Gå til innhold

jamziman

Medlemmer
  • Innlegg

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av jamziman

  1. Jeg tror at, hvis jeg møter noen som jeg virkelig forelsker meg i og som jeg stoler på, skal jeg ikke la sjansen gå fra meg.

     

    Saken er at jeg sliter mye med angst og depresjoner og har gjort det i flere år, så mye av grunnen til at jeg har vurdert å bare være alene er at jeg ikke vil være til bry for noen andre. Jeg er på bedringens vei nå, men det henger fortsatt mye igjen.

     

    Dette har vi tilfelles (litt iallefall) - jeg driver også på med å vurdere å være singel resten av livet, rettogslett på grunn av at jeg sliter med sosial angst. Kan rett og slett ikke være sammen med noen uten at jeg får spader, muskelrykninger i kroppen, skjelvinger osv.

     

    Hvordan fungerer det for deg?

  2. Varierer fra person til person. Jeg tar sobril ved behov, og om jeg drikker 1-2 pils 1-2 timer etter sobril så forsvinner angsten min totalt. Ikke mer enn maks 3 pils for meg iallefall..

     

    Rivotril er vel kanskje litt verre m.t.p alkohol, men jeg ville sagt prøv deg fram med en rivotril og 1 pils en time etter..

  3. Hmm, la ikke merke til det alternativet på søknadsskjemaet :/ Får kontakte visumservice å høre!

    Har kjøpt Lonely planet's Kina bok, er Rough Guide vesentlig bedre? Man kommer seg vel alltids rundt omkring :p

     

    Ok, så da må det ordnes flere visum med andre ord :) Tusen takk for svar!

  4. Hei! Jeg fant ingen tråder som inneholdt de svar jeg leter etter. Lagde derfor en ny tråd i håp om å få svar :)

     

    Jeg og fadern skal på en reise i Kina på rundt 3 måneder. Vi tenker muligens å ta den transsibirske jernbane dit. Må vi ha noe ekstra visum til andre land som jernbanen går igjennom, eller holder det med visumet til kina vi har ordnet allerede?

     

    På visumet på passet så står det entries: 1. Dette er jeg ikke så fornøyd med, for vi hadde tenkt å dra innom India, vietnam, kanskje nepal også. Kan man reise inn i Kina, bli der kanskje en måned, for så å reise til et annet land, og deretter etter en måned returnere til Kina?(Har 3 måneders visum). Eller må man kanskje ordne nytt visum om man vil inn igjen =/

     

    Vi planlegger å bruke Liutzhou(spelling?;D) som en "base" for reising rundt i Kina. Er det noen som har vært i Kina, som har opplevd noe vi bare MÅ få med oss? Opplevelser, mat, bygninger, natur, folk, kultur og sånt :) Jeg har vært i Thailand, Kambodsja og Laos før, og må si at Laos var definitivt en opplevelse for seg selv! Gjestfriheten der er helt annerledes enn f.eks i Thailand, der kynisme er et dagligdags fenomen.

     

    ;D

     

    Edit; Har hørt at det bare finnes hoteller i Kina, og ikke enkle og billigere gjestehus som er veldig praktisk for backpackere.. Stemmer dette?:o

  5. Jeg vil personlig anbefale Gentoo. Nei, det er ikke vanskelig å installere.

    Greit at alt er tekstbasert og greier, men det har vel aldri hindret noen. Eneste som kan komme til å være et problem, kan være installasjon av boot-loader. Der kan du enten bruke LILO eller Grub. Personlig foretrekker jeg LILO, på grunn av at den er lettest å konfigurere. Slackware er også et ypperlig valg.

    Første gangen jeg prøvde noe som helst linux, så prøvde jeg gentoo, og det tok et par ganger før jeg fikk det helt til, men følger man handboka så kan man ikke gjøre noe galt ! er bare å følge den til punkt å prikke, ikke hoppe over noe, så har du en god gentoo installasjon.

     

    reminder, husk å partisjoner alt riktig, ellers er det ikke vits å fortsette.

×
×
  • Opprett ny...