Gå til innhold

DreamTheater

Medlemmer
  • Innlegg

    73
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av DreamTheater

  1. I BF2 så vet du hva alle våpene er/gjør når du ser dem.

    I BF 2142 så må du lese på alt og lære deg de nye high teck -bli usynlig og -flytt ditt radarbilde ting

    2142 blir fort kjedelig når en "walker" mann i robot kommer og dreper alle 20  førti ganger på rad pga ingen gidder å være bazooka man , desuten tåler den ca 50 skudd med bazooka og skal man plassere c4 på man være kjapp da sen er utstyrt med 4 miniguns og alle slags raketter og kan drepe 100 mennesker på 600 kvadratmeter på 1 sek + at den løper fort.

    8599637[/snapback]

    Du har aldri spilt 2142 :!:

     

    Det er uansett dumt å komme inn på et forum og spørre "bf2 eller bf2142??" da BF2-fanboys har en tendens til være særdeles aggressive. Det er to gode spill.

  2. Skjønner ingenting jeg, jeg og en kamerat har jump starta strømforsyninga skifta prosessor, tatt ut alt fra hovedkortet, men enda så starter den ikke, den starter ikke i det heletatt. Jeg har til og med skifta hovedkort og trudde liksom det var den som var feilen, men enda så starter ikke dataen, er det noen som har forslag.

     

    Hilsen veldig fortvilet ungdom :hmm::cry:

  3. Har nylig kjøpt meg Ghost Recon da alle anbefalte dette spillet. Men syntes faktisk det var litt kjedelig  :blush: Så fikk jeg teste demo av Dead Rising - et spill jeg syntes var mye sprekere  :cool:  Har kanskje brukt spillet mitt totalt 2 timer, er interessert i å bytte eller selge dette, regner med hardware ikke er egnet sted, noen som kan anbefale nettsted hvor man kan annonsere slike ting?

    7324698[/snapback]

     

    på spiderman i oslo, www.spiderman.no

  4. Når jeg spiller setter inn cracken uten å ha patcha spillet kan jeg spille. men når jeg patcher spillet så går det ikke å starte det, det blir svart og kommer ut på windowsen igjen. :( Så jeg kom på at det kanskej var noe med cracken, og jeg leter desperat etter en crack og jeg klarer ikke å finne en eneste en. kan noen hjelpe me.??

  5. Problemet er at skjermen slår seg av etter noen sekunder, det blir i hverfall svart og jeg må slå skjermen på igjen.

    Jeg trodde først det var fordi jeg hadde overklokket eller åpnet pipelines i (6800Le) men det hjalp ikke å få de av. På mirakuløst vis begynte det å virke igjen men i dag var problemet tilbake.

    Jeg har prøvd flere skjermer, skjermen er ikke problemet.

    Jeg har også prøvd å koble ut unødvendige ting som DVD-rom osv for å sjekke om det er strømforsyningen som ikke klarer å levere.

     

    maskina er en Hp, Asus hovedkort av et eller annet slag, 350W PSU, P4 prescot 3,2GHz, noe treigt 3-5-5-7 minne og et Gainward 6800le.

  6. Jeg er ganske sikker på at det er skjermkortet ja for jeg har prøvd andre skjermer og dermed så er det akkurat det samme som skjer.

     

    takker så langt for de tipsene jeg har fått og vil prøve det meste.

    :)

  7. Jeg sliter noe sykt, jeg har åpna alle pipelines så jeg har 16 pipelines.

    Det funka fett de to første ukene, men etter det så fikk jeg problemer.

    Nå viser skjermen bare bilde i 3 sekunder så blir det svart. Så må jeg skru skjermen av og på igjen, da kommer bilde på i 3 sekunder igjen og så blir det svart. osv.

    Så nå holder jeg på å klokke det ned, men jeg glemte å skrive opp hvilke pipelines jeg åpna, så jeg veit ikke hvilke jeg skal lukke igjen, er det noen som kan hjelpe meg med det. :D

     

    Dette er ekstremt irriterende, så jeg ternger hvirkelig hjelp.

  8. Hei, jeg har zalman vf700-AICu og den er sjukt bra. Jeg har klokka kortet mitt veldig mye og er nå kommet opp til 11000 poeng i 3dmark 2003. og jeg er enda ikke ferdig med å klokke, grunnen til ta jeg tørr å klokke den enda mer er jo selvfølgelig fordi vifta kjøler kortet mitt veldig bra!!

     

    Jeg anbefaler deg denne kjøleren på det sterkeste!!

×
×
  • Opprett ny...