Gå til innhold

FelaroN_

Medlemmer
  • Innlegg

    271
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av FelaroN_

  1. Hei!

     

    Jeg har slitt i noen dager med uten lyd på laptopen min. Det skjedde vel dagen etter at jeg hadde sett på en film via HDMI kabel.

     

    Det som er problemet er at jeg ikke får spilt av noe lyd via laptopen min, ikke noe lyd fra speakers eller headsett. Men jeg får lyd ved å koble til hdmi kabel til tven.

     

    Jeg har søkt mye på google. Prøvd å slette lyden fra enhetsbehandling (vista) for så å innstalere det på nytt uten av det hjalp. Når jeg prøver å innstalere idt audio kontroll så fungerer det ikke, samt at det ikonet på kontroll panel ikke vil starte.

     

    Det jeg har lagt merke til er at på lydinnstillinger i kontrollpanel (hvor jeg kan velge en avspillingsenhet) så dukker det bare opp digital utdataenhet (hdmi) men ikke noe annet.

     

    jeg har HP pavilion 6 med Pentium ® dual-core, 4 gb ram og et ati radeon grafikkkort. Resten av pcen er jeg usikker på. Jeg kjører også vista home premium 32 bit.

     

    Kan vel nevnes at det også skjedde en rar problem med pcen hvor den noen ganger starter opp og andre ganger nekter å starte fra windows oppstart (hvor det går et par streker gjennom en bar, er ikke sikker åssen jeg skal forklare det)

     

    Så jeg lurer på, noen som har løsning på det her?

     

    Tusen hjertelig for alle svar! :) (og beklager i forveien hvis det er skriveleif og sånt)

     

     

    Uhm... lyden kom plutselig tilbake igjen.

     

    eeh nei, det funka visst bare en dag så da lurer jeg på igjen, om det er noen som har løsning det tullet her :)?

  2. Hei:), tenkte å bare dele det her med alle som har lyst å prøve ufc demoen.

     

    Det første man gjør er det registere seg på UFC Undisputed Community. Før du deretter må aktivere kontoen. Så går du tabellene hvor det står "rewards" der du velger konsoll versjon, tilslutt så får du reedem code som du kan bruke på å laste ned ufc 2010 demoen :)

  3. Hey

     

    Jeg har tenkt å kjøpe meg en ny laptop som går ann å game på, men krever ikke at det skal gå perfekt på høyeste grafikk. Tenkte å bruke pcen til spill som empire: total war og fm. Jeg kan ikke så veldig mye om pcer lenger så trenger litt hjelp :).

     

    Sett på pcen her til 5500 og lurer på om det er bra til prisen? Hp pavilion dv6

     

    Ellers så har jeg sett litt på den her som er litt dyrere Hp pavilion dv7

     

    Har egentlig bare tenkt til å bruke underkant av 6000 kr men kan strekkse meg til 7000 hvis det må til.

     

    Eller har dere noe andre pc tips som jeg kan få :)?

     

    Takker for alle svar!

  4. Tja, det her er bare personlige meninger så ikke skyt meg hvis det blir for partisk på en side :).

     

    Har både xbox og ps3. Dessverre så står xboxen og støver mens ps3 blir brukt hele tiden. Grunnen er rett og slett jeg liker psn mye bedre, det er mer oversiktlig og lettere å komme fram til ting. Ellers så tror jeg faktisk er en av de få som liker ps3 kontrollen mye bedre enn xbox kontrollen, det er jo selvsagt smak og behag, men denne runden vinner ps3 for min del. Jeg er ikke helt enig med folk som sier online delen til xbox er mye bedre enn ps3. Jeg merker ikke så stor forskjell, men jeg tenker kanskje ikke så mye over det, bare jeg får spilt uten lagg :). Når det kommer til streaming av filmer og diverse så knuser ps3 rett og slett xboxen, rett og slett fordi det er så mye mer oversiktelig.

     

    Kan vel si at ps3 er hovedkonsollen hvor jeg bruker mest tid mens xboxen blir brukt for sine ekslusive spill.

     

    MEN det her er ikke fanboy ting eller noe, jeg hadde ikke kjøpt xbox hvis jeg hadde vært all ps3 boy så PERSONLIG liker ps3 bedre enn xbox :).

  5. Hei!

     

    Har en oppgave på tredjeklasse videregående skole om å sammenligne gresk/romersk mytologi med norrøne mytologier.

     

    Jeg har funnet litt stoff, men ikke selveste mytologiene for skapelsesmyter osv. Jeg trenger litt hjelp til å finne info om norrøne mytologier og er selvsagt mottakelig for tips for hva jeg burde sammenligne og hvordan jeg skal gå fram i oppgaven. Oppgaven er muntlig forresten =)

     

    Tusen takk for alle svar

×
×
  • Opprett ny...