Gå til innhold

balltuss

Medlemmer
  • Innlegg

    1 972
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av balltuss

  1. Det viser seg i nyere forskning at nikotin ikke er like farlig som først antatt, og at det faktisk kan kanskje ha god effekt på hjernen og kroppen som en kopp kaffe kan. Kaffe f.eks kan være med på å forhindre brystkreft, tenke seg det, kaffe! og det har kommet med nyere forskning.

    Vi må huske på at nikotin blir automatisk forbindet med tobakk og derfor vil jeg si at den er demonisert pga dette. Nikotin i seg selv i små doser er ikke farlig folkens, husk at du kan dø av for stort koffeininntak også!

    Jepp. Hørte om en mann som døde av for mye kaffe. Han fikk en 30 kg sekk i hodet :)
  2.  

     

    En del lettere og mindre :)

    http://bildr.no/view/U3RFME9R

     

    DNA40-versjonen av Vaporshark blir interessant da tror jeg :)

    Når DNA40 kommer med Celsius.

     

    Noen som vet hvorfor jeg får så forferdelig throathit med heathers heavently vapes? All juice er 60-80% VG og 3mg nic. F.eks Suicide bunny som er 50/50 har perfekt throathit og den kan jeg kose meg med hele dagen. Ingen problem å dampe den selv på høy W, men HHV i samme setup gir en mye høyere TH selv med en MYE mindre W.

     

    Heathers heavently vape var min favoritt juice før, men nå klarer jeg nesten ikke å dampe den lengre pga dette. Dette gjelder 6 forskjellige flasker fra de.

    Jeg digger den kraftige Throathit'en fra HHV juicene. Eneste plassen jeg handler juice. Bestiller fast 50/50 på 18 mg nikotin. Før hadde jeg 24 mg nikotin men har nå redusert til 18. Liker å kjenne det i halsen, og tar da mindre trekk enn på Juicer som ikke engang kiler halshårene :) Perfekt for meg nå er 12 Watt på Sigeleien :)
  3. Så, som nevnt på forrige side, begynner VAMO v5-en min å fuske, så jeg trenger en oppgradering. Kravene mine er at den ikke er mekanisk, at jeg kan kjøre på 3 W til 6 W (og gjerne videre opp til 15 / 20 W), og at det ikke er en boks. Samt at den har mer enn én knapp. VAMO med sine 3 er perfekte sånn sett, men etter å ha eid 3 stykker, som alle har begynt å fuske etter et halvt års tid, er det kanskje på tide å se seg om etter et annet merke.

    Kan anbefale Sigelei 30W. Beste moden min, den er utrolig nøyaktig og solid, fyrer umiddelbart man trykker på knappen. :)
  4.  

     

     

    Nå har jeg dampa fast Just Peachy fra HHV så lenge at nå ville jeg prøve noe nytt. Bestilte 100 ml av Island Dream derfra. 50/50 VG/PG. Skal vist smake Pina Colada, og det må jo være godt :) Noen som har smakt den?

     

    Tør ikke ta sjansen å bestille derfra. Alt jeg bestiller blir stoppet i tollen. Sist gang jeg bestilte noe som ikke ble stoppet i tollen, var i 2007.

     

    Jeg ser for meg at hver gang navnet mitt dukker opp på en pakke fra utlandet, så begynner det å blinke et lys. "Hei, nå har det kommet en ny pakke som skal til Gjøvik!", er det en som sier.

    Jøss, såpass. De må jo snart bare innse at du ikke smugler noe farlig da he he, bare uskyldig dampeutstyr, men de er vel trege i oppfattelsen :) Så du bor i Gjøvik ja, det er jo like i nabolaget, jeg bor i Snertingdal og er jo mye på Gjøvik :)

    Ja, det er ikke langt unna. Er mye i Snertingdal, siden svigers bor der. :)
    Kunne vært flott med et dampetreff da :) Jeg bor nedenfor Tone's Matbar nederst i Stuveekeren. Er i sentrum ( om noe kan kalles det her :) )
  5.  

     

     

     

     

    Går litt over stokk og stein her på fasttech.com

     

    Bestilt saks, tang, kayfun, masse drip tips og en dripper :)

     

    edit: noen som vet om noen gode 50% VG juice? Bruker kun heathers heavently vapes nå

     

    Hva slags smaker liker du?

    Vanilje, kremete, bær, frukt etc?

    Går mye i frukt her, men åpen får å prøve nye ting. En av favorittene er mallow mint (marsmelov og mint), hadde aldri trudd at jeg kom til å like den men den falt fort i smak når jeg fikk prøve den hos en venn

    Kan det være høyere enn 50% VG?

     

    G2 Drunk Monkey. Banansmak.

    .

    G2 Purple Nurple. Druesmak.

     

    Mad Alchemist Peaches and Scream. Ferskensmak.

     

    Mystic Raspberry. Bringebær.

     

    Min personlige favoritt for tiden er Suicide Bunny, Sucker Punch. Smak av forskjellige frukter toppet med krem :)

    Alt over 50% liker jeg, men har hørt at juice som som skal dryppes (RDA) bør ikke være alt for tykk.

    Den som påstår det aner ikke hva han snakker om, drypper 100% VG ofte.... :)

     

     

    Balltuss, Island Dream er god den, men ble ikke noen storfavoritt. Jeg pleier alltid å slenge med en småflaske eller tre av smaker jeg er nysgjerrig på. :)

    Takk Amund, skal nok klare å komme meg gjennom 100 ml av den så lenge den er god. :)
  6.  

    Nå har jeg dampa fast Just Peachy fra HHV så lenge at nå ville jeg prøve noe nytt. Bestilte 100 ml av Island Dream derfra. 50/50 VG/PG. Skal vist smake Pina Colada, og det må jo være godt :) Noen som har smakt den?

     

    Tør ikke ta sjansen å bestille derfra. Alt jeg bestiller blir stoppet i tollen. Sist gang jeg bestilte noe som ikke ble stoppet i tollen, var i 2007.

     

    Jeg ser for meg at hver gang navnet mitt dukker opp på en pakke fra utlandet, så begynner det å blinke et lys. "Hei, nå har det kommet en ny pakke som skal til Gjøvik!", er det en som sier.

    Jøss, såpass. De må jo snart bare innse at du ikke smugler noe farlig da he he, bare uskyldig dampeutstyr, men de er vel trege i oppfattelsen :) Så du bor i Gjøvik ja, det er jo like i nabolaget, jeg bor i Snertingdal og er jo mye på Gjøvik :)
  7. @Baltus: Tusen takk, er veldig fornøyd så langt :)

    @Mysticon: Vet ikke om du har prøvd noe fra Triphammer? Kjøpt en del derfra og vært fornøyd så langt med alt som er prøvd. Det er 50/50 blanding som du er på jakt etter. Siste kjøp var Fruit Pastilles og Bellini det er to syrlige og gode juicer som falt i smak hos meg. Oppdaterer deg litt senere om hvilken mod som er favoritten, må teste litt til. Har en rabattkode hos Triphammer du (dere) kan bruke : tbv10

     

    Slenger med denne infoen også til dere mod sultne damp folk. Sjekket ut nosmoke.no tidligere i dag, og dem har nå to helt nye 50w mods for salg. Prismessig er en rundt Sigelei 30w, og den andre er billigere. legger ved lenker så dere kan sjekke ut selv. Ser ut som begge to klarer fra 0,2ohm og opp.

    Cloupor 50w: http://www.nosmoke.no/cloupor-t5-50-watt.html

    Smok Bec Pro http://www.nosmoke.no/smok-bec-pro.html

     

    Ha en fortsatt god torsdagskveld alle sammen :)

    Styre moden sin med smartphone ha ha :) Nå har jeg sett det også. Mye lettere å styre direkte på moden vel? Nå går det over stokk og stein her :) Hva blir det neste? En mod med Wifi og skritt-teller?
    • Liker 1
  8. @Badsmile: Ser ut som det her nesten har blitt en hobby for deg også. Hyggelig å se. God service fra butikken du handlet fra ser det ut til:=)Fikk meg en Sigelei 30w i vapemail i dag. Dette ser ut til å være en svært god mod. Gjengene virker veldig solide i forhold til for eks Vamo V5. Det er første gang en tank sitter helt rett på toppen av moden. Har en tidligere Delta i sort som jeg er meget godt fornøyd med. Kjøpte derfor en til i sølv som passer til Sigeleien, men auda ser ut til at tanken er defekt. Opplever plastsmak og en ny coil hjelper ikke. Den vil ikke engang fyre på Sigelei og Provari, men fungerer på Vaporsharken. Er nok godt over 12 000kr totalt brukt på utstyr nå, og dette er mitt første mottatte produkt med feil. bVZwNWJi.jpeg

    Gratulerer med Sig 30W. Er storfornøyd med min :) Uten tvil den beste moden jeg har prøvd.
  9. Trenger en mod nå kjenner jeg.. er lei av kanger batteri som er "bruk og kast" (og må lades alt for ofte).

     

    Har alltid gått i V hos meg, ser dere snakker om at dere damper på 10-15W, hva tilsvarer det i V på 1,6ohm coil?

     

    Hva anbefaler dere, Vaporshark DNA(den som kan bytte batteri) eller Sigelei 30W. Ser også at det har kommet 50W mods, er vel ikke noe poeng å kjøpe slike når man ikke lager egne coiler Nautilus mini klarer vel ikke hverken 30 eller 50W?

    Når jeg damper på 15 Watt på Sigelei'en med en 1.6 Ohm BVC Coil ( til mini Nautilus ) fyrer den på 5.19 volt. Mer damp og smak enn jeg har fått på noen annen Mod. Tror ikke det er vits i å gå for en 50 Watt. Men jeg kan anbefale Sigelei 30 W :) Et uhyre av em mod, som funker fint med Nautilus :).
    • Liker 1
  10.  

    Fikk Sig 30 W i dag :) Gud bedre, dette er dampmaskin. BVC coilen på 1.6 ohm i Nautilus damper som bare pokker på 15 Watt og gir kraftig smak. Er kjempefornøyd :) Har ikke prøvd høyere enda, er litt redd for å kverke coilen og få så mye damp med brentsmak i lungene. Nå skal jeg kose meg med øl, rødvin og damp :)

     

    Høres bra ut så langt. Du får lage deg et skikkelig godt dripper oppsett og cranke opp skikkelig, så får du testet den fullt ut :)

     

    Fikk Atomic Grashopper her om dagen og sitter å koser meg med den på IGO-L med 1,2 ohm mikrocoil og Shiseidobomull. Dette smaker rett og slett himmelsk :D

    Gleder meg til Hanaklonen min dukker opp :)

    Ja, skal det etterhvert. Kanskje prøve Kayfunen min igjen. Ga opp den med en gang jeg fikk den, siden all juicen bare lekket ut av den. Gi nesten en tusing for en RBA så bare lekker den. Ble så skuffet at jeg bare la den bort og har ikke prøvd den noe mer. Nautilus har aldri lekket og bare prestert, så derfor er det dem jeg holder meg til. Gled deg til du får klonen din. Ingenting fyrer så kraftig som disse modene med 30 Watt chiper :) På 15 Watt fyrer den på 5.19 Volt, og synes det er rart at en 1.6 ohm Coil tåler det, men smaken er helt spot on, og bedre enn jeg har smakt tidligere :)
    • Liker 1
  11.  

    Da har jeg akkurat bestilt meg Sig 30 W :) Venter i spenning :)

    Blir spennende :) Siklet litt på den jeg også, men valget falt på den nyeste Hana 30 watt klonen fra FT.

    Det har skjedd ting med mininautilusen min. Den gurgler og spytter glovarm juice i munnen min på 11 watt. Får mer følelsen av å drikke juice enn å dampe med den nå. Jeg kan bruke den på 9 watt, men da er det helt på grensa smaksmessig. Det er Kanger EMOW settet jeg bruker om dagen. Den har fungert stabilt og bra.

    Ja, blir spennende. Hana 30 ser lekker ut, og da får vi begge 30 W moder :) Angående Nautilus mini problemet ditt er jeg blank, om det ikke er noe med coilen? Har ikke opplevd det selv.
  12.  

    Nå har jeg så lenge sittet å dampet på Nautilus på Drawtuben med 1.6 ohm hoder og vært strålende fornøyd med det. Men i dag fikk jeg de nye hodene BVC for mini Nautilus ( passer til den store også :) ), og gikk igang med dampingen på Drawtuben som vanlig. Smaken var bedre merket jeg med en gang, så i kveld tenkte jeg: Hvorfor ikke teste den på en regulert mod? Satte den på SVD'n og prøvde først 8.5 Watt. Mmmm, godt. Skrudde opp til 10 Watt, enda bedre :), så guffet jeg opp til 11 Watt og her snakker vi skyer og smak i toppklasse :) Nå tror jeg jeg holder meg til SVD'n og 11 Watt. Har på andre tanker ikke kunnet gå over 10 Watt uten brent smak, men disse BVC coilene er helt fantastiske :)

     

    Jeg fikk Nautilus mini i posten i dag i sammen med et Kanger EMOW sett. Jeg har ikke brukt annet enn dripper på LENGE og fant ut at det var på tide å prøve noen av de nyeste tankene som får skryt.

     

    Jeg endte opp akkurat som deg med mini nautilusen, 11 watt på Vamo. Dampmengden er ikke langt unna dripperen min og smaken er heller ikke langt etter. Har ikke hatt noe surkling eller dry hits heller, så dette er fullt brukbart selv for meg :D

    Jeg tror det er mulig å få den til å passe på VTR'en, men må skru inn basen for seg, holde hele greia opp ned å skru på tanken. Skal prøve etter hvert.

    Har du prøvd Atomic Grasshopper på Nautilus? Har 200 ml på vei og jeg husker at jeg måtte dryburne dripperen hver dag med den juicen.

     

    Når det gjelder EMOW settet, liker jeg det godt. Utseendet er "sick as tits" :) Effekttålighet, smak og dampmengde er ikke helt i Nautilusklasse, men det funker mer enn godt nok til på farta bruk og til bilkjøring. I don't drip and drive ;-) Dette er et førsteklasses startsett til nye dampere, bare hold batteriet på laveste effekt, mer tåler ikke hodet.

     

    Begge disse overgikk mine forventninger og Nautilusen opplever jeg som nesten sjokkerende bra.

     

    RRhoades:

    Jeg fikk inn Shiseido Facial Cotton i går. Dette er utvilsom den beste bomullen jeg har hatt. Så godt som ingen bomullsmak, smakene i juicen kommer mye bedre frem enn med all annen bomull jeg har prøvd og jeg kjenner godt at det veker mye bedre enn alt annet jeg har prøvd.

    Jeg byttet bomull på EVOD hodene til søsteren min i går kveld og brukte Shiseido bomull. Hun stå bare å måpte og lurte på hva jeg hadde gjort med de :D Så selv der, hvor det brukes så lite bomull, var det stor forskjell.

    Tusen takk for tipset :D

    Har ikke prøvd Grashopper men har litt av den slengende. Nautilus mini skal passe på VTR'n siden den er 18.5 mm bred, men jeg har bare vanlig Nautilus. Derfor jeg bruker SVD'n. Gidder ikke å sette på den digre adapteren på den digre tunge modden :) Synes de nye BVC coilene gir bedre smak enn noen coiler jeg har mekka sjæl, så nå dyrker jeg latskapen og lar Khantal og Silica ligge så lenge :)

    ;

    • Liker 1
  13. Nå har jeg så lenge sittet å dampet på Nautilus på Drawtuben med 1.6 ohm hoder og vært strålende fornøyd med det. Men i dag fikk jeg de nye hodene BVC for mini Nautilus ( passer til den store også :) ), og gikk igang med dampingen på Drawtuben som vanlig. Smaken var bedre merket jeg med en gang, så i kveld tenkte jeg: Hvorfor ikke teste den på en regulert mod? Satte den på SVD'n og prøvde først 8.5 Watt. Mmmm, godt. Skrudde opp til 10 Watt, enda bedre :), så guffet jeg opp til 11 Watt og her snakker vi skyer og smak i toppklasse :) Nå tror jeg jeg holder meg til SVD'n og 11 Watt. Har på andre tanker ikke kunnet gå over 10 Watt uten brent smak, men disse BVC coilene er helt fantastiske :)

    • Liker 1
  14. Fikk Aspire Nautilus i dag. DET var noe helt annet enn de har hadde fra før. Nå snakker vi skyer og digg smak og ikke litt tåke med brent smak.

    Noen som tips til gode juicer? Har noen fra vermillion river som er veldig gode.

    Gratulerer -:) Nautilus er kongen. Ingen over ingen ved siden av. Jeg bruker ikke andre tanker lengre. Ingen lekkasjer noen gang, bare god god damp :)
    • Liker 1
  15.  

     

    Noen sider som selger store flasker som Mist til en god pris? En 100ml på Mist koster rundt 130 kroner, men dem inneholder 80/20 PG/VG og jeg vil gjerne ha mere VG.

     

    Så noe rundt 50/50 hadde vært flott, spesielt om flaskene er rundt 100ml til under 200,- .

     

    Jeg bestiller bare 100 ml flasker fra HHV. Der velger du selv hvor mye PG/VG du vil ha. Jeg bestiller fast 50/50 PG/VG. Liten sjanse å ta siden det er fra USA, men jeg har hatt ei pakke stoppa i tollen, åpnet og senere sendt videre siden det ikke er merket som annet enn Aroma Olje. Ingenting som røper at det er juice :) Prisen er rett under 300 kr ca 296 med porto, men pakken merket med 20 $ value og Aroma olje :)

    Ber du butikken skrive 20 $ da eller? Hva skjer om de skulle sjekke og finne ut at det er e-juice du har bestilt?

     

    Ellers kan jeg meddele at jeg nå har vært røykfri i 2 uker. Slutta på dagen når jeg fikk dampeutstyret i posten. Har gått med litt penger da, men i lengden blir vel dette billigere enn å fortsette med 10-15 ferdigrulla om dagen.

     

    Har allerede kjøpt..:

    2 Vision spinner 1650 mah

    2 Vision spinner 650 mah

    iTaste MVP

    Nautilus 5ml tank

    Mini Nautilus

    Kanger E-mow

    Aerotank mini

     

    Og en god del forskjellig juice;

    Halo, Captain Jack - Første jeg prøvde og likte den ikke veldig godt da, men er mulig den blir bedre etter litt "steeping".

    Halo, Kringle's Curse - Den jeg har dampa mest til nå, og den jeg har vært mest fornøyd med. Takk for at du anbefalte denne Ashvan. :)

    Halo, Shamrock - Syns denne smaker veldig likt til after-eight. God som en forandring men ble litt lei etter en full naut tank.. :)

    Halo, Malibu - Skal smake som pina colada.. Var helt grei.

    Halo, Cafe Mocha - Helt grei, kunstig kaffe smak..

    T-Juice, Vamp Vape - Karamel med hint av kokosnøtt, denne var rimelig god men bestilte feil nikotin innhold så har ikke dampa den mye.

    T-Juice, Strawberri - Syns den smakte lite..

     

    Har bestilt mesteparten av juicen fra Pink-Mule og de har vært raske med å sende ut pakkene. Venter nå på G2 - Blue Pop Shock og Virgin Vaper - "Peanut Butter Banana Sandwich". som jeg gleder meg til å prøve.

     

    Ellers merker jeg det har tatt litt av og at det fort kan bli litt dyrt å fortsette å bestille i små flasker eller av de dyrere variantene e-juice. Så hvis noen har gode forslag til litt billigere E-juice (større flaske?) som smaker godt og er "trygt" (litt skeptisk til å kjøpe folk sitt hjemmelaga), så hadde jeg satt veldig pris på det.

    Noen som kjenner til gode smaker fra Mist f. eks.? Så de ble anbefalt i tråden.

    Har blitt til at jeg damper ca. 2,5-4ml juice dagen, litt avhengig av nikotinstyrke og hvor "god tid" jeg har. :)

    jeg ber ikke butikken om det nei, de bare gjør det. Om de skulle finne ut at det er juice må de teste det i en lab, og det tviler jeg på de gidder for en liten flaske med aromaolje :)
  16. Noen sider som selger store flasker som Mist til en god pris? En 100ml på Mist koster rundt 130 kroner, men dem inneholder 80/20 PG/VG og jeg vil gjerne ha mere VG.

     

    Så noe rundt 50/50 hadde vært flott, spesielt om flaskene er rundt 100ml til under 200,- .

    Jeg bestiller bare 100 ml flasker fra HHV. Der velger du selv hvor mye PG/VG du vil ha. Jeg bestiller fast 50/50 PG/VG. Liten sjanse å ta siden det er fra USA, men jeg har hatt ei pakke stoppa i tollen, åpnet og senere sendt videre siden det ikke er merket som annet enn Aroma Olje. Ingenting som røper at det er juice :) Prisen er rett under 300 kr ca 296 med porto, men pakken merket med 20 $ value og Aroma olje :)
  17.  

     

    Fikk mini Nautilus i dag. Ikke verst med 6 dager fra Vapeescape. :)

    Og den damper utrolig bra. Ikke rart denne har fått ekstremt gode reviews. Ettersom jeg er hjemme med den, så sitter den nå på Sigelei'en på 13,5 Watt. Dette er clouds.. :D

    Den passer godt på Vision spinner 2 også. Sånn størrelsemessig.

     

    Så bra. Gratulerer - :) Er en grunn til at Nautilus er den eneste tanken jeg bruker - :) 13.5 Watt på Sigeleien hørtes digg ut. Har begynt å overtale meg selv til å kjøpe den Sig 30 Watten - :) Men Nautilus med 1.6 ohm hoder fungerer så bra på Drawtuben at det er det eneste oppsettet jeg bruker for tiden.

    Du må prøve de nye hodene. De passer i den store Nautilusen også. :)

    Sig 30W er sikkert veldig bra. Jeg er ikke så fan av dekoren på den.. men de syntes vel det var fancy. Du bryr deg antagelig ikke så mye om det. :D

    Har akkurat kjøpt fem nye hoder av de vanlige. De hodene er knallgode og har ikke savnet noe bedre akkurat, men om de nye er enda bedre tar jeg dem neste gang. Du har rett, dekoren bryr jeg meg ikke om :)
  18. Fikk mini Nautilus i dag. Ikke verst med 6 dager fra Vapeescape. :)

    Og den damper utrolig bra. Ikke rart denne har fått ekstremt gode reviews. Ettersom jeg er hjemme med den, så sitter den nå på Sigelei'en på 13,5 Watt. Dette er clouds.. :D

    Den passer godt på Vision spinner 2 også. Sånn størrelsemessig.

     

    Så bra. Gratulerer -:) Er en grunn til at Nautilus er den eneste tanken jeg bruker -:) 13.5 Watt på Sigeleien hørtes digg ut. Har begynt å overtale meg selv til å kjøpe den Sig 30 Watten -:) Men Nautilus med 1.6 ohm hoder fungerer så bra på Drawtuben at det er det eneste oppsettet jeg bruker for tiden.
×
×
  • Opprett ny...