Gå til innhold

hørting

Medlemmer
  • Innlegg

    87
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av hørting

  1. Har montera nye lykter på bilen. Problemet er at det er andre pærer i dei nye lyktene, dei gamle har H4 i nærlys/fjernlys og H1 i fjernlys, mens dei nye har H7 i nærlyset og HB3 i fjernlyset. Fjernlyset er greitt, det tenner og sløkkjer når det skal, men sia det var H4 i nærlyset originalt sløkkjer det når eg slår over på fjernlys, mens eg ville hatt det til å lyse uansett. Har prøva å legge ein ledning frå fjern- til nærlys i H4-koblinga, men da lyser fjernlyset heile tida. Korleis skal eg få til dette?

  2. Slenger meg på denne, har også ettermontert xenon, 4300k nærlys (FOR en forskjell fra halogen!).

     

    Har hørt at politiet ikke kan gi bot, men at det går som en teknisk feil sånn at man må vise bilen på tilsynet uten xenon (og sette det på igjen på plassen utenfor ;))

    Hehe, ja, trur nok det hadde blitt tilfelle for meg og ja :roll:

     

    Har og høyrd at dei ikkje kan gje bot, men har og hørt 2000, og somme har sagt 5000(!) pr. pære(!!), så det er ikkje godt å vite kva ein skal tru...

  3. Leiter etter "Cadillac" sang

     

    Husker bare at sangen inneholder noko liknande dette:

     

    "My first love ...... Cadillac"

     

    Trur det er ein country sang.

     

    Holder på å gå meg på nervene at eg ikkje finner den. Hadde den som mp3 ein gong i tida. Skulle finne den til ein kamerat ein gong, og har ikkje funnet den etter dette. Husker ikkje lenger kva me skulle med den heller. Men det iriterer meg grenseløst at eg ikkje finner ut av det. 

     

    Nokon som kan hjelpe meg?

    5726543[/snapback]

    Kan det ha vore denna (spor 12)? Ikkje sikker på om han nevner cadillac men det andre passar.

×
×
  • Opprett ny...