Gå til innhold

Dr_Deadmeat

Medlemmer
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dr_Deadmeat

  1. kamera bør jo være lyssterkt da, siden lys under vannet er begrenset. Har sett noen gode undervannsbilder med Canon Powershot kamera, men husker ikke hvem (lå en tråd her i akam-forumet). Men uansett bør du se etter en linse som har blender helt til F/2 eller ned til F/1.2.

     

    Sjekk også m forhandler før du kjøper om det faktisk er mulig å skaffe dykkerhus til kamera, for det ikke alle det blir produsert til.

    6036674[/snapback]

     

    Er Canon Powershot et videokamera eller er det et fotoaperat? Da jeg søkte etter dette kameraet fikk jeg opp et speilrefleks kamera, men jeg vil ha et videokamera. Men takk for tipset =)

  2. Jeg skal kjøpe meg et videokamera, og jeg skal også snart ta dykkerlappen så derfor vil jeg gjerne ha et kamera som jeg kan dykke med ned til 30 meter, eventuelt et kamera med et undervannshus slik at jeg kan dykke med det. Et annet krav til kameraet er at det må fungere sånn noenlunde greit over vann også.

     

    Takker for alle svar =)

  3. Jeg søkte først på forumet, men fant ikke hjelp for akuratt dette problemet mitt så jeg bestemte meg for å poste det. Jeg har et problem med at jeg får svart hvitt signal på tven min med mitt Ati Radeon 9200 som jeg kjøpte av en venn av meg som hadde kjøpt det i amerika... Det fungerte fint med farger da jeg hadde mitt gamle nVidia Gforce 4 440mx men nå fungerer det ikke. Jeg har både prøvd med både kompositt og s-video, men jeg får bare svart hvitt signal, og det er litt plagsomt. Kan dere hjelpe meg? Takk for all hjelpen på forhånd =)

     

    Edit: litt gramatiske feil

  4. Hvordan vil trådstarter definere "det gode liv"?

    Det gode liv er idealet som du vil leve opp til som et menneske. Det vil si at vis du drømmer om å få en fin familie med en passende jobb er det ditt gode liv, og vis du drømmer om å være singel og gå på byn og sjekke opp jenter er det ditt gode liv. Det gode liv er altså din mening av hvordan du ønsker at livet ditt skal være. Håper dette hjelper med å få klarhet i tråden

     

    EDIT: Da jeg så litt nærmere på svaret ditt stod det hvordan jeg vil definere det gode liv. Jeg mener at det gode liv er å få seg en god kone og familie, og få seg en jobb som programerer hos blizzard :tease:

×
×
  • Opprett ny...