Gå til innhold

schwami

Medlemmer
  • Innlegg

    339
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av schwami

  1. Syriana er interessant nok, men problemet til filmen sies jo på filmplakaten: "everything is connected".

     

    Man forventer å se mer til George Clooney, men han har faktisk bare en liten rolle i filmen.

    Filmen veksler mellom George Clooneys historie, Matt Damons historie, en iransk fremmedarbeider og en forretningsadvokats involvering i oljeindustrien.

     

    Det blir litt overflatisk, fordi man ikke blir skikkelig "glad i" noen av rollene. Men filmen i seg selv er troverdig. Man stiller seg bare spørsmålet: bryr jeg meg?

     

    Ikke se filmen om du er trøtt, du vil bare duppe av mens filmen fortelles. Det er en god nok film, men ikke "24: the movie" hvis det er det du håpte på.

  2. Det er ikke så mange fasitsvar på dette. Det høyeste jeg har stilt volt på RAM er 2.9, med noen Geil-brikker. Slik informasjon står av og til på produsentens internettsider.

     

    volt til cpu er det siste jeg forsøker for å få stabilitet, prøver ikke gå noe særlig over det en cpu på tilsvarende hastighet skulle hatt fra fabrikk.

     

    Et alternativ jeg kan foreslå deg er at du laster ned og bruker nvidia sitt ntune-program. Den overklokker nokså bra, og ganske trygt å bruke.

  3. I registeret ditt har du flere "kataloger" som heter "Run". Disse inneholder nøkler som skal kjøres ved oppstart. Se etter dll-filen din i registeret, og slett nøkkelen der den forekommer i "Run".

     

    [edit]

    Hvis du ikke ønsker å rote i registeret, kan du bruke applikasjoner som regcleaner. Evt kan du kanskje deaktivere oppstartskommandoen i msconfig.

  4. Hvis du ikke får bilde på skjermen, og maskinen ikke gir fra seg noe pip, er det i hovedsak feil enten med skjermkortet eller cpu. I alle andre feiltilfeller skal du få feilsignal i form av pip. Feil med skjermkortet kan være at det ikke sitter skikkelig i sporet, eller er defekt. Feil med cpu er som regel enten at den ikke ble satt skikkelig i, og derfor har bøyde/knekte pinner, eller har blitt toast grunnet at kjølingen er defekt/dårlig montert. Har prosessoren brent opp, kan det i uheldige tilfeller også ødelegge hovedkortet.

     

    Generelt når det gjelder feiltesting, bør man følge en guide som denne:

    1) Ta alle delene fra hverandre, og sjekk for fysiske feil.

    2) Bare ha hovedkortet tilkoblet, resett bios, og lytt etter feilsignaler/biospip (du skal få flere, da du hverken har cpu, ram, eller skjermkort tilkoblet. I de neste punktene skal du kunne pinpointe hvor feilen ligger, ved hjelp av bios-pip.

    3) Sett i cpu. Test

    4) Sett i skjermkort. Test.

    5) Sett i Ram. Test.

    6) Sett i evt andre pci-kort.

  5. Har du hatt anledning til å sjekke hennes ram i hennes pc med memtest86? Ut i fra innlegget ditt så det ut som du ikke hadde forsøkt det.

    Det er svært sjelden feil på rambrikker, det er bla derfor flere produsenter gir livstidsgaranti på dem. Det er nok kompatibilitetsproblemer som du er inne på.

     

    Siden det er så mange produsenter av hovedkort/chipset og rambrikker, er det vanskelig å få testet alle kombinasjonene..

×
×
  • Opprett ny...