Gå til innhold

Dr S

Medlemmer
  • Innlegg

    210
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Dr S

  1. Her fant jeg endelig løsningen, denne fungerte helt perfekt. Og er meget fornøyd med resultatet, mye raskere telefon og flere muligheter.

    Ser her, for dere som ønsker å roote en HTC Legend

     

    Root Guide

     

    JEG MÅTTE KJØRE PUNKT 8 UNDER (Downgrading to HTC Legend Build 1.31) 2 GANGER FOR AT DEN SKULLE BLI DOWNGRADET TIL ROOT'BAR VERSJON.

     

    GPS Radio versjon:

    Radio Versjon: legend radio 7.08.35.21

    Radio Versjon: legend radio 7.13.35.05

     

    HVIS GPS'EN IKKE VIRKER, SÅ LASTER DU NED EN AV DISSE RADIO VERSJONENE OG LEGGER DEM INN PÅ SD CARD OG RESTARTER I RECOVERY MODUS, SÅ FLASHER DU EN AV DEM. DETTE FUNGERTE FINT FOR MEG

     

     

    Ellers har jeg brukt denne guiden for partitionere SD kortet:

    Partition Guide

     

    Så bruker jeg S2E sammen med APP2SD for å legge APPENE på SD kortet.

    S2E Market

    APP2SD Gratis

  2. Hei

    For å begynne med vil jeg ikke ha svar fra folk som ikke vet hva dem driver med.

     

    Saken er som følger:

    Har en HTC Legend som har følgende spec.:

    Android versjon 2.2

    Programvarenummer 3.15.405.3

    HBOOT 1.01

    Den er låst til Tele2

     

    Har prøvd en del root guider på nettet. Startet med amobil.no sin, uten at den ga noen resultater. Fikk problemer da jeg skulle kjøre step2.bat da fikk jeg bare error og ikke noe skjedde.

    Ellers har jeg prøvd unlockr sine guider på downgrading først og rooting etterpå, uten noe hell.

    Har brukt SimpleGoldCard maker til å lage Goldcard med, siden den andre prosessen som har fulgt med guidene ikke har funket (fått beskjed om å formatere kortet)

     

    Hvis jeg har prøvd downgrading via unlockr siden har jeg fått bekjed etterhvert som ROM innlastingen har startet at det er feil med USB (dette skjer et godt ut denne downgrade prosessen)

     

    Jeg trenger hjelp til å finne en guide som faktisk virker, gjerne fra noen som har rootet en HTC Legende med HBOOT 1.01 som jeg har skjønt er vanskelig.

     

    Droid nytt poster dette: http://www.droidnytt.no/nyheter/root-til-htc-legend-og-desire-kommer-i-dag/1342/ er dette noe som kan hjelpe meg og evt hvordan.

     

     

    Med hilsen

     

    Dr S

  3. Hei

    Har kjøpt med et nytt ASUS kort hvor det er mulighet for 12 USB, men det er bare 6 bak på kortet og jeg har et gammelt tower hvor det ikke finnes noen USB foran.

    Finnes det noen mulighet å kjøpe et løse kontakter å se på hovedkort og festes bak slik at jeg får brukt de siste 6. Har sett slik løsning før, men da fulgte dette med kortet.

     

    Takk for all hjelp.

  4. Hei

    Har et behov for at flere kan downloade filer fra meg, hovedsaklig er dette filmer og en del bilder.

    Har fiber tilknytning så ut hastigheten skal det ikke være noe problem med. Har prøvd å sette opp en HFS server med lignende, men hver gang andre brukere skal logge seg på havner dem i system oppsettet for min fiber boks.

     

    Så et system jeg ser for meg er et program som jeg setter opp på min maskin og dem andre installerer på sine maskiner også må jeg godkjenne bruken av hvilke filer som skal downloades.

     

    Prøvd med torrent men da må jeg legge filene på sider som piratebay og andre torrent sider, men jeg er ikke så interressert å dele mine video opptak.

    Ellers har jeg sett begrensningen på 2 gb på f.eks filemail.com

  5. det med at batteriet ikke lader når den er på er produksjonsfeil av alle lenovo laptoper tror jeg da.

     

    jeg ser det er mange som har samme problem med at den kunn lader når den er av. jeg har også det problemet. har prøvd med mange andre distroer. men jeg fant ut at det er produksjonsfeil og at den lader kun når den er avslått

     

     

    Hei

    Har anbefalt denne maskinen til mange gjennom lang tid. Har sjeldent vært noe tull, helt til 2 kjerne cpu'en kom. Maskina får for lite strøm via laderen. Laderen som ble levert med en stund var for svak. Ring Lenovo på 66 81 11 00 så sender dem en ny lader med riktig watt

  6. Her kan det jo være mye, trenger jo ikke å være hovedkortet.

     

    Start med PSU'en din, finn en venn som har PSU å låne, test dette ut.

    eller, Sjekk hovedkortet hos en kompis som har PSU

     

    Gå over kabler, minne og CPU.

     

    Men noe som er greit å vite for videre hjelp er:

     

    Ny eller gammel pc??

    Specs

    Hva skjedde?

  7. Her kan det være mye rart. Men er det så at dere ikke får kontakt med ruteren eller er det bare Windows Server 2003 dere ikke får kontakt med. Dette er litt vesentlig.

    Kan virke som noen kort ikke er komp. med Windows 2003 server ordentlig. Har ikke vært borti helt det samme problemet, men jeg har hørt om et firma som møtte kjøpe PCMIA WLAN kort til sine ansatte for at det skulle funke.

     

    Lykke til

×
×
  • Opprett ny...