Gå til innhold

Asarin

Medlemmer
  • Innlegg

    98
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Asarin

  1. Hei!

     

    Jeg sliter litt med oppgraderingen.

     

    Har Windows 7 Ultimate, når jeg kjører oppgraderingen så får jeg feilmeldingen "0xc000000f" - og jeg har klart å finne ut av at det er pga UEFI vs BIOS.

     

    Så vidt jeg ser så skal Win10 støtte å kjøre med samme BIOS innstillinger som Win7, men det fungerer først når jeg setter BIOS i "Windows 8" aka UEFI modus. Da sliter jeg, siden jeg ikke får oppgradert og aktivert Windows 10 fra min Win7.

     

     

    Noen som har noen ideer? Går det ann å få inn windows 7 på UEFI? Eller noe slikt?

  2. Endte opp med en Asus rt-56u selv, brukte ca 20 sekunder på oppsettet da den automatisk satte riktige settings for meg. Trengte bare å velge SSID og passord/krypteringsform.

     

    Den er vesentlig bedre på NAT-ing enn det modemet var, kort sagt er jeg meget fornøyd.

  3. Spørs litt, du har listet flere gode alternativer.

     

    Personlig har jeg Boxee Box, men det er fordi jeg har en server stående som jeg streamer fra - så jeg trenger ikke noe lokal lagring. Worst case så kan jeg også bruke minnepenn.

     

    PS3 har jeg også, og jeg ville ikke anbefale den som et mediasenter. Det er kjekt at den har blu-ray, men siden du ikke har en HD-skjerm, så er det ubetydelig akkurat nå.

     

     

     

    Kort sagt; WD TV om du vil ha lokal lagring, Boxee Box om du foretrekker streaming.

  4. Syns synd på foxer nå, men 37.000 til andreplassen er jo ikke akkurat dårlig det heller, synd han ikke fikk tatt hevn for idolet sitt da :p

     

     

    30 millioner WON er vel 157 838-ish NOK. :) Mye penger uansett.

     

    Finalen var ganske fantastisk, men kunne egentlig tenkt meg at noen andre enn Zerg hadde vunnet - siden de vant forrige gang. Heh.

     

    Gleder meg uansett en hel haug til neste sesong.

  5. La inn en bestilling på to harddisker, en SSD og en vanlig disk. 23 timer etter bestillingen var lagt inn kunne jeg se boksen på det lokale postkontoret - det var rimlig imponerende.

     

    Bestillingen ble forøvrig lagt inn via e-post, denne ble behandlet innen 20 minutter - jeg er igjen meget fonøyd med servicenivået.

     

    Kan i tillegg opplyse om at Dustin faktisk var billigst på SSD-en og bare noen kroner dyrer enn alle andre på den andre disken. Gleder meg til å handle mer herfra.

  6. Heh, ganske vanlig å ramle over slike greier på QXL.

     

    Vandret innom nettbutikken hans, som visstnok skal komme helt opp i slutten av mars. Sjekket salgsbetingelser og fikk meg en god latter.

     

    Vi garanterer at de varene du har bestilt er feilfrie ved levering. Skulle du få en defekt eller feillevert vare skal du kontakte internettburikk.com så snart som mulig, og senest innen 14 dager.

     

    Like etter sier de:

     

    Internettbutikk.com følger Forbrukerrådets retningslinjer.

     

    Skulle tro at jeg hadde mer en 14 dager på å returnere noe med min reklamasjonsfrist. :p

  7. Oppdatering ang saken hvor jeg fikk feil RAM. Det var feil i beskrivelsen på nettsiden, løsningen var å vente på at det jeg trudde jeg bestilte kom inn på lager - eller å få 500 NOK tilbake pluss gratis frakt på neste ordre.

     

    Jeg valgte det siste, og er godt fornøyd med servicen - igjen. Blir nok en ny bestilling før jul :).

    var det kingston ddr2? :roll:

     

    Corsair DDR3 faktisk.

     

    Maskinen ble bygget opp på fredag, og den kjører flott. Den meget billige CPU-kjøleren fra Cooler Master var mye mer effektiv enn jeg trudde den kom til å bli, ca 15-18 grader kjøligere enn stock. Meg fornøyd.

  8. Har lagt inn min første bestilling på Dustinhome nå, men jeg klarte å glemme en ting. Ringte inn til ordreavdelingen, de tok telefonen etter noen sekunder - men pakken min var allerede sendt så de kunne ikke legge til det jeg hadde glemt.

     

    Men det de kunne gjøre var å lage en ny ordre, og la meg slippe å betale frakt på den.

     

    Dette er god service, i tillegg til at de hadde svært gode priser på det jeg bestilte. Kommer helt klart til å handle her igjen, spesielt om dere holder dette servicenivået oppe!

     

     

    Ellers liker jeg svært godt at dere er aktive på forumet, alltid smart å snakke direkte med kundene. :)

  9. Jeg har bestilt Packard Bell sin Dot M/A, nettopp pga 2GB RAM, stor HDD og et godt skjermkort. Batterilevetiden er selvsagt bedre på Packard Bell sin Dot M (med intel atom), men jeg vil heller ha litt ekstra ytelse.

     

    Har en 8.9" Acer fra før av, så vet at 11.6" er mer enns stort nok for en maskin jeg vil ha med meg overalt. Orker ikke enda en slepbar, har nok av de.

×
×
  • Opprett ny...