Gå til innhold

Fragleberg

Medlemmer
  • Innlegg

    6
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fragleberg

  1. Får visst svare på eget innlegg! Takk for tips Vostok!

    ABTech forteller følgende:

     

    Vi hoppas på en ersättare men det kommer dröja c:a 3 månader.

     

    hvilket i praksis betyr for meg en uendelig sommer uten muligheter for bruk og lek med musikk. :cry::cry:

     

    IKKE AKTUELT! :nei::nei::nei:

     

    X5 er bestilt! :dribble::dribble:

  2. Jeg har lenge ventet på en ny mp3-spiller med trøkk i. Den må kunne handle alle lydformater, spesielt de med "høykvalitetslyd". Kjøpte Zen Vision M 60GB i høst, men likte den ikke på grunn av

     

    1: Liten kontroll over filorganisering(liker å bla i mine egne mapper)

    2: Litt for tykk(en anelse mindre ville være fint)

    3: Kunne ikke hanskes med en del musikk jeg har i flac og ogg vorbis format

     

    Dessuten ble den stjålet.

     

    Jeg har lenge vært interessert i iaudio cowon x5 60GB, men den har jo vært ute på markedet siden 2005, og jeg venter litt på en herlig oppfølger med større batteri- og lagringskapasitet(reiser en del og trenger minimum 60GB). Liker for øvrig robustheten og designet til x5, men synes en 3000 er litt vel mye for en spiller som kanskje blir oppgradert snart.

     

    Hva tror dere?

     

    Takker for tilbakemelding!

  3. Hei hei!

     

    Jeg skal studere til tannlege i danmark med start neste høst. Under studietiden drømmer jeg om en scooter(250cc+) til bruk på helgeturer opp til Sjællands strender og kitemuligheter.

     

    Selvfølgelig er jeg sugen på å han den samme scooteren tilgjengelig her i Norge om sommeren(når jeg er her en lengre periode) og lurer derfor på om jeg kan kjøpe scooteren umiddelbart og kjøre med norske skilt i danmark uten store ekstravgifter eller om man må omregistrere alle kjøretøy som entrer landet(selv om man er en stakkars, fattig student) og dermed risikere at en blir nektet å kjøre i Norge(i flg. tollvesenet kan man ikke dette!).

     

    Noen som kjenner norske studenter som kjører sin norskregistrerte bil og aner fred og ingen sviende avgifter?

     

    På forhånd mange takk for svar!

     

    Mvh

     

    Fragleberg

  4. Heisann,

     

    jeg er på nippet til å få meg et DSC-R1 for ca 5800(bor i London), men jeg er svært spent på hvordan det fungerer i bruk på tur. Jeg skal til midtøsten i sommer og har ikke lyst til å sette opp tripoden i travle byer(har med meg, men til bruk der det er litt færre folk). Har noen erfaringer med om bildene blir brukbare uten(tenk bilder fra en litt mørk souq f.eks.)? Synes jeg leste noe om at med større sensor var dette et mindre problem. Mitt forrige kamera var forresten et DSC-V3, kjempefint, men det ble desverre skadet i Colombia, nå ønsker jeg noe kraftigere. Synes ellers at DSC-R1 virker deilig!

     

    Har noen spesielle tips om beskyttelse av kamera mot sand i ørkenen?

  5. Hei!

     

    Er paa utkikk etter mitt foerste digitalkamera som skal i hovedsak brukes paa lengre reiser i verden (landskapsbilder + bilder under dykking). Er veldig interessert i aa sette meg inn i bruken av et kamera og utnytte alle muligheter med det og selvsagt best mulig bilder fra spektakulaere steder. Er paa utkikk etter noe som er relativt robust. Etter lang leting er disse mine favoritter :

     

    Sony DSC-V3

    Canon G6

    Canon S70

     

    Jeg har moett reisende med dyre kameraer som knapt toer ta de ut mer enn tre, fire ganger i loepet av en flere ukers tur av redselen for aa bli spottet og senere ranet. Er lommestoerrelsen paa S70 langt aa fortrekke ettersom det er mindre tydelig at man har et relativt lekkert kamera naar man tar bilder i stoerre byer? Er det stor forskjell i hvor lett det er aa holde det noe mindre kameraet stoedig nok i forhold til de andre?

     

    Anbefalinger og erfaringer oenskes, spesielt fra folk som reiser mye!

×
×
  • Opprett ny...