Gå til innhold

nest0r

Medlemmer
  • Innlegg

    153
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av nest0r

  1.  

    Beklager mer hijacking av denne tråden, men lurer på om noen har sett på/testet skjermen på Xishan W650R? Ser den bare er på 1366x768, noe som virker litt lite når man først skal spytte litt penger i en ny maskin.

    Ellers er Talisa U731 et alternativ, men vil denne holde til å bruke f.eks. AutoCAD og/eller mer krevende program på?

     

    Først av alt: 1366x768 - ikke gjør det, spesielt ikke hvis du skal bruke den til CAD og lignende ting.

    Jeg har hatt en laptop med den oppløsningen i 5 år nå, og det gir rett og slett for lite plass til å jobbe. Føles ekstremt upraktisk å designe ting (f.eks. PCB med Altium Designer o.l.) uten å bruke ekstern skjerm, da brukergrensesnittet fort bruker over halvparten av skjermarealet.

     

    Talisa U731 ser fin ut ja, oppfyller kravene til AutoCAD 2016 hvertfall. Tror ikke det skal være noe problem at den bare har 2 fysiske kjerner, da CAD-programmer typisk er dårlige til å utnytte multithreading (gjerne dårligere jo dyrere de er *skuler stygt på Altium*).

    Skal du jobbe med ekstremt store/detaljerte modeller eller ønsker å sikre deg litt for fremtiden kan du vurdere å oppgradere til 16GB RAM.

     

    EDIT: Bare integrert intel-grafikk kan bli en ulempe, men tror det burde gå fint likevel (vet ikke hvor heftig AutoCAD er på GPUen med 3D-rendering)

     

     

    Takk for svar, er veldig fristende å gå for en Talisa, såfremt den integrerte grafikken klarer jobben. Optimalt sett burde jeg kanskje gått for en Kunshan N150R, men har blitt litt avhengig av SSD. Vet ikke hvordan de opererer i forhold til å bytte ut harddisk mot tillegg, evt. kan jeg jo kjøpe en ved siden av, men tenkte jeg skulle prøve å holde meg under 10k siden OS er eksklusivt.

  2. Beklager mer hijacking av denne tråden, men lurer på om noen har sett på/testet skjermen på Xishan W650R? Ser den bare er på 1366x768, noe som virker litt lite når man først skal spytte litt penger i en ny maskin. Jeg skal riktignok ikke game så mange krevende/nye spill, men det vil jo være fint når jeg innimellom skal glane på en film.

     

    Ellers er Talisa U731 et alternativ, men vil denne holde til å bruke f.eks. AutoCAD og/eller mer krevende program på?

  3. Nå har jeg fått byttet harddisk, siden jeg bor et stykke unna Oslo sentrum, så tok det litt tid før teknikeren kom hit, men alt virker mye bedre nå. Varmeproblemet er ikke like åpenbart, men viktigst av alt, den har ikke fryst en gang siden jeg slo den på i går kveld. Har uansett et lite problem, for jeg får ikke webcam central til å fungere, webcamet lystrer på msn, men ikke hvis jeg bare skal ha et snapshot. Har ingen planer om å posere, men jeg vil jo gjerne ha et fungerende webcam. Noen som kan hjelpe?

  4. Har pratet litt med et par teknikere, kjørt noen diagnosetester og litt sånn. Får byttet harddisk i morgen, så skal jeg si ifra om det hjelper. Den ene testen feilet under harddisk-testingen, så forhåpentligvis hjelper det. Kommer tilbake med mer info når den er oppe og kjører igjen.

  5. Fikk min på fredag, og pc-en er krem, men jeg er ikke fornøyd. Den slo seg av, antakeligvis på grunn av varme, første kvelden. Den låser seg helt innimellom, må bare slå den av og på, og da tar det som regel ikke mer enn en halvtime før det skjer igjen. Den mistet også den trådløse forbindelsen i stad, virker som om det er borte nå, men tror jeg må ta en telefon til Dell i morgen.

  6. Akkurat fått hendene mine i en N95 8GB, men når jeg får meldinger, vanlige sms-er, så kommer ikke navnet på avsenderen opp. Dette gjelder heller ikke alle kontakter jeg har, men hittil er det 2 av 3 hvor bare nummer kommer opp, og ikke navn. Har akkurat softet den en gang til, så det er ikke noe som skal oppta plass. Noen som har vært borti det?

    Sjekk om du har fått lagret de gjeldene numrene på to steder. F.eks "Rune" og "Rune mobil".. da vil ikke mobilen vite hvem den skal velge og det kommer kun opp nummer.

     

    Vel, slettet navnet helt i fra telefonlisten, og la det inn via sms-en jeg hadde mottatt. Fortsatt ingen forskjell. Rareste jeg har vært borti.

  7. Akkurat fått hendene mine i en N95 8GB, men når jeg får meldinger, vanlige sms-er, så kommer ikke navnet på avsenderen opp. Dette gjelder heller ikke alle kontakter jeg har, men hittil er det 2 av 3 hvor bare nummer kommer opp, og ikke navn. Har akkurat softet den en gang til, så det er ikke noe som skal oppta plass. Noen som har vært borti det?

  8. Ja dæven, det er ganske h4rdc0r3. Ser bra ut på noen da, men jeg liker de personlig høye og små.

    4g:

    no1f-4g-septum.jpg

     

    Ja, noe i den duren, hvis det blir noe av, har masser av penger til overs når jeg får lønning neste uke, så er vel egentlig bare å hive seg på telefonen, prate med denne Christiane som har fått så mye skryt (ikke uten grunn regner jeg med) og høre om hun har time i løpet av.. snart.

     

    Har forsåvidt klar min første tattovering også, regner med du kjenner den igjen Penis, i og med at du liker Clutch : ) Er bare å bestille time, finne et studio jeg føler meg trygg på.

×
×
  • Opprett ny...