Gå til innhold

uro

Medlemmer
  • Innlegg

    338
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av uro

  1. I den ferdige vbersjonen skal man kunne velge GUI.

    På den andre siden, det er jo lov å teste det før man kritiserer, jeg er positivt overrasket.

    Det går ann å få vanlig startmeny og desktop permanent i denne versjonen også, men det krever en liten reghack

     

     

    Man kan velge GUI nå også. Er en knapp i Metro utseende som gir deg tilgang til vanlig skrivebord. Man kan også bytte tilbake til Metro hvis man ønsker det. Det vanlige skrivebordet ser veldig likt ut som Windows 7 med noen små modifikasjoner.

     

    Jeg kan også si at det fungerer greit på en maskin uten touch. Har installert det på en bærbar Acer Timeline 3820 maskin uten noen problemer så sett. Noen småbuggs er det fortsatt men det er bare å forvente av Alpha versjonen.

  2. Her jeg jobber har vi fått beskjed om å IKKE oppgradere Desire (også Z og HD) til 2.3, da det kan forårsake trøbbel med Exchange-sync. Dette skulle visstnok være et problem som lå i Android, ikke i Exchange.Noen som har oppgradert og kan bekrefte/avkrefte problemet?

     

     

    Har oppgradert en HTC Desire HD og har uten noen problemer Exchange på denne. Har også flere kolleger som har oppgradert sine HDer og ingen har problemer med Exchange mailen på jobb.

  3. Ser at det står "with htc sense" bakpå, tolker det som att sense er kompatibelt med 2.3 og at den kommer ganske snart til oss som har andre desire modeller :thumbup:

     

    Android 2.3 kommer til Desire HD, Incredible S og Desire Z i løpet av måneden i følge HTC kontakten min :) . Og så kommer den til den originale Desire senere på grunn av server load oppdeling.

     

    Edit: Sense er jo alt kompatibelt med Android 2.3. Desire S har sense og android 2.3 og er i butikken alt.

  4. Hei

     

     

    Har en venn som har 2 stk MSI Nvidia 9800GT i maskinen sin, nå har det ene røket. Og jeg lurer da på om det er mulig å kombinere 2 kort fra forskjellige produsenter. Har tilgang til 1 stk Gainward 9800GT kort. Vil dette fungere i sli?

     

     

     

    På forhånd takk for svar.

  5. Hei, har bestemt meg for at dette året og neste år (frem til sommer 2011) skal være jobbe tid. Men nå har jeg kommet over noe som jeg ser som spennende i den forbindelse. Hist har kurset sitt i Informasjonsbehandling som man kun tar på nett.

     

    Tenkte da at jeg kanskje skulle melde meg på dette (er en 3 årig bachlor) mens jeg jobber, og så gjøre det ferdig mens jeg går på Informatikk på en annen skole da. Får liksom 1 år mens jeg jobber fast, og så 2 år mens jeg går på skole ved siden av skolen på en måte.

     

    Er dette mulig? Tenker da på skole norge sine regler om alt. Kan man gå på 2 forskjellige høgskoler på en gang?

     

    Og hvordan tror folk dette vil være rent arbeidsmengde messig? Jobbe og gå på 2 skoler? Blir sikkert mye samme på skolene så lærer ting på en skole mens man lærer det på den andre.

     

    Er litt skeptisk til hele nettskole delen, for vet ikke helt hvordan dette ser ut for arbeidsgiver osv. Men samtidig høres det spennende ut.

  6. Vel gode nyheter, men etter informasjon jeg har fått fra HTC så kommer nok ikke dette så tidlig. Er snakk om at Android 2.0 skal komme i slutten av første kvartal eller begynnelsen av andre kvartal. Og 2.1 skal ikke kommer før utover sommerferien. Snakka nettopp med noen av forhandler kontaktene mine hos HTC og de sa at HTC Sense 2.0 kommer i løpet av noen uker, mens android 2.0 ikke kommer med det helt første ei heller android 2.1. Noe som ikke funker som det skal. Desverre. Hadde gledet meg til dette selv.

  7. Må nesten bare kommentere her jeg også. Syntes dere burde ta med løsningen til HP som heter HP Simple Save 1TB. Det er en 1TB disk med ett innebygget for dummies backupprogram som funker utrolig bra. Jobber i en dataforretning og vi selger en del av dem. Første gangen man kobler til enheten får man spørsmålet om man vil at disken skal lage ett backup image for deg, svarer man ja da så kan man velge om det er noen spesielle plasseringer eller filer man vil ha eller bare alt. Veldig kjekk løsning for alle som ikke vil legge tid i dette, og den tar med de fleste kjente filformater faktisk. Enkelt og legge tilbake på ny maskin om noe skjer er det også. Sjekk det ut .

  8. Takk for svar folkens. Droppet og laste ned fra TPB, når jeg kan gjøre dette lovlig og fint så gjør jeg det heller på den måten. Er jo på en måte den pcen jeg bruker til veldig mye ekstra jobb når jeg er hjemme. Så fint og ikke ta noen snarveier der.

     

    Løste problemet ved å lage en bootbar USB pen med filene fra platen. Da fikk jeg ikke noen feilmeldinger underveis så alle filene var vist der da.

     

    Men igjen takk for all hjelp. Skal ikke se bort ifra at det kommer flere spørsmål etterhvert ;)

  9. Takk for svar.

     

    Vel prøvde og laste ned fra MSDN men jeg sitter ikke inne med informasjonen som trengs for å få tilgang der. Det er det noen andre i bedriften som tar seg av. Fikk en 64bit cd i dag though, men når jeg prøvde den failet den og får beskjed om at noen filer mangler. Nå får jeg jo ikke fiksa mer før mandag. Så får bare vente, hvis det ikke finnes lovlig nedlastningsalternativ så dropper jeg det inntil videre.

     

    Men takk uansett. Om noen har noen tips så bare og droppe dem her.

  10. Hei, jeg har en lisens på Windows 7 Enterprise igjennom jobben, men desverre så fikk jeg 32bit plate. Og ettersom jeg tenkte og ta meg av formateringen i dag så blir det ett problem. Noen som vet om en måte og få tak i lovlig(!) 64bit plate? Eller iso fil som jeg kan brenne ut selv da.

     

    På forhånd takk for all hjelp.

  11. Om du hadde tenkt deg 1500kr, så får du sikkert det for den. ER jo alltid greit å se på finn.no hva prisen ligger på og så legge seg litt under det om man ønsker et kjapt salg. Alt er egentlig opp til deg, ønsker du å selge kjapt, legge lavere pris enn de andre på finn.no, ønsker du mer og har bedre tid og kanskje litt flaks, legger du likt som de andre.

     

    På finn ligger de på mellom 2000 og 2500 så derfor jeg tenkte og spørre hva folk her mente at var en rimlig sum og selge for. Fikk ett bud fra noen når jeg la ut for 1500 på rubrikk.no på 1000 kroner. Syntes det var utrolig lite så derfor jeg spurte egentlig.

  12. Hei!

     

    Har nå hatt min Acer Aspire One i litt under ett år. Den har vært brukt omtrent 4 ganger på forelesninger og så kjøpte jeg meg MAC i steden. Etter det har jeg brukt den en gang for å teste ut Linux Mint på mini pc, og det var det hele. Når jeg skal selge selger jeg i original embalasje med alt av brukerveiledninger osv.

     

    Det er versjonen med Windows XP (selv om jeg kan installere Linux hvis bruker ønsker det, noe jeg tviler på)

    120GB HDD

    1024MB RAM

     

    Altså A150 versjonen.

     

     

    Hva mener folkene her at er en bra pris og be om for den? Hadde tenkt på 1500 men så ser jeg på finn.no at folk ber om 2000-2500 for de som ligger der nå. Hva mener de smarte menneskene på Diskusjon.no?

  13. Hvorfor VPN på hjemmenettverket? Ville vel foreslå en router og en enkel switch. Eller En router med trådløst nettverk og eller switch funksjon. Trenger ikke en egen pc til dette. Skjønner ikke helt hva du mener med deling av nettverket via router med VPN.

  14. MEN hvis folk vil at Youtube og andre tjenester skal eksistere må man regne med at utgiftene må tjenes inn på en eller annen måte. Man kan ikke bare høste godene og ikke bidra til felleskapet.

    Jepp, jeg skjønner heller ikke at folk ikke ser denne sammenhengen, men en del mennesker lever jo i en verden der alt er gratis og mor og far betaler mat og husrom, så de har vel ikke noen forutsetninger for å forstå at ting faktisk koster penger.

     

    Det er IKKE gratis å drifte en tjeneste på størrelse med youtube - noen må betale for det. Å forvente at et firma skal kaste bort millionsummer bare for å være grei mot folk som ikke yter noe tilbake synes jeg er rimelig frekt.

     

    Og som regel er det de som sutrer mest over at enkelte tjenester enten legger ned eller går over til betalingsløsninger akkurat de samme menneskene som bevisst underminerer disse sitenes eneste inntektsgrunnlag ved å bruke adblokkere.

     

    Akkuratt hva jeg mener, Youtube er en stor side og koster også derfor millioner å drifte. Folk kan ikke forvente at Google bare skal punge ut dette og ikke få noe tilbake. Ja greit de får skylde seg selv for å kjøpe tjenesten, men hvis de ikke hadde gjort det måtte det fortsatt kapital til for å drive siten.

     

    Alle kan vel selv tenke seg hva som hadde skjedd med HW og resten av Tek nettverket om de måtte fjerne all reklamen fordi brukerene ikke ønsket reklame. De fleste kommersielle sider i dag (også en del "gratis" blogger osv) bruker reklame for å finansiere utgiftene siten har (og gjerne tjene litt penger).

  15. Jeg skjønner meg virkelig ikke på folk i denne tråden, eller de fleste ihvertfall. Greit reklame er utrolig irriterende, bruker selv gjerne de tjenestene som ikke innehar reklame. MEN hvis folk vil at Youtube og andre tjenester skal eksistere må man regne med at utgiftene må tjenes inn på en eller annen måte. Man kan ikke bare høste godene og ikke bidra til felleskapet.

     

    Google er en bedrift, ikke en veledig organisasjon. De må tjene inn utgiftene sine ett eller annet sted. Og hvis dette må være igjennom reklame så får det nok bare være sånn. Ser gjerne på litt reklame for at Youtube (og lignende tjenester) skal kunne fortsette og eksistere.

  16. Jeppjepp. Bare husk masse vifter, eller skriv det opp på "lurt å ha med" listen. :)

     

    Så ikke at det var i en ishall.. Jamen hva er problemet da!? :D

     

    Hehe vifter får man alltid tak i :) Og ja er godt og kjølig der selv om isen er borte på sommeren, og man kan jo alltid skru på klima anlegget hvis det blir litt små hett om ørene.

     

    Takk for utrolig raskt svar forresten :)

  17. Vær deg selv kompis. Hvis du ikke får henne itl å like deg ved å være deg selv så er det ikke noen sjangs for at det kommer til å funke uansett. Hvis du prøver og være noen du ikke er kan det godt sjarmere henne og få henne til å like deg, men da liker hun ikke DEG, men personen du prøver og gjøre deg til. Når du da går tilbake til å være deg selv igjen funker ikke ting lenger.

     

    Bare oppfør deg normalt, vis at du liker hun ved å gjøre som tidligere nevnt, gjøre noen subtile fremstøt og se hva som skjer.

     

    Og gjør som frk_1337 sier når det gjelder daten.

  18. Why not? Det er mange som bare sitter og surrer hjemme om sommeren, men så er det jo også mange som må ha sommerjobber og som reiser på ferie og sånn. Man vet liksom ikke før man har prøvd, og årsaken til at du lurer er jo for at det er veldig usikkert om det blir noen suksess. Kanskje derfor det ikke er vanlig, for det er jo en gambling å arrangere noe når risikoen er såpass stor for at oppslutningen blir laber.

     

    Det er det jeg tenkte også, er jo mange som ikke gjør noen ting i perioden mellom skoleferie og fellesferie liksom. Så det kan jo være god interesse for det. Men som du sier så er det en risiko og ta. Men så nettopp at Dreamhack har hatt sommerlan i år. Ikke med sitt vanlige nummer men sommerlan en dog.

  19. Hei, går med tankene om å arrangere LAN igjen i nærmeste fremtid. Men får ikke gjort det i år derfor tenkte jeg med en gang på neste sommer. Vi har en ishall i området jeg bor i som står mer eller mindre ubrukt om sommeren (om vinteren er det is så ikke akkuratt ideelt da) og derfor tenkte jeg at dette kunne være fint.

     

    Hallen ligger ganske perfekt til så den er absolutt mitt førstevalg, det ligger fiber intill den, avkjølt og fint, nok stoler og border i nærområdet (skole) og det er arrangert lan der før som ble ytters vellykket.

     

    Men til spørsmålet mitt da. Hva mener folk om LAN i sommerferien? Jeg tenker nå mer på i perioden mellom skoleferien starter og fellesferien starter. Vil ikke avholde det i fellesferien da mange drar på ferie da, og tenkte kanskje og ha arrangementet litt lenger enn bare en helg for en gangs skyld. Hva mener folka her inne? Hadde dere dratt på LAN i sommerferien?

     

    Tenkte og gå for mellom 500 og 1000 mennesker denne gangen. Vil gjerne trå litt opp fra tidligere nivå på 240 plasser.

×
×
  • Opprett ny...