Gå til innhold

ePers

Medlemmer
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av ePers

  1. Daxen: En siving. student er en underkategori av kategorien "student", som har adskillig høyere status enn mange andre underkategorier av student. Siving. student har eksempelvis høyere status enn alt av håndverkere, sjukepleier, helsesøster, mediefag,samt alt innen kunst og kultur. I tillegg er det mange andre underkategorier som har dårligere status enn siving. studiet. I tillegg til status, vil også gjennomsnittslønnen være langt høyere når siving. studenter kommer i arbeid enn når mange andre studenter kommer i arbeid. Flott at du spør når du ikke er opplyst om dette, Daxen. Man kommer ingen vei om man ikke spør.

     

    PC anbefaling: MacBook Pro. Veldig snasen, lett å håndtere, men dyr i forhold til hva du får av ytelse. Mac er jo i tillegg litt problematisk til tider...

  2. Har et lite problem med mitt trådløse nettverk. Ca en gang i timen "detter" det ut og jeg får en melding om at "Autentifikasjonsprosessen for å koble til nettverket er startet". At det trådløst nettverk er litt ustabilt kan jeg leve med, men når det detter ut kanskje 5 min hver time blir det litt håpløst.. Er ingenting jeg får gjort med dette, anna enn å vente heller.

    Noen gode råd?

  3. Aston Villa - United 0 - 2 =D

    United er på gang igjen.

     

    Om du mener mot Wigan var det fordi han hadde kjent en øm muskel i pausen. De hadde bestemt at Rio skulle si ifra om han skulle byttes, men SAF tok ingen sjanser når de ledet 3-0.

     

    Når det gjelder SAF mener jeg absolutt ikke han skal gå. Det har ikke gått på skinner i det siste, men han er i ferd med å bygge opp sitt 3. storlag. Han får fram talenter nå, som vil bli utrolig viktig senere.. Sikker på at vi er tilbake på toppen av Premier League i løpet av 2 år.

     

    Ser ikke ut til at sparkingen av Keane har gjort noe på resultatene heller. SAF vet hva han gjør, og når ting må skje i klubben.

  4. Jeg har nå tilbragt 4 mnd i Iowa, USA. Jeg må si at jeg absolutt er enig i hva du sier Thomas. Skolen i Norge kunne byttet ut flere fag enn bare eventyrfaget (religion). Hva med å bytte ut noen timer av nynorsken med noen politiske fag? Da mener jeg norsk politikk. Kan ikke si at jeg har lært veldig mye av samfunnsfagen vi har i Norge gjennom mine 10 år på skole i Norge. Ikke missforstå, jeg er ikke imot nynorsk, men mener alvorlig talt at vi bør prioritere politikken i Norge litt mer. Hele Norge bør kanskje følge litt i USA's fotspor?

×
×
  • Opprett ny...