Gå til innhold

kjarhen

Medlemmer
  • Innlegg

    39
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kjarhen

  1. Tja, ganske lenge vil jeg tro.

    Du presser ikke lenger luften gjennom, slik at det blir som et filter. Luften vil nok sakte men sikkert sive forbi. Og i motsetning til en viftekjøler med en flat overflate med mange finner som står tett i tett, hvor støv gjerne pakker seg opp til (det som senker ytelsen skikkelig) fordi vifta har høyt mottrykk som presser det slik.

    Er ikke noe fysiker, men jeg tipper ettersom varmluft stiger vil romtemperert luft komme inn fra siden. På denne måten er det større luftgjennomstrømning enn bare generell luft i bevegelse.

  2. Takk for respons!

     

    500,- høres fornuftig ut for naboer å bruke parkeringsplassen, men tror ikke disse er i målgruppa. Trondheim parkering har parkeringshus på Møllenberg med 880,- per mnd for beboere. Folk som kjører bil til jobb på Møllenberg/Solsiden må betale 2150,- per mnd (1850,- kl. 00:00-17:00). Håper å ha disse som målgruppe for kanskje 600-700,- per mnd med parkering fra 00:00 til 17:00? Høres dette for ille ut?

  3. Hei

     

    Har kjøpt meg kåk med carport. Ettersom jeg ikke har bil tenkte jeg å sjekke om hvor mye jeg kan få hvis jeg leier ut denne. Etter å ha søkt på nettet finner jeg ut at firma som driver med dette tar vanvittige summer i leie. Jeg har ingen håp i å komme i samme prisklasse som disse ettersom parkeringsplassen min er i carport med grus. Privat utleie er det lite informasjon å finne når jeg googler.

     

    Hvis det er småkroner det er snakk om tar jeg heller å har gratis parkering til venner og familie når de kommer på besøk.

     

    Noen som har erfaring med leie eller utleie av parkeringsplass i Trondheim (Møllenberg) som har litt peiling på dette?

  4. Jeg ser på specs på forskjellige nettbrett at man kan koble dem opp til ekstern skjerm f. eks TV med kabel (HDMI).

     

    Jeg skal kjøpe meg mitt første nettbrett i disse nylanseringsdager. Ser at det er både ios og android nettbrett som er rett rundt hjørnet.

     

    Lurer på om det finnes muligheter til å koble nettbrett trådløst til TV?

  5. Halla folkens!

    En kompis av meg må trekke seg fra konserten, og jeg har fått kjøpt av han sitteplassbilletten hans. Dette vil si at jeg har en ståplassbillett til overs.

     

    Hvis dere kjenner noen som ønsker ståbillett til en billig penge send meg en melding via forumet så skal du få telefonnummeret mitt.

     

    Mvh Kjartan Henriksen

  6. Hei, håper noen kan hjelpe meg.

     

    Mine venner kan koble seg opp til min ip, men ikke meg selv. Dette vil si min IP fra min nettleverandør (84.202.xx.xxx), ikke intern nettverks-ip (192.168.2.1).

     

    1. Jeg har hatt en filserver stående i kjelleren som jeg ikke har hatt ftp-tilgang til, kun tilgang som nettverksdisk.

    2. Jeg har hatt webserver uten å ha hatt tilgang.

    3. Jeg har for tiden en gameserver som jeg kun har tilgang til via LAN.

     

    Når jeg pinger ip'n min i cmd så får jeg ingen feilmeldinger. 4 pakker send, 4 pakker mottatt, tapt 0. Det ser ut som om alt fungerer, men synet bedrar.

     

    Specs:

    Router: Belkin F5D7231-4

    Nett: Canal Digital

     

    Takker for alle svar!

×
×
  • Opprett ny...