Gå til innhold

Htccc

Medlemmer
  • Innlegg

    74
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Htccc

  1. Noen som har oppdatert Nexus 7 v2 (2013) til android 6.0 Marshmallows?

     

    Fikk oppdateringa i går. Har i tide og utide hatt litt problemer med at touchfunksjonen fryser, men ordner seg som regel etter reset (Dette var før oppdatering).

     

    Imidlertid har jeg etter oppdateringa til 6.0 hatt store problemer. Hele nettbrettet fryser, wifi hopper inn og ut, ting går generelt tregt. Har ikke resatt til fabrikkinnstillinger, da jeg ikke har roota og trenger achievements på et spill.

     

    Noen andre som har oppdatert med samme erfaring? Prøvd å søke litt rundt, men muligens for tidlig ettersom update kom i går.

  2. Hei

    Har kjøpt Audi A4 1,8 tfsi 2013 120 hk. Er litt usikker på hvilken modell av MMI jeg har, men det står Audi Concert ved cd-rominngangen. Har ikke vanlig AUX-uttak i bilen. Kjøpte derfor en overgangskabel fra AMI-AUX, som kobles inn i AMI-inngangen i hanskerommet (http://www.bsbildeler.no/AMI-AUX-kabel-P399262.aspx).

    Dette på grunn av konflikten med Android og avspilling av musikk over USB-utgangen, på vanlig AMI-kabel med mini-usb (Går ikke mer inn på dette). 

    Uansett. Lyden fungerer strålende. Ingen problemer med avspilling. 

    Men det oppstår en eller annen konflikt, slik at "mode-" og "volum-knappene" på rattet ikke fungerer, ved avspilling. Telefon i bilen er heller ikke tilgjengelig. Jeg må slå av tenninga og ut med nøkkelen, for at det skal fungere igjen. 

     

    Er det noen som har opplevd dette? Og ev. noen som har en løsning på å få det til å fungere knirkefritt? 

    Htccc

  3. Kan laderen ha vært problemet? Tømmes ikke LIKE raskt som før etter opplading med annen lader (Fikk dog lada opp til 100% med den forrige og...)

    Dere som kan dette kan godt ta en titt og se om alt er normalt.

    Statistics

    post-72107-0-17210000-1381052377_thumb.png

     

    Wake up triggers

    post-72107-0-13652900-1381052303_thumb.png

     

    CPU Wakelock

    post-72107-0-32674700-1381052489_thumb.png

     

    Kernel Wakelock

    post-72107-0-30988500-1381052556_thumb.png

     

    History

    post-72107-0-85740800-1381052620_thumb.png

     

    Usage
    post-72107-0-95973500-1381052430_thumb.png

     

    Edit: Skjønner ikke helt hva alt med facebook betyr. Har kanskje sjekka fb selv 5-10 ganger etter siste opplading. Søkte litt rundt og så hva som kunne gjøre at den brukte så mye og da var det blant annet noe med chat på eller av. skrudde den i alle fall på av.

  4. skal prøve tipsene deres om jeg får lada den opp. prøvde en annen lader nå, går i alle fall sakte, men sikkert oppover. syns dog det er rart om det er laderen, da den har funka tidligere i uka. uansett er det et problem med at batteriet tømmes og det er jo helt nytt.

    dette ble i alle fall bytta på service:

    post-72107-0-44414600-1380974342_thumb.jpg



  5. factory reset tre ganger i løpet av uka. senest i går kveld.

     

    har ikke brukt wifi i det hele tatt siden jeg fikk den tilbake da jeg har et såpass greit med data i abonnementet.

     

    skal prøve de appene om jeg får lada den opp! takk for tips.

  6. fikk tilbake min hox fra verksted mandag denne uka. dvs jeg har hatt den i ca en uke. sendte inn pga. ekstremt batteritap og problemet med å lade den opp etter oppdatering til 4.2.2. problemer jeg ikke hadde før oppdateringen.

    på garantien ble det blant annet bytta til et nytt batteri. med andre ord skal batteriet nå være i tipp topp stand. og i følge verkstedet var diagnosetest ok (hvordan de tester aner jeg ikke, men at de ikke har testa skikkelig bør vel være tilfelle her).

    merka med en gang jeg skrudde den på etter lading at den hoppa fra 100 til 98% og at batteriet ble tømt like raskt som før. dog fikk jeg til å lade opp. igjen var det blant annet "android system" som tok rundt 35 % av bruken.

     

    har hørt at man må la batteriet få noen dager før det blir stabilt. med god tro har det vært det samme hele uka med raskt batteritap selv om tlf. ikke er brukt noe særlig.

    lada opp i går morges og hadde ca 20 % igjen i dag tidlig (med svært lite bruk i går!). satte den i laderen (standard htc-lader som fulgte med tlf) og den gikk først ned til 6 % (under lading) før jeg tok noen screenshots (under) og den gikk videre ned til 2 %. har nå skrudd den av i et håp om å få den lada opp, men har mine tvil.

    post-72107-0-38645100-1380959839_thumb.png

    post-72107-0-59410000-1380959854_thumb.png

    hva er problemet? (som man kan se av screenshot ble lading satt på ca. 0830. og deretter gikk det nedover med batterikapasiteten)

    (t.o.: autosync off, batterisparing på, 3g kun på ved våken tilstand, 30 sec sleep time, 25 % lysstyrke skjerm, kun lastet ned appene scandinavian keyboard og dolphin browser)

  7. Batteribruken er neppe noe magisk. Enten er batteriet dårlig pga lang bruk og man kobler det mot oppdateringer, eller så har oppdateringen aktivert tjenester som trekker strøm.

     

    Epost kan være satt til å sjekke oftere, skjermlyset kan ha blit sterkere, prosesser kan kjøre i bakgrunnen for å gjøre den mer stabil, dårligere dekning kan gjøre at den oftere søker etter nett osv osv. Start med å sjekke hva som bruker strømmen, gå gjennom innstilingene og vel batterisparende løsninger osv.

    hos meg tok android system 32 % av batterikapasiteten. og den stod på 32 % hele tiden. om du har oppdatert din (på vanlig måte, ikke ny rom blabla), har du sjekka hva android system bruker hos deg?

     

    jeg prøvde vel ut alt av batterisparetips jeg kunne finne, deriblant de du nevner, men det hjalp ikke. og batteriet var tipp topp før oppdateringen. da blir det naturlig for meg at oppdateringen har rota det til. men for all del, det kan jo være at batteriet plutselig tok kvelden tilfeldigvis like etter oppdateringen.

  8. Er fremdeles ikke fornøyd med at min One X bruker mer batteri etter den siste oppdateringen. Noen som har tips eller prøvd dette tipset her?:

     

    http://forums.androidcentral.com/htc-one-x/260113-how-fix-htc-one-x-overheating-flashing-red-while-charging-rapid-battery-drain-2.html

    prøvde. ble ikke bedre hos meg. leverte inn min hox hos elkjøp for to uker siden. enda ikke ferdig. blir litt letta når jeg ser det er flere med samme problem. merket batterikapasiteten bare ble verre og verre jo lenger tid det gikk etter oppdateringen. etter ca 1,5 uke fikk jeg den ikke lada opp til mer enn 2-4 % etter flere timer lading. håpløst.

     

  9. Har totalt mistet lysten på å bli politi. Tydelig at man kun ønsker de beste, raskeste, sterkeste, de mest svømmedyktige og perfekte menneskene Norge har å tilby i politivesenet.

     

     

    fra phs.no: "4052 meldte innen 1. mars (2013) sin interesse for å søke Politihøgskolen, det var 610 flere enn i 2012. 1673 søkere - nærmere 200 flere enn i 2012 - ble innkalt til opptaksprøver."

     

    det er 720 som blir tilbudt plass. og videre står det at 900 ble funnet skikket. det er jo god sjanse for å komme inn OM man består kravene

     

  10. Hei! Jeg har tenkt å søke til våren og har kommet i gang med treningen men er helt ny når det kommer til alle disse former for trening.. Merker rask fremgang i styrke men sliter veldig med kondisjonstrening.. - noen tips?

    Jeg har heller ikke tilgang på bom der jeg trener så det hadde vært supert hvis noen har andre forslag hvor jeg får trent de samme musklene.

    Utrolig bra med dette forumet! :)

    vær kreativ angående hvor du kan trene pull ups. jeg trener selv noen ganger ved å henge i den store firkanta bjelken under verandaen. poenget er å trekke sin egen kroppsvekt opp så mange ganger du klarer. i verste fall finn ei skikkelig grein i skogen.

    edit: var litt kjapp. kravet til jenter er jo ikke vanlig pull ups, men poenget blir det samme.

  11. Merker at batteriet tømmes fortere enn før oppdateringen, men har stort sett mobilen tilkoblet PC-en på jobben så har dette problemet mest i helgene. Merker også at det tar lenger tid å lade enn før oppdateringen.

     

    At du (Htccc) har tatt en fabrikknullstilling og fortsatt har problemer, liker jeg ikke.

    prøvd en del av "tipsene" som går rundt omkring. spørs om det er googletjenester på telefonen som suger strøm og gjør den ustabil, men er så dårlig teknisk anlagt at det får noen andre finne ut av.

     

    edit:

    How to Fix HTC One X Overheating/Flashing RED while Charging [RAPID Battery Drain] - Android Forums at AndroidCentral.com dette funket for meg. tømmes ikke med en gang og foreløpig sliter jeg ikke med at den slår seg av og på. dog bruker android system fortsatt 32% av batterikapasiteten, noe som er altfor mye.

     

    ny edit: tipset over funket ikke over lengre tid.

  12. Opplever at batterikapasiteten har blitt redusert betraktelig etter den siste oppdateringen, spesielt når wifi er slått på. Noen andre som har opplevd dette?

    samme her...

     

    i tillegg skrur mobile seg av under lading (eks. om natta). skrur seg av og på. hadde ikke dette problemet før oppdateringen. våkna en natt her av at den under lading plutselig skrudde seg på og da stod det 1% på batterinivå samt at jeg fikk beskjeden om at jeg måtte koble til laderen fordi telefonen brukte for mye strøm. hadde ingen apper kjørende (såklart). Prøvde med en fabrikkgjenoppretting, men løste ikke problemet.

     

    Er det noen som vet om dette er et kjent problem med kjent løsning eller er det rett og slett bare bug som forhåpentligvis vil bli fikset med en ny oppdatering raskt?

     

    -

    08.09.13: ser at det er en haug med temaer om "android 4.2.2 battery issue", "battery drainage" osv rundt omkring på nettet. prøvd en del av tipsene som dukker opp, men ikke med hell foreløpig. får vel bare smøre seg med tålmodighet...

  13. Har et slitsomt problem med HOX. Om jeg er i en samtale blir skjermen svart når jeg legger mobilen inntil øret. Når jeg tar den ned under samtalen, f.eks. for å sette på høytaler, svare på en sms eller sjekke noe på nett, skal den respondere. Det gjør den ikke bestandig. Skjermen slår seg av og på og den responderer ikke om jeg trykker noe. Har prøvd å slå skjermen av og på manuelt, men det løser seg ikke da heller. Er det en innstilling som gjør dette eller er det android bug? Noen som har en løsning ev.?

  14. Noen som vet hvordan man tar screenshots? :p

     

    Om ikke andre har skrevet det tidligere her så er det en måte til:

    Hold inn av/på knappen samtidig som volum-ned. Da får jeg i alle fall en "preview", det gjør jeg ikke om jeg holder inne av/på og hjem-knappen.

  15. Har som flere problemer med wifi og vil selvfølgelig sende inn telefonen til rep.

     

    Har vært i kontakt med HTC og fikk som sikkert alle andre, et generelt svar om å resette tlf (fabrikkinnstillinger) og oppdatere til siste versjon osv., men jeg stusser litt over noe hun ene kjerringa på htc sa til meg, da jeg spurte om htc jobbet med problemet (som egentlig var et retorisk spm.).

     

    Htc hadde visstnok en software update i forbindelse med dette wifiproblemet. Så da lurer jeg på om det er mulig å fikse feilen med å oppdatere software, da det er et hardware problem?

     

    Og burde jeg sende telefonen til mcare/deltaservice (som jeg fikk anbefalt av htc-kjerringa) eller bør jeg bare besøke elkjøp der telefonen ble kjøpt?

     

    Og en ting til; hvorfor har jeg ikke hatt problemer med wifi fra 2.4 til 1.7? Om dette er et hardwareproblem er det jo litt merkelig at jeg ikke har hatt problemet før etter 3 mnd med bruk?

    Nei, jeg har oppdatert til siste software-versjon og WiFi-problemet er ikke løst. Det er vel egentlig ganske logisk at programvare ikke kan fikse feil som har med den fysiske hardwaren å gjøre.

     

    WiFi-problemet oppstår fordi kontaktene i WiFi-antennen ikke tar skikkelig borti hverandre. Derfor vil du oppleve å få bedre dekning når du legger press på baksiden av telefonen mellom kameraet og volumtastene.

    Denne løsheten i antennen oppstår etter en tids bruk vil jeg anta. Jeg hadde heller ikke problemet i starten, først etter litt over en mnd. Hadde det bare kommet litt tidligere ville jeg dratt til Elkjøp og meldt den som DOA (Dead On Arrival) - og fått et nytt eksemplar.

     

    Denne programvareoppdateringen som HTC snakka om vil kanskje reparere noen andre problemer med WiFi, men ikke det som vi er rammet av.

     

    Jeg lurer også på om jeg skal sende inn telefonen til deltaservice eller via Elkjøp. Hva vil gå raskest?

     

    Akkurat det siste du skrev der jeg lurte på også.

  16. Har som flere problemer med wifi og vil selvfølgelig sende inn telefonen til rep.

     

    Har vært i kontakt med HTC og fikk som sikkert alle andre, et generelt svar om å resette tlf (fabrikkinnstillinger) og oppdatere til siste versjon osv., men jeg stusser litt over noe hun ene kjerringa på htc sa til meg, da jeg spurte om htc jobbet med problemet (som egentlig var et retorisk spm.).

     

    Htc hadde visstnok en software update i forbindelse med dette wifiproblemet. Så da lurer jeg på om det er mulig å fikse feilen med å oppdatere software, da det er et hardware problem?

     

    Og burde jeg sende telefonen til mcare/deltaservice (som jeg fikk anbefalt av htc-kjerringa) eller bør jeg bare besøke elkjøp der telefonen ble kjøpt?

     

    Og en ting til; hvorfor har jeg ikke hatt problemer med wifi fra 2.4 til 1.7? Om dette er et hardwareproblem er det jo litt merkelig at jeg ikke har hatt problemet før etter 3 mnd med bruk?

  17. Nei dette er for dårlig, og att den får 6èr i terningkast er for meg uforståelig..-Alt for stor mobil (etter min smak)-Ingen kameratast-Ikke blitz-Ikke minnekort-Kamera ser ut til å være dårlig-Elendig batterikapasitet. 1dag ??Rett og slett en mobil jeg hopper lett over, venter heller på Nokia 808 som kommer snart :)
    som maaange har påpekt før i denne tråden, 1 dag batterilevetid på en sånn tlf er faktisk ganske så bra. og man trengersom sagt ikke minnekort når man har nesten 60 gb tilgjenngelig.

     

    Den har blitz og ;-)

  18. Har ingen teknisk bakgrunn, men kan likevel skrive hva jeg synes om telefonen etter å ha brukt den siden onsdag. Størrelse: ikke bekymre deg. går vanligvis med relativt slim-bukser og den passer fint i lomma. ellers så er det jo uvant da jeg gikk fra en gammel Htc Hero, men du venner deg fort til størrelsen. Batteri: nananana... ladet i 4 timer som jeg fikk beskjed om før jeg skrudde på, fiklet med den hele kvelden og ladet på nytt hele natta. neste dag varte den i 12-13 timer med helt normal bruk og lysstyrke auto på skjerm. spilte et par sanger, tok et par bilder, lasta ned noen apps, sendte litt mails, svarte på sms, filmet maks 2 minutter i HD.. spilte en del wf. så det er skjermen som bruker så ekstremt mye strøm. har derfor laveste strømstyrke nå, og da varer batteriet lenger. robust? mista den i golvet to ganger. ikke merkbart. har slengt den i øverste rommet på sekken 4-5-6-7-8 ganger ila uka, ikke en skrape på skjermen. kameraet er det heller ingenting å bekymre seg for, med mindre du bevisst slår telefonen hardt i bordet så det er kameraet som får støtet. kjapp? jepp. lynkjapp. ingenting mer å si. stusser litt over at ledig arb.minne hele tiden er i underkant av 200 mb. vet ikke hva det betyr (oppgavebehandling). men er rask likevel.
    Gå inn på innstillinger -> applikasjonener -> kjørende tjenester. Da ser du hva som bruker hva! 200 var særdeles lite...

     

    Er inne på kjørende tjenester: Ram 570 brukt og 405 mb grts. (hva nå enn grts. betyr - hehe).

     

    Men i oppgavebehandling står det "brukt 703 og fri 273". ingen åpne apps annet enn det telefonen tvinger fram (vær, google-tjenester, meldinger, opgpaver, notater, htc-konto, bluetoothmap, rx networks pgps seed download, ftp server test, hjelpeprogram for pakketilgang, smart network, kalenderlagring, innstillinger).

     

    Ang. lag, for den som måtte lure: ikke lagt merke til lag og er som sagt lynkjapp. selv med mange apps åpen, samt kamera, modoplayer osv osv.

  19. Har ingen teknisk bakgrunn, men kan likevel skrive hva jeg synes om telefonen etter å ha brukt den siden onsdag.

     

    Størrelse: ikke bekymre deg. går vanligvis med relativt slim-bukser og den passer fint i lomma.

     

    ellers så er det jo uvant da jeg gikk fra en gammel Htc Hero, men du venner deg fort til størrelsen.

     

    Batteri: nananana... ladet i 4 timer som jeg fikk beskjed om før jeg skrudde på, fiklet med den hele kvelden og ladet på nytt hele natta. neste dag varte den i 12-13 timer med helt normal bruk og lysstyrke auto på skjerm. spilte et par sanger, tok et par bilder, lasta ned noen apps, sendte litt mails, svarte på sms, filmet maks 2 minutter i HD.. spilte en del wf. så det er skjermen som bruker så ekstremt mye strøm. har derfor laveste strømstyrke nå, og da varer batteriet lenger.

     

    robust? mista den i golvet to ganger. ikke merkbart. har slengt den i øverste rommet på sekken 4-5-6-7-8 ganger ila uka, ikke en skrape på skjermen. kameraet er det heller ingenting å bekymre seg for, med mindre du bevisst slår telefonen hardt i bordet så det er kameraet som får støtet.

     

    kjapp? jepp. lynkjapp. ingenting mer å si.

     

    stusser litt over at ledig arb.minne hele tiden er i underkant av 200 mb. vet ikke hva det betyr (oppgavebehandling). men er rask likevel.

  20. Hei

     

    Har nå lett litt etter en innstilling for å høre ringetone ved lading av htc hero, men har ikke funnet noe. Er det noen som vet hvordan dette gjøres?

     

    Notification sounds er aktiv ved lading, men altså ikke ringetone (jeg har stay active på)

     

    Takk på forhånd :)

×
×
  • Opprett ny...