Gå til innhold

Læfsa

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Læfsa

  1. http://www.siba.no/Products/Product.aspx?id=4328639 Svært mye ytelse for pengene, holder til det meste av spill, så lenge man ikke krever full grafikk osv.

     

    http://www.mpx.no/k/ki.aspx?sku=586017 Solid og god maskin fra asus, også grei gaming maskin som ligger hakket over aceren i pris og ytelse.

     

    Jeg ser på disse to som de to beste alternativene rundt 6k.

     

    Ok, skal ta en titt på de. Takk!

  2. Hei, jeg har planer om å kjøpe ny telefon i og med at den gamle er ødelagt. Tenkte jeg skulle bestille HTC Legend fra nettbutikken til Telenor. Jeg vil gjerne videreføre mitt Djuice Nonstop-abonnement. Jeg vet at Nonstop er utgått, så Telenor viser ikke dette abonnementet i listen på nettsiden. Er det mulig å videreføre Nonstop om jeg skal ha denne telefonen?

     

    Vet at dette er en sak for Telenor kundeservice, men har ingen mulighet til å ringe de akkurat nå. Regner også med at jeg får raskere svar her enn det jeg gjør via Telenors kontaktskjema.

     

    Takk.

  3. Hei, tenkte jeg skulle kjøpe meg en ny pc-skjerm. Skal ha en 24", med HD-oppløsning. Skal også ha mulighet til å spille PS3 på den, og se BluRay-filmer. Er ikke helt sikker på hvilke skjermer som er bra om dagen. Er det noen som anbefaler noen spesielle skjermer? Vil helst ikke bruke mer enn 2500 kroner.

  4. Hei, jeg har et problem. Hver gang jeg starter opp Battlefield 2142 får jeg merkelige mønstere på skjermen. Det dukker opp når jeg har kommet inn i selve spillet, det er altså ikke i menyen. Spiller spillet i 1680x1050 (oppstartsalternativene til spillet er altså endret til å kjøre widescreen). Har ikke hatt noen problemer med dette tidligere. Noen som har peiling på hva dette kan være? Har ikke lignende feil i noen andre spill.

     

    post-72804-1233524864_thumb.jpg

  5. Er det dyrt å importere spillet? Eventuelt noe linker til nettsteder jeg kan bestille det på? (PS3)

    Rettelse: Er det dyrere å importere enn å kjøpe her?

     

    Bryr meg egentlig ikke så mye om pris så lenge det ikke er rådyrt, men jeg lurer bare på hvor det er mulig å få kjøpt det fra. Altså til PlayStation 3. Hvor mye blir det i toll?

  6. Hei, det har seg slik at jeg har kjøpt en HDMI-kabel til min Playstation 3, sammen med en overgang fra HDMI til DVI. Det har seg nemlig slik at TVen min kun støtter HD via DVI-tilkobling. Som dere sikkert skjønner så mister jeg da muligheten til å få inn lyd via HDMI. Jeg prøvde å sette vanlig analog scart som lydkilde på Playstationen, men det hjalp ikke. Lyden dukket opp på en annen kanal enn bildet, og jeg har ikke funnet noen måte å overføre lyden fra en kanal til en annen. På TVen er det et hull til minijack der det helt klart skal kobles til en lydkilde sammen med DVI-tilkoblingen, men dere vet sikkert at Playstation 3 (40GB) ikke har noen lydutgang via minijack. Det jeg lurer på da er om det finnes en kabel som går fra optisk digital lyd (lydutgangen bak på PS3en) til minijack (på TVen)?

     

    Håper på hjelpsomme svar.

×
×
  • Opprett ny...