Gå til innhold

Ano1234

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Ano1234

  1. Tenkte som at hun har brukt en som meg til å falle tilbake på hvis ikke planene hennes gikk hennes vei.

    Har opplevd noe av det samme før, men det var liksom tidlig i 20 åra, så tenkte det var litt annerledes. Den gangen tok det ikke lang tid før det tikka inn en melding hvis det nye forholdet gikk i vasken. Utrolig hvor mye tid hun brukte på å få min oppmerksomhet, men jeg bare ga faen ?

  2. Hei

    For ca et år siden ble det slutt med meg og dama etter tre år sammen. Vi var i midten av 30 årene. Vi ble enige om å være venner, noe jeg tenkte kom til å gå greit siden vi var voksne. Jeg hadde det selvfølgelig tung i et par måneder, men det gikk seg til. Jeg syns det har vært hyggelig å være venner (ikke nære venner...), å synes det har vært gått greit.

    Men etter hun har fått seg en ny mann, noe jeg synes er fint for henne, hører jeg ingenting fra henne lenger. Det som jeg synes er vondt er at jeg føler jeg har vært en slags reserveløsning. Er det noe folk fortsatt driver med i voksen alder?

  3. jeg har Seas Lotus Reference sett i dørene forrarn på min Passat. Dette montert riktig, sammen med et subelement som fyller de laveste frekvenser, skal jeg love deg en lydopplevelse som gir deg gåsehud. Men anbefaler deg å bruke allt som er med i pakken... alle 4 delefilter og diskantene. Må legge litt jobb i å finne riktig plass til diskantene, med tanke på at disse bygger veldig mye.

  4. Kjøpte et par av Adidas Predator innesko i høst. Første gangen jeg brukte dem, så fikk jeg en svær blo-blemme under den ene tåa, å lurte på om jeg egentli ville bruke dem igjen. Men i håpet på at dem skulle forme seg til, fortsatte jeg. Nå syns jeg dem bare er helt geniale på alle måter :)

×
×
  • Opprett ny...