

     

     

    Jeg har ved et "uhell" sletta en mappe der det lå en del videofiler (mpg). Når jeg sletta mappa fikk jeg beskjed at den var for stor for søppelkurven og at den ville bli slettet for godt. Jeg kjørte GetDataBack men fant ikke en eneste fil. Men alle andre filer jeg sletta samme dag fant jeg tilbake. Forskjellen var at de sletta jeg en og en.

     

    Hva gjør jeg for å hente opp igjen de filene som lå i mappa? Hva skjer med filene når de blir "slettet for godt"? Har ikke lasta ned noe etterpå så jeg vet at de ikke er overskrivd.

     

    GetDataBack har reddet meg flere ganger, skjønner ikke hvorfor den ikke finner disse nå.

  2. Jeg har ved et "uhell" sletta en mappe der det lå en del videofiler (mpg). Når jeg sletta mappa fikk jeg beskjed at den var for stor for søppelkurven og at den ville bli slettet for godt. Jeg kjørte GetDataBack men fant ikke en eneste fil. Men alle andre filer jeg sletta samme dag fant jeg tilbake. Forskjellen var at de sletta jeg en og en.

     

    Hva gjør jeg for å hente opp igjen de filene som lå i mappa? Hva skjer med filene når de blir "slettet for godt"? Har ikke lasta ned noe etterpå så jeg vet at de ikke er overskrivd.

     

    GetDataBack har reddet meg flere ganger, skjønner ikke hvorfor den ikke finner disse nå.

  3. Jeg sitter også med en emachines ute lyd. Min er en 5255. Har leita supportsiden opp og ned uten å finne det modellnr. Har også sendt mail uten å få svar, onlinechat vil ikke hjelpe meg da garantien er gått ut. De vil bare jeg skal ringe supporten som sikkert koster en liten formue.

     

    Det er et intel HK med Intel High Definition Audio. Har søkt på Google på alt som står på HK og chippene uten resultat.

     

    Kan noen hjelpe?

  4. Førsøkt alt, kompabilitetspakke og open office, ingenting hjalp.

     

    MEN så kjørte jeg GetDataBack på pinnen, under "lost files" lå det et doc med strek over. Ikke skjønner jeg men det var hele dokumentet mitt, helt i orden, ingen problemer, ingen feil. Lagret det på skrivebordet og pustet lettet ut. :)

     

    Jeg gikk også inn i den mappa på pinnen der selve dokumentet lå og der lå det flere doc med strek over. Noen virket, noen ikke.

     

    Ahh, takk GetDataBack!!!!

     

    (og dere andre for gode råd!)

     

    PS, de fleste andre doc på pinnen var også korrupte, disse hadde jeg heldigvis backup av.

     

    ..og ja, ikke lagre rett på pinnen, det er dumt, jeg gjør det ikke igjen. ALDRI!

  5. Jeg oppgraderte naboens S939 i dag (3500+): Intel E7300, Gigabyte EP45, 2x2GB TakeMS 800MHz minne og ATI 4850 OC. Den gamle 350W PSU'n holdt i massevis og gikk fra 3116 til 13219 i 3DMark06!!!

     

    (La CPU'n på 3,3GHz. Ikke 40 grader engang!)

     

    Måtte inn og endre hastigheten litt på grafikkortet til 50%. 20% er ikke nok default, ble fryktelig varmt. Ble ikke stort mer støy.

     

    Så ja, oppgrader systemet ditt i stedefor å kaste bort penger på gammelt minne!

     

    (Han har XP i dag og får ikke utnyttet all minne, men skal skifte til Vista 64 ved neste lønning.)

  6. Brusen smakte ikke spesiellt godt etterpå skal jeg si deg!

     

    Hadde kameraet i jakkelomma, et halvliterskrus imellom setet og midtarmlenet på bilen nede ved festet til setetbeltet. Da jeg satte meg inn glei rett og slett kameraet rett nedi kruset. Enkelt og greitt, så lett er det.

     

    Regner med det er dødt løp her ja. Vurderte faktisk å legge kameraet i varmt vann noen timer for så å tørke det noen dager i en eske med ris.. Men det er vel utopi å tro at det skal funke.

     

    Men filmen var bra da, drive-in er artig!

  7. I kveld var jeg skikkelig uheldig, ikke spør meg hvordan det skjedde..men på en eller annen måte klarte kameraet mitt å havne rett oppi et halvlitersglass med Cola Zero. Verste var at jeg ikke merket det med en gang, så plutselig at det hang en snor ut av glasset.. :cry:

     

    Spørsmål: Hva gjør jeg nå? Har ikke slått det på og bildene fikk jeg ut av minnekortet (takk og pris for at jeg ble anbefalt på forumet SanDisk Extreme lll). Er det noe sjans for at det kan renses? Eller har det trengt inn over alt og kommer til å kortslutte med en gang jeg slår det på? Mulig det kan ha ligget oppi koppen i over 1min..

×
×
  • Opprett ny...