Gå til innhold

Elenion

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Elenion

  1. Hvorfor er det aldri noen kule twister på deltagerrelasjonene lenger? Før var det jo gjerne sånn at de sendte inn ekser osv.. Spesielt i den danske versjonen men gjorde vel også litt i de to forrige norske..? Og hvorfor er alle så sykt opptatt av at alle skal ha det bra og at alle skal være glade og at alt skal være fair osv gaaah jeg blir gal av dem.

     

     

    Vaskebjørnene er forøvrig de kuleste,elsker de klippene <3

     

     

    Har også en teori om at talefeil og dårlig tannstilling henger sammen her.. hva tror dere? :p

  2. Hva skjedde egentlig i gårsdagens sesong? Hadde vært ute og tatt noen pils så jeg så den 00.40, men var ikke særlig våken til å følge med akkurat :p

     

    * Heidi og Kim fikk dra på date. Heidi ble helt usannsynlig glad. Maren skulte stygt på henne.

    * På daten så de først krokodiller. Heidi hvinte fint og jentete så Kim måtte bære henne..klisjeteit. Ny deltager Nora møtte dem og ble bestevenninne med Heidi etter 5 minutter, i ekte Paradisestil.

    * De som ikke var på date fikk badeleker, hurra

    * Harrytassene bolet og flexet

    * Masse sexspm på Pandoras eske.. Vindel vil helst pule Madelen. Madelen ble spurt om hun ville kline med Niklas igjen og svarte at hun ikke pleide å kline rundt og laget rare ansiktsuttrykk.

    * Kim ble spurt om han hadde følelser for Maren. Han sa nei, ikke ennå og Maren så ut som om hun skulle begynne å gråte

    * Etterpå sa Heidi til Maren at Maren hadde sagt i fylla igår at hun begynte å bli forelsket i Kim, noe Maren nektet for at var sant og latet som om hun ikke husket mens hun fniste masse.

    * Den nye jenta Nora synes Ole virker skikkelig kjekk. Ole vil ikke være partner med henne og planlegger å si at hun nok ikke er hans type eller noe slikt.

     

     

    Troor det var alt:P

  3. Nora er forøvrig skummelt glad. Samme med Heidi til tider.. Sånne folk virker så unormale for meg.

     

     

    Og når det gjelder upene deltagere så ligger guttene dårligere ann enn jentene.. 2 harrytasser fra Drammen med stygge tribals, 1 litt barnslig sossebigutt med stygg nattlue, 1 treig/dum nordlending med skjeve tenner, 1 troll (nå utsendt yey), 1 irriterende psykopatvoldtektsmann.. savner Emil fra ifjor, han var søt å se på..:)

  4. Hvor kresne er dere egentlig? Husker dere første sesong eller? Nå er jeg jente, men kvaliteten har da hevet seg betraktelig på utseende til jentedeltagerne? Personlighetsmessig virker de som tullinger alle sammen, liker bare Maren jeg, hun er morsom:)

     

    Første sesong.. der var det mye rart as:

    http://graadig.files.wordpress.com/2009/03/paradise_hotel_-_69205216x9.jpg?w=500

  5. Thea er akkurat så blåst som hun ser ut.

    ...Foooooooooooordi?

     

     

    "Hva er et dilemma?"

    "Hææ? Jeg skjønner ingenting"

    "Hvorfor må det være så mye tenking a?"

    "Hva betyr forutse?"

     

     

    osv.....^^

    Ser ut som du blander Thea og Thorbjørn.

     

    Nei, alle sitatene er Thea sine, bortsett fra det første, det var Tine sitt.

     

    Slenger på et noen til:

     

    "Det er jo flott at han er lærer, det viser jo at han liker å lære bort ting han kan"

     

    "Jeg rekker ikke å bli nervøs her inne, fordi jeg ikke rekker å oppfatte hva som skjer"

     

    "Jeg er veldig dårlig på tenking"

     

    Åh, vi glemte jo den beste! "Vi er heeelt forskjellige! Hun er sånn ordenlig og jordnær mens jeg er mere down to earth liksom.." :D:D

  6. Thea er pen, men hun kunne vært ennå penere om hun hadde sminket seg mindre/bedre... Hun får så rare øyne sånn hun sminker seg nå.. og den rosa lipgloss/lebestiften... upent:P

     

     

    Og når skal deltagerne skjønne at når de peker ut en for å sende på solo/gi en tittel osv så får den personen en fordel av noe slag? Samme skjedde sist Petter trodde han skulle få sendt hjem Stine Marie men hun kom på solo og fikk fredning.. Gah. Petter er bare den mest irriterende deltageren denne sesongen.

  7. Vezpa: Selv om du har liten leilighet trenger du ikke mørkeromsbag, har du et rom uten vindu (bad feks) går det ann å gjøre det helt mørkt der om du har håndklær i sprekkene på døren:) Det er jo bare å få filmen ut fra hylsedingsen sin og inn i fremkallertanken som krever mørke.

     

    Du trenger forresten også en åpner (åpne filmrullen), saks og stoppeklokke :p

×
×
  • Opprett ny...