Gå til innhold

ockallis

Medlemmer
  • Innlegg

    248
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ockallis

  1. Uenig. I mine øyne er dette tvert om en forbedring av originalen, som i de 6 første timene rushet seg gjennom den ikoniske Midgar lokasjonen. Remake gir også karakterene litt mer dimensjon og ikke de utdaterte karikaturene som ble representert i 1997. Make no mistake. Midgar fortjener et helt spill, og det har Square E virkelig levert her. Ikke la dere lure av anmeldelsen her hvis dere er på gjerdet ennå.

     

    Er mer enig i anmeldelsen her:

    https://games.avclub.com/the-final-fantasy-vii-remake-s-storytelling-blows-the-o-1842768178

    Denne anmelderen kan ta seg en diger Choco-bolle. ?

    Nå er det hard mode som står for tur!

  2. Enig at det er stor sjangs for at det kan ende i tragedie. Som sagt kan dette gå begge veier. På en annen side var ikke jeg skikkelig hektet med LOST før rundt 5. episode i første sesongen. Folk var ganske skeptiske der også, må dere huske.

     

    Når det gjelder seertall, har det litt med timing å gjøre. Nå som LOST, FF og Heroes er ferdig, spørs det om folk er like sultne på en lignende mosaikk-serie med mange karakterer og mysterier.

     

    Man må også stikke fingeren i jorda og innrømme at seertallene i seg selv ikke betyr like mye som det gjorde for 6 år siden. Flere og flere bruker Tivo og lignende for å ta opp programmene og se dem senere etter som det passer dem (og for å spole forbi den fantastiske reklamen), og for å ikke snakke om nedlastningstjenester som Amazon, iTunes, etc...

     

    Dette tror jeg de fleste TV-selskaper blir mer og mer klar over.

     

     

    "The Event" premierte med et seertall på 11.5 millioner.

    Det er egentlig et godt tall tatt i betraktning. Skal bli spennende å se om det holder seg.

  3. Synes premieren var bra og gidde denne serien tonnevis med potensiale!

     

    Litt for mye hopp fram og tilbake i tid, men er kanskje litt for vandt med fortellerteknikken til LOST! (jeg mener.. Kom an!!! Et flashback inni et flashback?!?!?!)

    Anyways.. Her var det nokså interessange karakterer mikset inni en historie med drøssevis av action, sci-fi, spenning og mystikk!

    Just like I like it! :)

     

    Mye inspirasjon fra både LOST og 24 også.. med svart president, konspirasjoner, tropiske lokasjoner, nummer som går igjen (514; flynr og romnr), etc.. Håper bare ikke disse sammenligningene blir for synlige i fremtiden..

     

    Hvem er de ukjente innvandrerne og hvor kom de fra?

    Hva skjedde med flyet til Sean Walker?

    Hvor ble det av Sarah?

    Hva er The Event?

     

    Lovende start, men kan godt gå begge veier. Håper på de neste episodene får meg helt frelst! =)

  4. the-event-nbc.jpg

     

    Er dette det neste "LOST"/"24", eller er det bare en ny "Flashforward"-klone som vil ende med kansellering første sesong?

    Vi kan jo bare håpe på at dette er noe helt nytt og orginalt som sprenger grensene til seriell spennings-drama.

     

    I natt braker det uansett løs med aller første episode av denne ferske NBC-serien.

    Diskuter her og fortell hva dere syns!

     

    Vær snill å ikke post spoilere om episoder som ikke er sendt enda.

     

    Trailer:

    http://www.youtube.com/watch?v=j4vumb8J-x8

     

    Plott:

    "When a man goes looking for his missing girlfriend, he stumbles upon a government conspiracy that is bigger than the president himself."

     

    Genre:

    drama/sci-fi/konspirasjons-thriller/eventyr

     

    Skuespillere:

    Jason Ritter, Blair Underwood, Laura Innes og Zeljko Ivanek

     

    Skaper:

    Nick Wauters (Intervju)

     

     

    Diverse lenker:

    Offisiell nett-side

    Uoffisiell fan-side

    IMDB

     

     

    What is The Event?

  5. Han sier at showet belønner de som følger med. Det stemmer jo ikke, siden utallige underhistorier ble påbegynt og så bare ignorert.

     

    Han sier også at bare fordi noe blir for vanskelig, blir det ikke bare kastet inn i et hjørne og ignorert. Nå var det jo nettopp dette produsentene gjorde.

     

    Også morsomt at han snakker om øya, The Hatch, The Others, osv. når han beskriver showet. Trodde dette var et show om karakterene?

     

    Han sier han fikk en dyp tilfredsstillelse av slutten. Det skjønner jeg ikke helt. Den hadde ingenting med resten av serien å gjøre, og han har nettopp sittet og lovprist mysteriene i de andre sesongene...

     

    Så sier han at det ikke er meningen at mysteriene skal besvares. Men han har jo nettopp sittet og nærmest glødet over den fantastiske "mosaikken" som han beskrev det som.

     

    Han sier at slutten er der for å få oss til å tenke. Tenke på hva?

     

    Etter det orket jeg ikke se mer. Det ser ut som de som forsvarer slutten nødvendigvis må motsi seg selv.

     

    Det er jo du som motsier deg selv! :D

     

    Han sier at etter hver sesong zoomer vi lengre og lengre ut og ser mer av helheten i det store bildet som er bygd opp som en svær mosaikk.


    •  
    • Sesong 1: Hva var inni hatchen? Desmond - En av de beste karakterene i hele LOST.
    • Sesong 2-4: Hvem var The Others - Jo en haug med innfødte som beskyttet øya under Jacobs ledelse. - De fleste av dem var interessange karakterer (Ethan, Mr Friendly, Alex, Ben, Juliet, Richard, Patchy, Widmore og Eloise Hawking..)
    • Sesong 5: Hva den kontrollerende styrken på øya? - Jacob, en karakter.
    • Sesong 6: Hva var røykmonsteret? - En karakter....

    Du forstår hva jeg mener.. Alle "Hva"-spørsmålene blir etter hvert til "Hvem"-spørsmål, og er nok et bevis på alt koker ned på karakter-nivå.

     

    Som han også sier - De resterende ubesvarte mysteriene er på ingen måte med på ødelegge hele opplevelsen. Øya er fremdeles magisk og mystisk selv etter slutten. Det er på tide at enkelte folk godtar dette nå.

     

    Det med at avslutningen hadde ingenting med Lost å gjøre er allerede diskutert i hjel, så der har jeg ingenting å legge til.

    • Liker 2
  6. Du kan si at en hvilken som helst serie handler om "relasjoner, verdier, moral osv." Det som gjorde Lost til Lost var settingen, og det å ignorere den i slutten ble for dumt.

     

    Uenig. Ideen er å gi karakterene (og seerne) en setting der det skjer mange ting som er utenfor logikkens og vitenskapens rammer, uten å nevne noen spesifikk religion. Lost viser oss bla.a at i denne "settingen" kan Faith drive oss mennesker til å gjøre mye galskap - både på godt og vondt.

     

    Jack ofret livet sitt til noe som var uforklarlig for han - men han hadde samtidig en sterk tro på at dette var ekstremt viktig for menneskeheten og noe han alltid var MENT til å gjøre. Dette hadde han aldri gjort i den første sesongen, der han var mer innenfor vitenskapens og fornuftens rammer.

     

    Hvis alt hadde blitt forklart - hadde hele konseptet med "faith" blitt vasket bort med noe vitenskaplig vissvass, og hovedpoenget blitt helt borte.

  7. Da var emmy-enlistingen lagt ut! Mye fra "The End" og "Ab Aeterno" her.

    Håper på mange nominasjoner!! :)

     

     

    Outstanding Drama Series: LOST

     

    Outstanding Lead Actor In A Drama Series: Matthew Fox

     

    Outstanding Lead Actress In A Drama Series: Evangeline Lilly

     

    Outstanding Supporting Actor In A Drama Series: Naveen Andrews, Nestor Carbonell, Michael Emerson, Jeff Fahey, Jorge Garcia, Josh Holloway, Daniel Dae Kim, Ken Leung, Terry O’Quinn

     

    Outstanding Supporting Actress In A Drama Series: Yunjin Kim, Emilie de Ravin, Zuleikha Robinson

     

    Outstanding Guest Actor In A Drama Series: Henry Ian Cusick (”Happily Ever After”), Alan Dale (”Happily Ever After”), Mark Pellegrino (”Across The Sea”)

     

    Outstanding Guest Actress In A Drama Series: Allison Janney (”Across The Sea”), Elizabeth Mitchell (”The End”)

     

    Outstanding Writing for a Drama Series: “The Substitute”, “Dr. Linus”, “Ab Aeterno”, “The End”

     

    Outstanding Directing For A Drama Series: Tucker Gates (”Ab Aeterno”), Jack Bender (”The End”)

     

    Outstanding Casting For A Drama Series: LOST

     

    Outstanding Cinematography For A One Hour Series: Stephen St. John, Director of Photography (”Ab Aeterno”); John Bartley, Director of Photography (”The End”)

     

    Outstanding Single-Camera Picture Editing For A Drama Series: Stephen Semel, Mark J. Goldman, Christopher Nelson, Henk Van Eeghan (”The End”)

     

    Outstanding Sound Editing For A Series: “The End”

     

    Outstanding Sound Mixing For A Comedy Or Drama Series (One Hour): “The End”

     

    Outstanding Art Direction For A Single-Camera Series: “Ab Aeterno”

     

    Outstanding Costumes For A Series: “Ab Aeterno”

     

    Outstanding Hairstyling For A Single-Camera Series: Doreen Schultz Marchetti, Rita Troy, Patricia Gundlach, Joanne Miyata (”Ab Aeterno”)

     

    Outstanding Makeup For A Single-Camera Series (Non-Prosthetic): Steve LaPorte, Department Head Makeup Artist; Chantal Boom’la, Makeup Artist

     

    Outstanding Music Composition For A Series: Michael Giacchino, LOST

  8. Hehe, off, jeg skjønner at du virkelig tar til deg alt det Darlton sier i intervjuer og lignende, for den der har jeg hørt irriterende ofte ifra den kanten også. Og det er helt vanvittig idiotisk, for OCKi; HVEM styrer karakterene? Det er jo Darlton selv det. De har full kreativ kontroll, det er ikke slik at Jack, Walt, Sawyer & co styrer seg selv. Personlighetene, historikken og valgene de gjør - ALT er Darlton (eller andre manusforfattere) som kontrollerer. Men Darlton, og du, får det til å virke som om de(Darlton) er totalt hjelpesløse her, at karakterene har tatt totalt over styringa og lever sitt eget liv. DARLTON ga dem livet, og styrer det 100 fuckings prosent! Gaawd!

     

    Enten så har du misforstått hva jeg snakker om, eller så prøver du få meg til å framstå som en komplett idiot.

    Damon og Carlton må tenke på hva som er naturlig for karakterenes motivasjoner i sluttspillet av serien.

    Walt kan ikke plutselig dukke opp utav intet å forklare at hvorfor han tiltrekker dyr - fordi det har ingenting med øya, Jacob, MIB, kandidatene eller lys-kilden å gjøre. Det ville ha følt helt unaturlig i denne settingen. Derfor kommer det med på ekstramaterialet til samleboksen.

     

    Uansett.. Jeg føler egentlig denne diskusjonen har kommet full sirkel fra innlegget mitt på side 21.

    Det er ingenting jeg kan legge til som vil endre synspunkt på de som ikke likte serieslutten, og det er ingenting dere kan legge til som vil endre mitt synspunkt.

    Jeg elsket den, og kommer alltid til å gjøre det!

  9. Hvem har introdusert de, og flere, mysteriene? Darlton.

    Hvem har så -IGNORERT- de mysteriene, latt det henge som løse tråder, og gått "videre" - dermed gjøre dem "mikroskopisk relevante"? Jo = Darlton.

     

    Jeg feiler å se hva poenget ditt er. Mysterier bør kun oppklares hvis karakterene i serien bryr seg om dem. Hdde det vært bedre hvis Walt plutselig dukket opp på øya for å gi en forklaring på kreftene sine?

     

    Svar leder kun til nye spørsmål hvis forfatterne er udugelige.

     

    Ok.. (prøver å ikke bli unødvendig irritert..)

    Kanskje du har svaret på hva som kom før "The Big Bang" da siden LOST tydeligvis er skrevet av et par klovnesko?

  10. Det må det ikke, men man må følge opp delhistorier som er påbegynt. Ellers blir alt bare rot.

     

    Dette sier sitt, er egentlig ikke mer å tilføye.

     

    Å vise fram Tawaret statuen er ikke det samme som å påbegynne en delhistorie. Dette var et landemark for å vise at øya har en lang historie med mennesker som ankom øya.

    Dette kan sammenlignes med Sauron-tårnet i Ringenes Herre. Det er ingen som spør hvordan Sauron blir til et svært øye på toppen av et tårn. Vi bare godtar det. Ingen som anser det som en påbegynt delhistorie.

     

    Det som KAN anses som en delhistorie - er noe som skjer med karakterene.

    F.eks dette med Walts ukjente krefter, Bens barndomsvenn Annie og Libby på mentalsykehuset. Men dette er så mikroskopisk relevant i den store sammenhengen at folk ikke burde henge seg opp i det noe mer.

     


    •  
    • Walts ukjente krefter hører jeg vi får vite mer om på DVD ekstraet. VI (jeg) gleder oss (meg)!!! :p
    • Bens bardomsvenn Annie ble vist til oss for å vise at Ben hadde en humanitær side over seg. Hva skjedde med henne? Hun ble sikkert evakuert før The Incident. No big deal.
    • Dette med Libby på mentalsykehuset fikk vi jo litt halveis svar på i "Everybody Loves Hugo". I flashsidewayset sa hun at hun var der frivillig. Siden sidewaysverden er basert på det virkelige livet til folk, kan man nok anta at dette virkelig var the case. I sesong 2 finalen "Live Together, Die Alone" sa hun at hun nettopp hadde mistet ektemannen David. Dette er nok grunnen.

  11. Har ikke sett den filmen, men er sikker på at den er planlagt fra A til Å. Kan du påstå at Lost er det samme? Som en annen her inne skrev; seriefinalen funket utmerket som en sesongfinale, men som en -serie-finale funket den ikke.

     

    Men kjære vene da. Du kan jo ikke sammenligne planleggingen av en 2 timers film med en seks-sesongers TVserie som er revolvert rundt kompleksitet!

    Skaperne har sagt at de visste hva skjellettet av historien kom til å være, mens de måtte improvisere kjøttet på beinet.

    De introduserte aldri nye mysterier uten å vite svaret på dem. Det er opp til hver enkelte å velge å tro på dem eller ikke.

    For meg er ikke dette viktig lengre. Historien er ferdig fortalt, og for meg føles den komplett. DET er det viktigste.

     

    Poenget mitt med å sammenligne med "Mullholland Drive" var: Det å gi definitive svar på mysterier popper luften utav "LOST-ballongen", og serien blir dermed ikke et samtaleemne lengre. Skaperne valgte å få en slutt på karakterenes reise framfor å få løst de resterende mysteriene om øya, og det har de min fulle respekt for. Var det kontroversiellt? Jepp - men som jeg skrev tidligere, er det det ukjente som inspirerer kreativiteten hos seerne, og det er en viktig ting å ikke miste når en serie som LOST er ferdig.

     

    EDIT: Jeg vil også gjerne legge til at det kan diskuteres om LOST er den beste serien som er lagt i vår generasjon, men en ting er udiskutabelt; LOST er den mest omdiskuterte serien som er lagt i vår generasjon. Det har alltid vært seriens største styrke uavhengig om folk likte det eller ikke, og jeg er glad den ikke mistet den styrken etter slutten.

     

    Takk for all skryt av innleggene mine btw! Much appreciated! :)

    • Liker 3
  12. @OCKi Angående isbjørnskjelletene så er det vel ikke verre enn at Dharma/Others brukte isbjørnene til å flytte på på donkey wheelet. Da slapp man at mennesker ble transoprtert til Tunisa.

     

    Hmm stemmer det. Dharma fant hjulet når de bygde the orchid, og brukte en isbjørn for å teste hva som skjedde når den ble vridd på.

    Det forklarer hvorfor det var masse mekanismer rundt i bjørneburene som de måtte aktivere for å få fiskekjeks og vann. Stakkars isbjørn som trodde han fikk den kjempekjeksen når han vridde på donkeyhjulet! :p

     

    Men hvorfor var det helt frossent der nede?

    • Liker 1
  13. Du snakker om faktum. Helt vanvittig. Som Mokko skriver her så må vi jo faktisk trekke teorier ut av løse luften for å "fylle hullene" som historien i Lost har etterlatt seg.

     

    Det eneste du er mer "kompetent" til enn meg er å være et klassisk eksempel på en fanboy blottet for kritisk sans.

     

    Kan du fortelle meg hvor jeg finner denne kritiker-regelboka di som tilsier at alt må forklares til punkt og prikke for at en historie skal være god? For all del - DU har lov å være kritisk til det, men du har ingen rett å si at andre er "blottet for kritikk" når de liker denne form for historie-fortelling.

    Har du sett filmen "Mulholland Drive"? Jeg tror du kommer til å hate den. Greia her er at historien foregår i en surrealistisk verden der et mysterie er i fokus; Hvem er hovedpersonen?

    Gjennom hele filmen er det en mørk mørk stemning, og INGENTING blir forklart med teskje. Filmen utfordrer deg nemlig å tenke og danne dine egne teorier for å tolke det som skjer mot slutten. Kritikerne elsket den nettopp pga dette. LOST totalt sett er ikke i nærheten like mystisk som denne filmen.

    Sjekk hvilken score den har på IMDB.

    • Liker 2
  14. Teori om "Lyset"

     

    normal_across-sea-170.jpg

     

    Tenkte jeg skulle poste denne her før eller senere. Har tenkt på dette siden jeg så «The End», og nå synes jeg det er på tide å få det ut.

    Mye vitenkap blandet med fantasi inni bildet her, så håper folk greier å følge med.

    Dette besvarer det meste (men ikke alle) av de «ubesvarte spørsmålene» revolvert rundt lyset i hulen først introdusert i episoden «Across the Sea».

    Enjoy! :)

     

    Under øya er det en konstant strøm av pur uendelig energi.

    I hulen var det bygget et apparat som blandet vann sammen med denne energien. Vannet fløt videre ut i forskjellige kanaler, ut i elvene på øya - og videre ut i sjøen.

    Der blandet det seg i alle partikler og fordampet opp i skyene og ble en del av alle levende molekyler på jorda.

    Hva denne energien gjorde er opp til den enkelte å tolke. Jeg har sett mye forskjellige teorier på nettet, men vi må forholde oss til det «Mor» sa til Jacob og MIB for ca 2000 år siden;

    «Det er kilden. Liv, død og gjenfødsel. Det er øyas hjerte.»

     

    normal_the-end0720.jpg

     

    Siden Lost har gitt oss mye fokus på tid og rom, tror jeg denne energien gjorde det mulig for alle partikler, alle atomer, alle mennesker, alle planter og dyr å oppleve «tid» slik vi kjenner det.

    Tid. Det er tid som gjør at vi blir født, som gjør at vi eldes, og som gjør at vi til syvende og sist dør. Uten denne energien i livsstrømmene våre, vil vi ikke ha muligheten å hverken leve eller dø lengre. Derfor var det uhyrlig viktig å beskytte øya.

     

    Han/Hun som har stillingen som øyas vokter har muligheten å manipulere tid og rom med å høste krefter fra denne konstante energien.

    Derfor kunne Jacob f.eks gjøre Richard Alpert tidløs slik at han aldri eldes.

    Derfor kunne Jacob fange MIB i tidsboblen (hytta) som hoppet att og fram i tid.

    Derfor kunne Jacob lage regler om de metafysiske tilstandene på jorda. (eks: kandidatene kan ikke drepe seg selv osv..)

    Jeg tror også - når Jacob overleverer stafettpinnen til Jack og har hele dette ritualet med å drikke vannet og det - at Jack får en slags åpenbaring over hva energien under øya innebærer og hvordan det fungerer. Han vet med ett hva som står på spill og hva som må gjøres.

     

    I episoden «Across the Sea» så vi lyset i hulen var MYE sterkere før MIB ble dyttet nedi.

    Det jeg tror skjedde her var at MIB ble en del av energien - Og siden han ikke kunne drepes av Jacob pga "Mors" regler, fosset han ut igjen som en separat energi, frigjort fra kroppen hans.

    Energien i hulen ble mye mindre siden MIB hadde stjålet mye av mengden, og trakk seg lengre ned mot underjorden. Derfor måtte Jacob bygge et slags apparat som holdt vannet gående med en slags kork som regulerte vannstrømmen til energien. Det er nemlig mengden på vannstrømmen som bestemmer hvordan tiden skal foregå normalt. Endrer man på vannstrømmen vil tid og rom rundt øya med ett oppføre seg veldig ustabilt, og de mest tilfeldige ting kan skje.

     

    normal_across-sea-567.jpg

     

    Når the others var etablert lagde Jacob en egen kanal til bassenget i Tempelet. Denne direkte strømmen fra energien hadde en helbredende kraft og reddet livet til mange. Det er også negative effekter med at å drikke vannet direkte fra strømmen; svekkede følelser av glede og kjærlighet, som gjør personen mer kald og innesluttet. Dette vet vi skjedde med Ben, Sayid, det franske ekspidisjons-teamet som forsvant inni tempelet og muligens Claire. Dette kan også være hva Danielle beskriver som «The Sickness».

     

    normal_lost6x01-1033.jpg

     

    Øya fløt på havet. En av tingene som gjorde øya ekstremt vanskelig å finne var at den var i konstant bevegelse hele tiden. Vannet som stømmet gjennom energien kan også ha vært et slags drivstoff for at øya kunne bevege på seg.

     

    MIB oppdaget at han kunne manipulere energiens effekt på øya med å lage sitt eget vannsystem (the donkeywheel) som tilførte energien en egen strøm med vann.

    Rundt år 400 ankom egypterne til øya. Dette var en hel koloni med flere skip som var drevet bort fra fastlandet av Romerne. De tok deres oppdagelse av øya som en gave fra gudene, og bygget Tawaret statuen (som representerte fødsel) for hedre at de kunne fortsette sitt folkeslag.

    MIB drepte den egyptiske keiseren og tok hans form for å få egypterne til å fullføre brønnprosjektet hans. Egypterne lagde også tempelet og alle disse underjordiske gangene vi så i sesong 5.

    Når brønnprosjektet var ferdig, trengte MIB ikke egypterne lengre og viste dem sin vrede med å drepe dem og fikk resten til å forlate øya i skrekk med de samme skipene de ankom med. De fant aldri tilbake til øya.

    Når "donkeyhjulet" ble skrudd på, ble tidsstrømmen revolvert rundt øya påvirket fordi vannstrømmen til energien ble mye sterkere, og øya ville hoppe et par måneder frem i tid til lokasjonen der øya ville ha befunnet seg da. Personen som brukte hjulet ville også bli påvirket av den ustabile tidsenergien og fraktet noen måneder fram i tid til Tunisia. Denne tidsenergien hadde ingen effekt på MIB selv siden han var blitt en del av den. Derfor kunne han ikke forlate øya på denne måten.

     

    Energien hadde også en healende kraft på øya. Det tar normalt lang tid å lege store sår, men siden øya er kilden til all tid, leges sår mye kjappere. Dette merket vi spesielt da Desmond ikke trykket på knappen i The Swan stasjonen den 22. sept 2004. Da ble mye av energien sluppet ut i fri luft og gjorde at passasjerene i Oceanic 815 overlevde flykrasjet. Det samme skjedde med Juliet når hun overlevde fallet i The Incident.

     

    Daniel Faraday drev og testet med tidsforskjeller rundt øya i sesong 4. Dette er fordi energien er sterkest rundt øya, og tiden går litt fortere jo mer man kommer nermere energien.

     

    normal_4x03-cap326.jpg

     

    Når Ben snudde på hjulet i slutten av sesong 4, hoppet hjulet av sporet og vannet som ble tilført energien sprutet inn konstant. Dette gjorde at øya begynte å hoppe i tid i øst og vest. John Locke snudde hjulet tilbake på plass igjen og fikk stoppet vanntilførselen, og alt var tilbake som normalt igjen.

     

    normal_5x05-death-505.jpg

     

    Når Desmond koblet av hoved-vanntilførselen til energien, begynte hele øya å riste. Det var øya som var i ferd med å skli av energifeltet og ville til syvende og sist synke. Siden vannet og lufta ikke lenger var en del av energien, mistet MIB kreftene sine og ble en dødelig mann igjen. Dette var naturligvis et vindu for lostiene å drepe han, og det greide de sammen.

    Jack reddet øya (og alt liv vi kjenner det) med å skru på vanntilførselen igjen, men døde under prosessen av skadene fra MIB og den kraftige elektromagnetismen som teleporterte han lengre oppe i elva. (slik som donkeyhjulet gjorde med Ben og Locke til Tunisia)

     

    normal_the-end1744.jpg

     

    Det er sikkert mye jeg ikke har dekket her (bla a hvorfor rommet rundt donkeyhjulet er frossent når Ben snur på det, og hvorfor det var et isbjørn-skjelett i Tunisia), men det er hvertfall sånn jeg tolket energien og hvilke effekter det hadde på øya og ikke minst hele jordkloden.

    Håper dere likte den! :)

    Jeg skal få postet en separat teori om sideways-verdenen senere.

     

    Namaste.

    • Liker 9
  15. Har du sett The Wire?

     

    Og dessuten; du har jo omtrent innrømmet selv at det nesten er snakk om en slags placebo-effekt her; at du setter så stor lit til alt Darlton sier at du dermed liker serien. Hva om Darlton's podcasts og intervjuer ikke hadde eksistert, hva om serien, sesong 6 spessielt, hadde måttet stå på egne ben?

     

    Jeg har sett alle fem sesongene, ja!

    DVD-boksene står i hylla og vil alltid holde en spesiell plass i hjertet mitt.

    Når det er sagt kommer hverken "The Wire" eller noen annen serie jeg har sett i NÆRHETEN av det Lost har gitt meg.

     

    Hadde opplevelsen vært ulik hadde Darlton podcastene ikke eksistert?

    Klart det! Den kontakten de hadde med fan-communitiet var unik, og var en viktig del av Lost-opplevelsen min. Jeg følte aldri de fortalte oss rett ut hvordan man skulle tenke mens man så på serien, men gav oss istedet mye innsikt i produksjonen, små hints om kommende episoder blandet inn med mye humor, varme og glimt i øyet.

    Det at vi dannet oss egne tolkninger, spesiellt nå etter slutten, tror jeg var ekstremt viktig for dem.

    Serien måtte få snakke for seg selv.

     

    Var Darlton podcastene nødvendig for å nyte LOST i sin helhet?

     

    Nei.

    • Liker 3
×
×
  • Opprett ny...