Gå til innhold

Turboleif

Medlemmer
  • Innlegg

    505
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Turboleif

  1.  Hvor er den gigantiske sandormen som ble vist fram? Hvor er dinosaurene? Er ørkenplaneter endelig tilgjengelige nå eller?

    Kjøpte spillet i fjor og har møtt på masse dinosaurer og ørkenplaneter hvertfall, både før og etter NEXT. Sandormen har de selv sagt at de tok ut av spillet for den ble for overpowered visstnok, håper dog den kommer tilbake en gang i fremtiden :-)

  2. Eg lurer på ein ting. Er det nokon som har spelt brettspillet geni? Kor lang tid meiner dere at det skal vare 1,5-2 timer? Eller lenger? Eg spør fordi eg har ei søster som har ein versjon som kan vare i 3-4 timer viss du svarer feil. Du skal samle inn fem farger i ein ytre sirkel. Så skal du inn i midten. Svarer du feil på ein farge der så mister du den fargen. Så må du ut i den ytre sirkelen og få tilbake den fargen. Viss dette repeterer seg så må du gå gjennom dette ein gong til. Så då kan spelet vare i 4 timer.

    3-4 timer var veldig langt synes jeg. Her er reglene for Geni; http://spillregler.egmont.no/Geni%202006.pdf

    Kan godt være at det er en annen versjon dere har.

  3. Du må jo ikke se på ;-)

    Forøvrig så er målet i serien å overleve i 30 (?) dager for og så reise hjem og være stolte av å holde ut så lenge "alene". Handlingen blir så som så når folk har muligheten til å gjøre hva de vil på en øde øy, om det så måtte være å bygge en seng, fange mat eller sole seg 3 dager på rad. 

    Hadde man hatt regi så kunne man ha gitt deltakerne ett mål for dagen eller uka, og fortelle hva de skal eller hva de ikke skal gjøre. Men slik er det nå ikke.

  4. Jeg har jobbet på dette og kan bekrefte at det er ingen form for regi i denne serien. Det eneste som er "regi" er at deltakerne på forhånd ble fortalt om å lage disse såkalte "videodagbøkene" hvor de filmer seg selv og snakker om ting og tang som har skjedd de siste dagene. 

  5. Har en samsung 55" ultrahd smart tv, og en 1.3 hdmi kabel på 1.5 meter bildet faller ut og inn hele tiden, og jeg har prøvd å justere oppløsningen osv på ps4 og tv, men til ingen nytte, bør jeg kjøpe en 1.4 kabel? Tror dere jeg får større lykke med å få inn bilde og lyd med den?

    Hadde samme problemet selv. Kjøpte ny HDMI 2.0 kabel og da funket alt perfekt.

  6.  

    No Man's Sky til rett over 100-lappen er verdt hver eneste krone. Ja, det var en trøblete start og mye hype, men kjøpte det nylig og har ikke angret ett sekund etter 50 timer gameplay.

    Kan man fremdeles gå tvers igjennom alle skapninger i verdenen? Altså at dyrene på planetene ikke har en collision detection? Det fikk spillet til å virke som et lite hobbyprosjekt for min del. Alt føltes falskt.

     

    Jeg krasjer titt og stadig i dyr når jeg går rundt på planeter, men om man kjører bil så meier du de rett ned og fortsetter videre.

     

    Isbilen: Angående kart og sånt vet jeg ikke så mye om hvordan det var før, man har ett kompass som viser nord og sør og det er det. Men det finnes også granatkaster samt "Terrain Manipulator" som du kan bruke for å skyte vei ut av en hule.

     

    Jeg syns selv at det funker kjempebra uten kart for det gjør det hele mer spennende og man føler at man faktisk  ikke har så mye kontroll, noe som igjen hjelper på følelsen av å være alene og ikke får alt servert på ett sølvfat.

  7. No Man's Sky! Dette er nesten som å spille Minecraft i verdensrommet. Kjøpte det nylig selv og elsker det. Spillet fikk mye pepper rundt release, men det har kommet oppdateringer og blitt veldig bra nå.

    Er også på tilbud på PS+ nå for rett over 100-lappen. 

    Edit: Ser nå at det var 2 12-åringer. Det er en mulighet for å spille multiplayer på No Man's Sky, men er nok litt mer komplisert enn spillene som er foreslått over her.

  8. Jeg har lyst å leie en serverplass men jeg er usikker på hvem jeg burde leie hos. Har allerede en privat server jeg og noen venner har spilt på og vil gjerne fortsette på den verdenen vi har, så det må være mulig å flytte den over. 

    I tillegg så er jeg litt usikker på hva jeg burde velge av diverse API (?). Tidligere har jeg brukt craftbukkit, men jeg er litt utdatert på de forskjellige typene som finnes nå. Jeg vil bruke en av disse da jeg synes noen plugins gjør det gøyere og lettere å holde styr på ting.

    Men jeg kunne gjerne fått litt anbefalinger og tips om hva jeg burde gå for.

    Har googlet litt rundt og denne virket grei: https://www.bisecthosting.com/minecraft.php.

    Men som sagt så har jeg ikke helt peiling.

    Edit: Ser etter en server som har plass til ca 20 spillere.

  9. Spiller en del brettspill når jeg får muligheten til det, men det er relativt få av mine venner som er særlig interessert. Brettspill har kommet så utrolig langt i forhold til hva det en gang var, men ikke alle har så lyst til å utforske mer enn det de har erfart med monopol, ludo etc. 

    Spilte dog en god del nå i jula med 4-5 dager på rad med Battlestar Galactica - The Board Game også Mansions of Madness. 
    Battlestar Galactica er det beste brettspillet jeg har spilt i nyere tid. Utrolig gøy og intenst!

     

  10. Jeg står fast på et spill som er X antall år gammelt.

     

    Det var på PC, og det gikk ut på å reise verden rundt og fikk oppgaver etc (ikke backpacker :) ). Man forflyttet seg ved å spille på en enarmet banditt som ga deg moves.

    Spillerbrettet var hele verden og man forflyttet seg rundt i forskjellige kjøretøyer. Det var litt tegneserieaktig. Jeg har lett etter det i mange år nå og ikke kommet noe lengre og håper kanskje noen andre her har prøvd det samme og husker bedre enn meg :)

    Dr. Drago's Madcap Chase

  11. Jeg lurte på om det er noen som vet om det er muligheter for å sende lyd som kommer fra f.eks YouTube til høyre høyttaler og lyd som kommer fra en annen applikasjon til venstre høyttaler, på Windows 7.

     

    Er det noen som vet om noen løsninger for å få det til?

    Jeg leter helst etter et program som ordner det.

     

    Har søkt litt rundt på nettet men har ikke funnet noe som tilsvarer akkurat det jeg leter etter. Der har de foreslått at man bruker to lydutganger og skiller dem fra hverandre eller noe lignende.

×
×
  • Opprett ny...